Wke

Hur man kan föra ut den lyckligaste du

Smyga en titt på sex avslöjande byggstenar för att hjälpa dig ställa in en solid och glad foundation. Få dessa sex saker och ting i ditt liv och du kommer iväg kraftfulla kedjan reaktorer som gör att du kan njuta mer lycka, kärlek, glädje och överflöd i ditt liv!

Steg

Hur man kan föra ut den lyckligaste du. Tro på dig själv.
Hur man kan föra ut den lyckligaste du. Tro på dig själv.
 1. 1
  Tro på dig själv. Vet vem du är. Sträva efter att älska dig själv för alla dina unika, särskilda och särskiljande egenskaper. Omfamna din rätt att vara lycklig. Ta kontakt med alla de små, fåniga och betydande saker som gör dig att le. De är unikt. Du har din egen lycksalig systemet lycka stöd djupt inom dig.
 2. 2
  Var öppen. Prova nya saker. Upptäck fler människor, platser, idéer och aktiviteter som glädja och roa dig. Det finns ingen ände på utbudet av underbara, vackra, behagliga, upplysande, lugna och spännande upplevelser som bara väntar i kulisserna för att dansa med dig. Spela med de möjligheter och vara öppen för att finna massor mer lycka som är personligen din.
 3. 3
  Var aktiv. Aktivt söka lyckan och ta små åtgärder för att stödja dig. Om du var hungrig, skulle du söka mat. Fram till och om du går upp, bestämma vad du vill uppfylla din lycka och vidta åtgärder för att anpassa den till ditt liv, kommer din lyckliga hunger inte mätta.
 4. 4
  Vara med andra. Människor är kraftfulla magneter som kan hjälpa dra dig mot din vision för lycka. Hitta människor som delar dina gemensamma kärlekar. Dela små lycka mirakel och välsignelser som dyker upp runt dig dagligen. Bli spännande när vänner och familjemedlemmar omkring dig känner sig lycklig. Fira det med dem! Ju mer lycka du ger desto mer får du. Se de oändliga möjligheterna att söka, dela och sprida glädje.
 5. 5
  Vara uppmärksam. Wrap alla ovanstående B: s med en båge av uppmärksamhet. Vet varje känsla, handling och reaktion som känns bra och stödjer dig. Var uppmärksam att lägga till mer i ditt liv. Ju mer lycka du är villig att lägga, desto mer föreningar och sänkor djupt in i din själ.
 6. 6
  Lev i nuet. När du bor i nuet, istället för att oroa framtiden och de saker du inte kan kontrollera, kan du fokusera på dessa erfarenheter och personliga relationer som ger dig mest glädje, oavsett hur liten.

Tips

 • Tänk på alla andras lycka som ett räntebärande bankkonto: ju mer du mindfully aktie, desto större förvärras värde du får. Investera i andras lycka och lösa ovärderliga avkastning för dig själv, liksom.
 • Tänk på din lycka som ett räntebärande bankkonto: ju mer du mindfully samla in och deponera, desto större sammansatta värdet. Investera i enkla nöjen och lösa ovärderliga avkastning.

Varningar

 • Se till att du alltid vara dig själv oavsett vad. Bara för att någon annan är lycklig betyder inte att du kommer att vara glad om du agerar som dem istället. Försöker vara någon annan kommer att leda dig till att vara olycklig i stället, men du kan ta exempel från andra människors liv och bygga vidare på dem.