Wke

Hur man kissa när på en bil resa

Trött på att stanna på rastplatser eller offentliga toaletter när du behöver kissa samtidigt på en road trip? Glöm det! Det finns två huvudsakliga metoder för icke-toaletten urinering samtidigt på en väg resa... Inuti fordonet (IV), och utanför fordonet (OV). Detta gäller främst för män, men kvinnor kan utnyttja några av de principer.

Steg

Hur man kissa när på en bil resa. Peeing inuti fordonet.
Hur man kissa när på en bil resa. Peeing inuti fordonet.
 1. 1
  Peeing inuti fordonet: Hanar bör kissa in i en tom behållare, såsom en flaska eller kopp. Kassera efter användning. Honorna ska flytta till kanten av sitt säte och kissa direkt på bil matta. (Om din bilmattor inte har gummi bottnar, rekommenderas kvinnor att använda för män metoden.)
 2. 2
  Peeing utanför en drivande fordon: Hanar kan använda "open door teknik": Om du reser i en skåpbil, bara öppna dörren för att kissa på gatan. Honorna kan också kissa ut av en kör bil, bara öppna fönstret, hålla din rumpa ut av det, och börja kissa. Glöm inte att torka efteråt.
 3. 3
  Peeing utanför en stående fordon: Hanar ska leta för att hitta ett träd eller buskar att gömma sig. Kvinnor bör sitta på huk vid sidan av bilen. Göm mellan de öppna dörrarna, som vetter mot bilen. Har vävnader, toalettpapper, servetter eller redo för att torka vid behov.

Tips

 • Ett alternativ bär blöjor: låter dumt, men det är verkligen vad de är gjorda för. Inget behov av att stoppa eller oroa dig längre.
 • Honorna huk med bilen bör uppmärksamma att inte kissa sina byxor eller skor. Om du av misstag kissade dina skor, torka dem. Släpp vävnader ladylike.
 • Honorna peeing ur en drivande bil bör vara försiktig på att kasta sina våtservetter! Annars kan de hålla sig till andra bilar eller din antenn.
 • För män med "öppen dörr teknik": peka strömmen direkt på marken i stället för att ha det välver ut, långt bort från bilen, kommer att undvika sitt glittrande i mötande strålkastare och därmed dra mindre uppmärksamhet.
 • Honorna bör överväga att bära en kjol under långa bilresor. Detta ger dig möjlighet att sätta sig på huk och "kolla" dina däck när du kissar och se avslappnad.
 • Darkness förenklar utomhus urinering processen, men akta dig för strålkastare som kan belysa dig. Men eftersom du förmodligen aldrig att se någon av förarna igen, vem bryr sig?
 • Bär alltid en bred mynning plastflaska för inne i fordonet. Ett äppeljuice flaska med skruvkork är perfekt, eftersom dess mynning är tillräckligt stor och innehållet kommer att visas för att matcha etiketten. Tänk bara på att tömma den innan någon försöker dricka det!

Varningar

 • Om kissar från den öppna dörren av en skåpbil, vara säker på att du är i "slow" lane när kissar på den högra sidan av fordonet. Om du försöker detta från omkörningsfilen och douse annat fordon, kan du vara polisanmälas.