Wke

Hur man förbereder och återhämta sig efter en frenuloplasty

För förklaring se den externa länken. Låt oss erkänna det: du kommer inte gillar detta om du inte är en masochist, men återhämtningen är inte lika smärtsamt som du kanske tror.

Steg

Hur man förbereder och återhämta sig efter en frenuloplasty. Ordna en fri dag för operationsdagen.
Hur man förbereder och återhämta sig efter en frenuloplasty. Ordna en fri dag för operationsdagen.
 1. 1
  Ordna en fri dag för operationsdagen. Du måste vara framme på den schemalagda tiden för antagning formaliteter till dagvård enheten.
 2. 2
  Du kan behöva den nästa dag ledigt från arbetet beroende på hur tungt ditt jobb kan vara. Du kan ordna ett cert med församlingens sjuksköterska, eller en annan anställd.
 3. 3
  Tvätta din penis innan du går till operation. Tömma tarmen och urinblåsan.
 4. 4
  Gå till operation. Efter en väntan, och eventuellt efter att ha fått en del smärtstillande, kommer du att bli ombedd att ligga ner på en kirurgisk bår. Du kan ha en lokalbedövning, men en allmän är mycket vanligare för frenuloplasty.
 5. 5
  Efter operation, be om en smärtstillande recept eller fråga vad över disk medicinering skulle vara bäst. Du kommer att injiceras med lokalbedövning under det allmänna, det är att göra det bekvämt när du vaknar. Som det avtar, kan du uppleva några milda obehag. Smärtan Med kommer hjälpa till med detta, och i dagarna framöver. Några blåmärken kan förekomma, men detta är helt normalt och kommer sakta att blekna till en gulaktig färg innan helt läka över.
 6. 6
  På urladdning är det bättre att vara eskorteras hem med din familjemedlem eller vän eller se till att du inte kör hem.
 7. 7
  Fråga din läkare om upplösning av kirurgiska suturer (stygn), vilket är nästan säkert vad som kommer att användas.
 8. 8
  Även om narkos kommer troligen att ha liten effekt efter uppvaknandet, kan din kropp reagerar fortfarande med illamående och dåsighet. Du bör ta det lugnt efter uppvaknandet att undvika svimning eller kräkningar. Te och rostat bröd är allt du bör försöka att konsumera vid denna tid.
 9. 9
  Om du observerar en stor blodfläck på dina underkläder inom 24 - 36 timmar efter operationen, bör du inte bli förvånad. Mindre fläckar kan fortsätta i flera dagar efteråt. Om det fortfarande blod efter 2 veckor, kontakta din läkare. Sjuksköterskan kommer att ge dig några kuddar som bör hålla ni för ca 2 dagar som är ganska mycket bandage med skikt ingen Sticka för att hålla såret fuktigt undvika torrhet.
 10. 10
  Rör inte din penis förutom kissar i ytterligare 48 timmar efter operationen och strikt inga bad eller dusch. Ta ljumma bad för att hålla den ren efter denna period, inte rulla tillbaka förhuden under den tiden.
 11. 11
  Engagera sig i aktiviteter som hämmar din sexlust för ytterligare 24 - 48 timmar, annars kanske du inser - Painfully - Om urolog var sy huden. När du vaknar med en erektion på morgonen, gå upp och gå runt, eller kissa om du kan.
 12. 12
  Ett alternativ till full bad är att använda en kopp ljummet vatten istället. Det är mer praktiskt, om lite tafatt. Du kan använda en mycket liten mängd desinfektionsmedel eller havssalt - men endast i mycket liten mängd.
 13. 13
  Din läkare kan begära en check-up efter en vecka eller 10 dagar även om det är ganska ovanligt, om inte problem möttes under operation. Stygn kan eller inte kan vara borta vid det här laget (kan ta upp till 15 dagar).
 14. 14
  Vänta, vänta, vänta. Det faktum att du nu är utan sömmar betyder inte att du omedelbart kan återvända till sexuell aktivitet. Din penis kan fortfarande vara för känslig, eller snittet får inte vara helt läkt. I slutet av den andra veckan kommer det att se ganska normalt och du kanske kan få upprätt utan problem, under orgasm en svår kliande smärta kan förekomma, men detta är sällsynt.
 15. 15
  Få inte panik. Människor har väldigt olika erfarenheter under läkning. Det kan se normalt efter 10 dagar, eller det kan ta 3 veckor. Det kan vara nästan smärtfri, eller ganska irriterande. Det kanske ser rena hela tiden, eller det kan vara torkat blod eller inflammerade blåsor (kallas blåsor, rött, och kring storleken på tändsticka huvuden).
 16. 16
  Njut. Den smärtsamma, tight känsla nu bör ersättas med det normala, angenäm känsla av kön.

Tips

 • Den narkos påverkar människor på olika sätt. Ju yngre och montör du är, desto mer troligt att du kommer att känna normal och väl efter uppvaknandet. Ät lätt på kvällen efter operationen.
 • Bad är mycket lugnande för regionen efter operationen, och är avgörande för att hålla området rent. Ju mer du ser efter området, desto mindre sannolikt att det kommer att bli problem.

Varningar

 • Sällsynt men kan hända, förändrad känsel i penis det har hänt mig, och tog lång tid att komma tillbaka till det normala
 • Som med alla "-plastik" operation, kommer regionen att visas annorlunda efter operationen. Lyckligtvis var frenulum förmodligen inte din bästa egenskap innan operationen ändå.
 • Misslyckanden efter denna operation är mycket sällsynta, det är rutin. Det är möjligt att du inte kommer att ha tillräckligt med frihet, och en komplett omskärelse kommer att bli nödvändigt.
 • Kontrollera att du inte har problem med blodets koagulation.
 • Undvik aspirin - ökar blödning.
 • Efter operationen undvika kön relaterat material.

Saker du behöver

 • urolog
 • Tofflor och en morgonrock för din tid på sjukhus
 • vit, y-front kalsonger (stöd kommer att minska obehag)
 • en ledig dag för operation, och dagen efter
 • en smart förklaring till din arbetsgivare och anhöriga varför du behöver ta ledigt
 • en mycket icke-sexuella bok att "distrahera" dig ett tag