Wke

Hur man ska agera blyg

Ibland vill man låtsas vara någon annan, eller om du behöver för att projicera en annan bild av dig själv av någon anledning. Här är hur man skall agera. Också vara noga med att läsa varningarna.

Steg

Hur man ska agera blyg. Klä blyg.
Hur man ska agera blyg. Klä blyg.
 1. 1
  Klä blyg. Ditt utseende kommer att göra ett första intryck på nya människor. När plocka ut din outfit för dagen, kom ihåg att du försöker att synas blyg, så du vill gå mycket obemärkt. Ett vanligt par jeans eller khaki byxor och en enkel skjorta... vanligt vitt med några små blommor fungerar bra... Gör inte över-Accessorize, men inte helt hoppa över tillbehören antingen - ett par örhängen eller ett hår klipp om du är kvinna, till exempel, kan hjälpa dig att smälta in i mängden mer. Håll till traditionella färger, men överdriv inte mörker (om du bär en mörk par byxor, inte bära en mörk topp också).
 2. 2
  Prata blyg. Betydelse så lite som möjligt. Kom ihåg att du är blyg, så att du tycker att det är svårt att göra samtal med främlingar. Håll din röst på en något lägre volym än normalt, men inte viska. Svara med korta svar så mycket som möjligt. Ge inte bort för mycket information om dig själv, men inte agerar alltför mystisk eller hemlighetsfull heller, bara utelämna personliga uppgifter och agera obekväm när du måste lämna något. Ta dig tid att svara så om du inte är säker på vad jag ska säga, eller hur man säger det, så att du kommer att träffa "rätt svar"... eller det är vad du vill att den andra personen att tänka, i alla fall. Fråga så få frågor som möjligt, och se till att de flesta av dem är "returnerade frågor" (dvs. den andra personen frågar dig något, och efter ert svar du lägga till "och du?") Du kan också pausa lite innan den returnerade frågan som om du har tänkt på det bara som en eftertanke.
 3. 3
  Titta blyg. Håll ögonkontakt till ett minimum, titta på golvet ofta men inte för mer än ett par sekunder, och blinka mycket - du försöker att se ut som om du är för blyg för att titta på den andra personen och du inte vet vad de ska göra med dina ögon. Aldrig få ögonkontakt med människor du inte gillar,
 4. 4
  Agera blyg. Kroppsspråk säger mycket om en person. När korsa armarna, till exempel, gör det som om krama dig själv, försöker att inte se alltför defensivt, bara skyddande av din integritet. Var inte alltför allvarligt, och när du skrattar, låtsas vara lite generad av det faktum, men bara något. Och viktigast av allt: till varje pris undvika att ta initiativ till någonting.
 5. 5
  Vara blyg. Håll en liten tur maskot med dig hela tiden detta gör att du ser lite nervös om allt. Bita på naglarna - du behöver inte du kan alltid använda en nagelfil när du kommer hem. Placera inte färgglada nagellack på, bara klart kommer att göra, men något mörkt är också ok, men undvika att gå alltför mörk. Du vill inte att folk tror att du är självmordsbenägen eller något.

Tips

 • När du låtsas vara blyg, kan du fortfarande få en persons telefonnummer eller e-postadress även om de inte erbjuder det eller be om er först, men vänta till sista stund för att göra det (du är, trots allt, väntar på den andra personen att ta initiativ) och agera generad och osäker när du gör det.
 • Var noga med vem du låtsas vara blyg med. Om det finns en kille / tjej du verkligen gillar, låtsas inte vara blyg. Agera självsäker.
 • Det är inte rekommenderat att agera på detta sätt. Om du vill ha vänner, vara sig själv och inte förolämpa människor som är legitimt blyg, folk som faktiskt har problem med ögonkontakt och öppnande.
 • Undvik volontärarbete uppgifter, men inte hålla det för dig själv heller.
 • Täck munnen eller titta bort. Det hjälper en hel del när du inte vet vad man ska göra eller säga!
 • Ändra inte från att vara högt och skumpa en dag att vara väldigt blyg nästa - folk kommer tro att du fejkar.
 • Agera inte blyg runt dina vänner. Om de vet det verkliga du, kommer de tror att något är fel och kan be dig om det. Då kommer man att fokusera på dig. Försök att endast agera lite annorlunda runt dina vänner.

Varningar

 • När du vill sluta agera blyg med någon och börja vara dig själv, göra ändringen så gradvis som möjligt så att den andra personen inte kommer att märka att du har agerat tidigare.
 • Var noga med att situationen kräver din agerar blygt. Innan du ställer dig själv att göra det, fundera över varför du vill göra det, och om det verkligen är nödvändigt.
 • Se alltid till att du inte skadar någons känslor.
 • Låtsas vara någon du inte är kan tyckas roligt i början, men i slutändan kommer att hindra dig från att njuta av dig själv fullt ut, och kan så småningom hindra dig från att göra vänner.
 • Låtsas vara någon annan kan göra vissa människor känner att du ljuger för dem och som kan förolämpa dem, det är definitivt inte ett sätt att få nya vänner och bilda meningsfulla relationer.