Wke

Hur man skapar en nerf arsenal

Din Nerf arsenal är viktigt under en Nerf krig, så välj noga!

Steg

Hur man skapar en nerf arsenal. Välj din primära vapen.
Hur man skapar en nerf arsenal. Välj din primära vapen.
 1. 1
  Välj din primära vapen. Detta bör vara ditt yttersta skytte och bästa vapnet. Det ska vara bekvämt och lätt att använda, och om det är ett klipp pistol, satte Raider klippet i det, eller du kan använda den 6-7 klippet eftersom det är mindre uppenbart och lättare.
 2. 2
  Din sekundära vapen bör vara din näst bästa vapnet. Se till att det blir en bra kombo med din primära. Till exempel, om din primära är en Longstrike med en Raider klämma, använd en Furyfire som sekundär.
 3. 3
  Din tertiär vapen bör vara en pistol som ensamvarg eller nitefinder.
 4. 4
  Om du vill kan du ha en kvartar vapen. Det bör vara en Nerf ballistisk boll, om de är lagliga i ditt spel.
 5. 5
  Få en ryggsäck / paket som kommer att innehålla all ammunition, vapen, beroende på hur länge kriget är hälsosamma snacks och vatten, och det viktigaste din walkie-talkie/cell telefon. Det skulle vara bättre än att gå runt balansera dina vapen och oroande om du tappar något. Obs: en liten väska på bältet skulle göra bra. Det bästa att använda skulle förmodligen vara den nya Bandolier Kit.
 6. 6
  Om du kan, gör ett hölster, är detta ett mycket bättre om din huvudsakliga vapnet får slut på ammunition och någon är räder dig.
 7. 7
  Bär en hemlig strejk och extra ammunition i dina fickor.
 8. 8
  Öva med en dart tag uppsättning som är bra för målskjutning och har bra vapen. Strikefire eller Hyperfire är bra exempel.
 9. 9
  Bär alltid ett närstridsvapen om det tillåts. Detta kommer att vara en stor fördel om du får slut på ammunition.

Tips

 • Bär inte för mycket! Redovisat alltför många tunga kanoner kommer att göra alltför mycket buller och sakta ner dig. Se till att din utrustning inte är för tung.
 • Vet hur man använder dina vapen. Öva med dem.
 • Gå till YouTube och titta på några videor på hur man mod dina vapen. Verkligen hjälper!
 • Har tillräckligt med pilar för alla dina vapen.
 • Om en pistol är en pump pistol då ha en cocking pistol, aldrig har två pumpar eller cocking. Pump vapen såsom magstrike och snabb brand 20, är ​​oftast mer kraftfull och skjuta längre bort sträckor och har en hög eldhastighet, men cocking guns ladda snabbare
 • ALDRIG och jag menar ALDRIG ha en Nerf pistol krig i snön!

Varningar

 • Din pistol skulle sylt, vara redo hela tiden.
 • Bär ögonskydd