Wke

Hur man spelar långsam stigning softball som ett team

Som ni kanske eller kanske inte vet, är softball en lagsport, och för att kunna spela alla lagsporter bör du ha en plan för lagspel. Kolla in dessa idéer för att skapa en solid softball team med en vinnande attityd.

Steg

Hur man spelar långsam stigning softball som ett team. Känn dina begränsningar.
Hur man spelar långsam stigning softball som ett team. Känn dina begränsningar.
 1. 1
  1. Vara en roll spelare och hålla fast vid det.
 2. 2
  Känn dina begränsningar.
 3. 3
  Experimentera med att slå ibland (kanske 15-25%) under praktiken, inte i spel! Ta reda på vilken typ av platser du vill träffa, där du träffar bäst, och lära sig att göra det bra. Att vara aggressiv är viktigt, men inte så viktigt att du hamnar svänga på platser som du inte är bra på att slå. Var inte rädd för att ta en plats. Om att vara selektiv i slutändan innebär en högre slaggenomsnitt, sedan slår ut 1 eller 2 gånger är väl acceptabelt. En out är en ut (se avsnittet om "bra ut och dåliga outs"). Det är mycket möjligt att din slaggenomsnitt kan vara dålig på grund av att svänga på alltför många platser. Din slående koncept bör utformas på ett sätt som maximerar nyttan för laget. Din slående koncept bör vara långsiktigt inriktade och bör inte byta från spel till spel. En.650 hitter med 0 körningar kan vara lika bra, eller bättre, än en.500 hitter med 20 hem-körningar.
 4. 4
  Håll huvudet kallt. Hur många killar vet du att bli arg när de gick? De mumlar saker som "kanna kyckling" och "rädd för att slå mig, va?". En promenad är, för det mesta, lika bra som en träff. Att en promenad saknar merit är nästan aldrig sagt. Om kannan går du avsiktligt, ofta du förtjänat det på något sätt under eller före matchen (det kallas "respekt"). Om han går du oavsiktligt då du förtjänat det fortfarande. Teamet filosofi om att slå påstår att "slå platser som du är bra på att slå" som är i grunden strejker. Genom att försumma att acceptera en promenad genom att svänga på platser utanför strejkzonen strider laget filosofin.
 5. 5
  Slå inte bollarna där...
  • Du slår bollen utan auktoritet
  • Du har svårt att placera bollen konsekvent
  • Du måste telegrafera där du slår (om inte detta är naturligtvis där du träffar bäst).
 6. 6
  Aldrig offra rena grunderna i att slå (slå line enheter, vara selektiv, och slå där du träffar bäst) bara för att bli en plats torped. Erövra den förra, och fortsätt sedan med den senare.
 7. 7
  Håll din filosofi i grunden konservativa. Detta är främst beroende av förmågan av det defensiva laget. Låt oss ta extra baser när vi kan, men det finns ingen anledning att vi ska inte tro att våra egna spelare kommer att slå oss i (om de gör sitt jobb). Softball är en torped spel. Om laget slår väl, borde vi inte ha några problem med att köra konservativa baser. Aggressivitet på basen vägar bör vara omvänt relaterad till hur bra laget slår. EX: du kommer inte att se några av de bästa lagen spelar spelet idag sträcker många dubblar i tripplar. När vi gör bas kör misstag tar vi bat ur vårt hitter händer. Låt oss låta det andra laget gör misstag.
 8. 8
  Observera det andra laget. Vem har en stark arm? Vem har en riktig arm? Hur väl verkar det andra lagets cutoff system för att arbeta? Hur lång tid tar det för dem att få bollen in från utmark? Dessa är bara några av de frågor som en bra bas coach kommer att försöka besvara under spelets gång (liksom resten av laget, du vet aldrig när du kommer att vara basen coachning).
 9. 9
  Kom ihåg att så länge bollen är i ytterfälten ingenting kan göras för att förhindra att löpare från att avancera. Ju snabbare en boll återvänder till infield, desto snabbare kan vi förhindra en sådan utveckling.
  • De bästa pitchers är de som kan kasta en strejk när de behöver. En effektiv pitcher är ofta en som kastar många bollar, men har några promenader (det kallas "utmana hitters"). Å andra sidan kan en kanna som har några promenader vara misstänkt för att kasta alltför många strejker. Detta kan tyda på att han inte är utmanande hitters. Tillåtna gränsvärden för promenader: 0 och 2 promenader per spel och promenader med ingen på basen. Olämpliga gränser för promenader: walking 9, 10, eller 11 smeter, promenader med 1st bas ockuperade. eller promenader i det vinnande loppet (dessa kallas "olägliga promenader").
 10. 10
  Håll domare på din sida. Har aldrig argumentera med en domare. Det gör inte lite bra. Det gör ont bara du och teamet. En domare kan medvetet eller ens omedvetet komma tillbaka på dig och laget. Och domaren undermedvetna är en viktig faktor för att påverka. Till exempel, när du slår till och planen är en marginell strejk eller boll, kan en domare ser omedvetet efter ledtrådar om huruvida planen var en strejk eller inte. Det ögonblick du bestämmer dig för att du inte kommer att svänga på planen, sluta titta på det. Om du tittar på planen hela vägen förbi plattan som om du möjligen ville svänga, sa du precis domaren du trodde planen var värt svängande på (åtminstone det var värt att titta på!). Om det fanns något tvivel i domarens sinne om planen, det är inte nu eftersom du bara bestämt sig. Om du är en boll från en promenad med några strejker och kannan gillar att kasta djupa, flytta upp i rutan. Vissa domare kallar planen var det landar, andra kallar där den korsar din kropp, och andra, ja det är en annan historia.
 11. 11
  Observera domarna och hur de verkar för att fatta beslut. Dra nytta av sina fel. Och inte någonsin låta dem veta när de gör ett dåligt samtal i vårt lags fördel. När de gör ett dåligt samtal mot oss, låt dem veta. Men var så subtilt att ingen spänning skapas. Bara skaka på huvudet i förundran och misstro om hur Mr Domaren skulle kunna vara så dum. Ju mer du argumenterar, desto argare du får, desto argare domaren får, och mer generad du blir lagkamrater. Och detta är helt i strid med den lag filosofin att maximera våra chanser att vinna!
 12. 12
  Ha god uppslutning. Softball är inte våra liv. Om så vore fallet skulle vi kunna få betalt för att spela. Alltför ofta träningar och matcher är planerade runt tränarens förmåga att delta. Och då tränaren inte förstå när en spelare inte kan göra det. Om du inte kan göra det, fine. Bara se till att tränaren vet så snart som möjligt. Och du behöver inte göra upp någon berättelse om hur din mormors mor dog och du måste gå till Ryssland för begravningen. När du känner att du har andra prioriteringar, helt enkelt meddela tränaren att du inte kommer att vara där så fort som möjligt! Å andra sidan, förväntas du vara entusiastiska över att spela. Vanemässig saknade rutiner och spel visar en brist på intresse. Det gör bara ont laget. Det blir inget annat val än att hitta en ersättare spelare.
 13. 13
  Att avsättas. Bara du kan göra dig själv en bättre softball spelare. Dessutom, du är skyldig det till laget. "Softball är en tänkande man / kvinna game", påstår Ron Gordon, expert på softball filosofi. Du måste kunna tänka och spela med instinkt samtidigt. Våra instinkter kan endast förbättras med upprepning.
 14. 14
  Har spelare som har varit med laget den längsta alltid startar. Såvida inte denna spelare bestämmer sig för att sitta ut spelet, kan han planerar att starta spelet. Men om spelaren har en dålig match han kommer att subbed ut.
 15. 15
  Ha en bra coach. Dess en lek och alla ska ha roligt.

Tips

 • Team regeln på basen igång: När du är osäker, slide. I själva verket är det utmärkt praxis att alltid glida såvida du som viftade på nästa botten. Nästan alltid glida när scoring hemma. Hur många gånger har du sett en löpare blir taggad ut 1 steg innan nästa bas eftersom han inte glider. Detta är rent nonsens. På nära spela löpare brukar kommer att kallas säker om han glider och om han inte gör det.
 • Kom ihåg att varje spel förändrar inning efter inning. Du måste också vara beredd att förändra, men glöm inte att låta ditt team in på alla förändringar.
 • Coachen är inte Gud. Han gör misstag. Men vad är fel? En bra coach kommer att fatta beslut som kommer att gynna laget som helhet. Inte alla individer kan behandlas som så. Softball är ett lagspel. Koncessioner måste göras.