Wke

Hur man tolkar en dröm som involverar tätningar

Att drömma om en säl är oftast en mycket lycklig dröm. Seals tros av vissa kulturer vara dröm guider, den obesvärade simmare som glider genom vattnet i fantasin, som tar dig dit du behöver vara för att gräva fram din innersta själv. De betecknar andlighet, kreativitet och erbjuda en bro mellan klyftan i det medvetna och det undermedvetna. Då igen, vissa tror tätningar för att vara ett förebud om bedrägeri och bedrägeri. Det är alla beroende av sammanhanget av din dröm...

Steg

Hur man tolkar en dröm som involverar tätningar. Bedöma uppkomsten av en försegling i din dröm.
Hur man tolkar en dröm som involverar tätningar. Bedöma uppkomsten av en försegling i din dröm.
 1. 1
  Skriv ner din dröm. Någon dröm du försöker tolka är bäst skrivs ned. Detta hjälper inte bara minnet för framtiden men kommer att hjälpa minns en del av minnet av drömmen sekvensen för dig när du skriver det.
 2. 2
  Bedöma uppkomsten av en försegling i din dröm.
  • Är tätningen lekfulla och hjälp? Om så är fallet, är det en indikation på att tätningen som vill ta dig igenom en guidad tur i din fantasi och knuffar dig att fästa avseende vid vad din kreativitet är kapabel till. Om du följde det, bör din dröm ha varit en mycket intressant faktiskt. Mycket av innebörden av en sådan dröm att överlåta från vad inträffade i det som tätningen tog dig runt. Rollen av tätningen här är att öppna möjligheterna för dig och att försiktigt påminna dig om att du inte kan göra det mesta av dina talanger.
  • Alternativt, är tätningen bedragande och lockande men inte verkar vilja ta dig någonstans någon hjälp? Verkar att tätningen har en agenda för att knuffa dig till någonstans som du upplever som obehaglig eller demotiverande? Om så är fallet, är detta tecken på att tätningen uppträder på ett bedrägligt sätt. I er vakna-liv, kan detta vara en indikation på att någon bedrar dig, eller att du lurar dig själv om värdet av något som du gör. Det kan också betyda att du har siktat för högt och att du faller kort med dåliga konsekvenser. Sänk dina mål och vara nöjd med vad du redan har i livet.
 3. 3
  Föredrar den positiva tolkningen. När drömmer om sälar, är det alltid klokt att föredra den positiva tolkningen inte andra indikatorer i drömmen pekar starkt på att det är något annat. Sälar är generellt en lycka symbol och om du heed deras förslag, kommer du att lyckas i din strävan.
 4. 4
  Se artikeln om att tolka innebörden av vatten för mer information om vattnet runt tätningen. Denna aspekt kommer sannolikt att vara en viktig del av din dröm tolkning.

Tips

 • Om du förstår engelska väl (native eller tvåspråkiga talare), kan din hjärna att frammana en tätning för att spegla betydelsen av "tätning någonting", nämligen att "stänga den" och göras med det. Möjligen då, markerar utseendet på tätningen i en dröm en punkt av nedläggning. Denna tolkning kan inte vara möjlig på ett annat språk om inte ordet för tätningen också betyder "att stänga".
 • I skotska kulturen, det finns en tro på att sälar kan ta mänsklig form, som kallas selkies. Det är där deceptiveness av symbolen härrör från formen-shifting potential.