Wke

Hur man tolkar en dröm som involverar katter

Katter är inhemska vänner, vilda faror eller konstnärliga musor, allt beroende på hur man uppfattar dem. I en dröm, kan de ha olika betydelser beroende på sammanhanget. I allmänhet är de tros vara representativa för den kvinnliga och intuitiva sidan av våra själar.

Steg

Hur man tolkar en dröm som involverar katter. Observera att det är nödvändigt att göra personliga tolkningar av uppkomsten av en katt i en dröm.
Hur man tolkar en dröm som involverar katter. Observera att det är nödvändigt att göra personliga tolkningar av uppkomsten av en katt i en dröm.
 1. 1
  Skriv ner din dröm. Någon dröm du försöker tolka är bäst skrivs ned. Detta hjälper inte bara minnet för framtiden men kommer att hjälpa minns en del av minnet av drömmen sekvensen för dig när du skriver det.
 2. 2
  Observera att det är nödvändigt att göra personliga tolkningar av uppkomsten av en katt i en dröm. Katten som en dröm symbol är inte en one-size-fits-all symbol och det är som det ska vara, reflekterande av den mystiska, oberoende och svårfångade karaktär katter. Det skulle vara rättvist att säga att utseendet på en katt i en dröm är ett samtal till din intuitiva natur, till behovet för dig att göra några instinktiva och själv-förtroende bedömningar om en fråga till hands, eller en person i fråga.
 3. 3
  Notera färg katten. Denna färg är betydande och bör tolkas i enlighet med de betydelser av färger i drömmar. En svart katt inte nödvändigtvis betyda otur, det måste tolkas beroende på sammanhanget kring drömmen om den svarta katten och inte vara smittad av vidskepelser kring innebörden av en sådan ikon.
 4. 4
  Titta till sitt beteende och manierism. Dessa bör noga utvärderas och tolkas i enlighet med de åtgärder. Och arching och spottade katt, till exempel, skulle kunna vara en indikation på ditt undermedvetna varnar dig att backa från någon eller något som inte är bra för dig. En spinnande, tillgiven katt kan berätta att ditt nuvarande liv är nöjd och omgiven av nära och kära. Katter är inte negativa till att göra sina känslor tydligt att de som bor med dem, och det är lätt att ditt medvetande för att överföra denna till drömsymbolik reflekterande av det undermedvetna behoven inom dig.
 5. 5
  Bedöma relevansen av "nio liv" i drömmen. Katter är förknippade med idén om överlevnad. Finns det något som du får utstå vid den aktuella tiden och att man inte är säker på att du kommer att överleva? Utseendet på katten i en dröm är ett tecken på att du kommer att dra igenom och elegant, tyst och intakt på det också.
 6. 6
  Utvärdera dina nuvarande behov för att bistå vid tolkningen av en katt i din dröm. Katter är självständiga varelser med stark egen kunskap när det gäller att överleva och att veta när man ska släppa taget om livet. Din intuition kan berätta att du behöver större självständighet eller att du trivs som en oberoende person, beroende på drömmen sammanhanget. Det skulle också kunna berätta att du behöver släppa taget om en strävan att överleva och lätta på rädsla, oro och hamstring. Lev som katten gör, enkelt, elegant och med alert förtroende i världen omkring dig.

Tips

 • Vissa dröm tolkar kommer att föreslå att utseendet på en katt är ett omen om otur och att om man inte lyckas döda den, du är i för en runda av otur. Detta är felaktigt och är en dålig blandning av vidskeplig lore kring katter från medeltiden med mer modern konst av drömtydning. Akta sådana falska tolkningar.
 • Katter kan även vara ett tecken på sexualitet. Det är bättre att använda dröm tolkningar kring sexualitet om du anser att detta är det relevant aspekt av att se en katt i en dröm.