Wke

Hur ninja slåss

Vill du veta hur man slåss som en ninja? Följ dessa steg och du kommer snart att behärska skuggorna.

Steg

Hur ninja slåss. Få ett bra verktyg bälte och några tabi stövlar och strumpor.
Hur ninja slåss. Få ett bra verktyg bälte och några tabi stövlar och strumpor.
 1. 1
  Få ett bra verktyg bälte och några tabi stövlar och strumpor.
 2. 2
  Få kör varje dag för att få den magen bort. Gör några vikter och vanliga saker fitness, som en ninja måste kunna springa fort och hoppa nästan överallt. Bli ett med naturen, vet hur man ska tackla terräng, försöka hoppa över murar, staket och över grova platser (skogen är ett bra ställe att gå igenom). Det kan vara en god idé att titta in parkour.
 3. 3
  Lär känna dina vapen, öva mantlar dem. Den ninjasvärd är rak vilket gör att dra det från baksidan långsammare. En stor nackdel är mot någon med en samuraj svärd. Det går mycket snabbare att rita. En väl beväpnade ninja är en bra ninja. Köp några kastar knivar och dart och praxis med dem också.
 4. 4
  Sträck på benen och armar så att du har mer flexibilitet i tid kommer du att kunna sparka toppar dörrkarmar, ett användbart trick mot intet ont anande människor. Ninjas sällan slå med knytnäven, de använder den nedre delen av handflatan och karate chops som dessa delar av handen kommer att lida mindre skada om de används med kraft. Ett trick som alltid är bra att använda är handflatan till hakan. 40% av den tid det kommer att förvirra personen som chocken går igenom skallen och i ögonen och hjärnan.
 5. 5
  Börjar behärska svärdet. Den ninjasvärd är rak. Den är utformad för att sticka och stack mycket snabbt, till skillnad från den samuraj svärd, som var avsedd att hugga. Ninja svärd är inte så bra gjort som samurajsvärd. I själva verket, om den lider massor av tuffa slag, det tenderar att böja och knäpp. Men de är lätta och effektiva om de används på rätt sätt. Koncentrera dig på stickande och stötar samtidigt som din starkaste handen, vanligtvis den högra handen på svärdet ända fram till tsuba. Detta ger dig grepp och bättre effekt i stötar och slutar att knuffas ut ur handen. Några av svärd har ojämna kanter som skär genom kött - som hjälper till med dödar - andra har en sida skarpt den andra trubbiga dessa är bäst för blockering och halshugger människor.
 6. 6
  Kunna flytta oupptäckt tills rätt tid kommer du förmodligen tror allt du gör är flytta långsamt och bära svart, är detta ett misstag som ögon bygger på rörelse e. G. du ser ett föremål och gå "vad är det" du ser det röra sig och reagera på det oftast veta vad det är. Din hjärna kommer att agera självständigt om dina ögon är förvirrade - säg på natten om du ser ett mörkt föremål du har ingen aning om vad det är, men din hjärna säger till dig att det är en person (spöke etc.) Detta sätter skräck i dig själv. Försök att förbli oerhörd och ur möjliga sikt. Bo i skuggorna och flytta när du tror att ingen kan höra eller se. Undvik brutna kvistar som dessa är ljudfällor som någon kommer att höra en kvist snap 300 meter bort om det är tyst nog. Tabi stövlar är precis som tofflor och du kan köra snabbt i tofflor, även de är gjorda av gummi så kör har en låg bullerpåverkan. Böj över så att du kan köra snabbare med armarna utsträckta i ryggen som en fågel, eftersom flaxande armar kan skapa buller.
 7. 7
  Leta efter luftig killarna. Håll ett öga på placeringar. Om den stora personen är på egen hand, kommer han att bli ett lätt mål. Den enkla uppgiften är att springa så fort du kan, använd sedan personalen att skrämma honom innan han kan reagera. En genomsnittlig mänsklig reaktion är cirka fyra sekunder. Detta kan tyckas lång till dig, men det ingår att identifiera dig, reagera på dig och tänka på vad man ska göra härnäst. Ta personen ner på knä gråtande, sedan snabbt placera dig i skuggorna för nästa person, eftersom de kan vara medvetna om var deras kompis gick. Luftig människor kan vara beväpnad, men är ingen match för en kille helt klädd i svart beväpnade till tänderna med stål. Detta kommer att få dem att springa även om du kan vara en novis. Efter din första strike du vet nu hur man ska agera.
 8. 8
  Välj dina strider. Din största hotet är någon som är utbildad i konsten att samurajer, t.ex. aikido eller kendo. Dessa är allvarliga kampsport och det faktum att de använder samurajsvärd, innebär att de har en stor fördel över dig. Om du investerar i en bra svärd dock, kanske du har en chans att vinna. Kom ihåg detta: snabbhet och natur är ninjas "bästa allierade.

Tips

 • Inte mer än göra det - inte springa runt gatorna med ett svärd hoppar över bilar osv, eftersom du kommer att arresteras eventuellt för att vara berusad eller bara galen.
 • Hålla utbildning - det kan ta månader att behärska grundläggande färdigheter, men det är värt det om du tränar för år. Du kommer gradvis att bli väl förtrogna med konsten av ninjitsu och kommit att kalla dig själv en ninja.
 • Att vara en ninja betyder inte att du kan gå emot gäng och döda slumpmässigt - det används bara för självförsvar. Dessutom är det en bra kampsport om du är i det militära, som de flesta arméer nu utbilda sina soldater i en kampsport, så det är bra att ha en extra. Försök och odla ett rykte om dig själv, ingen kommer att korsa din väg utan att tänka två gånger om att attackera dig.
 • Försök och få fler personer inblandade, en armé av ninjas kan vara en stor makt eftersom svärdet är inte det enda vapen som används av ninja.

Varningar

 • Undvik svärd konfrontationer om möjligt. Även om du har ett bättre svärd, det finns en 50% chans att du förlorar.
 • Om du är skadad medan utbildning, upphöra med verksamheten tills läkt eller kommer du att göra mer skada på dig själv.
 • Om du blir skadad, bedövar din motståndare och komma undan.
 • Använd istället shuriken (ninja stjärnor) och granater rök.