Wke

Hur storlek och ta hand om målvakt handskar

Att vara en målvakt, bära dig mer ansvar än någon annan i laget. Du är den sista försvarslinjen, och du vill vara den mest förberedda. Denna beredning börjar ta hand om dina handskar ordentligt, vilket gör att de passar bra med några fel, och är rätt handske för matchtiden.

Steg

Hur storlek och ta hand om målvakt handskar. Till en seriös målvakt, handskar är precis lika viktigt som knapar.
Hur storlek och ta hand om målvakt handskar. Till en seriös målvakt, handskar är precis lika viktigt som knapar.
 1. 1
  Till en seriös målvakt, handskar är precis lika viktigt som knapar. Handskar hjälper en djurhållare kontrollera ett skott, ger skydd och komfort. En del av att lära sig om att vara en målvakt är att också förstå hur man tar hand om den utrustning som skyddar dig från elementen och svidande angriparens skott.

Hur ta hand om målvakt handskar

 1. 1
  Vet att handskarna är färskvara. Verkligheten är, desto dyrare handsken, desto bättre grepp men mindre handsken varar. Supermjuk och klibbig latex palmer finns i proffskvalitet handskar ger exceptionell grepp men inte mycket i hållbarhet. Mycket klibbig spel handskar med mycket grepp börjar visa tecken på slitage eller ens börja fjällning under den första användningen. Det är inte en kvalitetsfråga det beror på att latex är mjukt. Att köpa en handske med mer hållbarhet kommer att vara på bekostnad av något grepp. En handske utformad för spel varar i genomsnitt 12 -14 spel innan de måste konverteras till den praxis leden. Vissa djurhållare får mer än en säsong, men det beror på hur väl målvakten bryr sig handskarna, deras dykning teknik, mängden stress handskarna är under, och spelyta. Du måste hitta en balans baserat på din budget.
 2. 2
  Köp rätt storlek. Om handskarna är för stort eller litet det inte bara kan påverka dina prestationer men också accelererar slitage av handskarna. Fingrar som är i handskar som är för stort eller litet kan sätta stress på latex och sömmarna orsakar för tidig nedbrytning eller tårar. Vid dimensionering dina handskar, ska fingrarna vara något mindre än en ¼ tum till en idealisk ½ tum. En tum eller mer är för mycket.
 3. 3
  Känn din handflata latex. Köp en handske utifrån din spelyta, väderförhållanden, och budget. Veta om din handske och latex är bäst lämpad för alla väder, torrt, vått väglag, hårda marken, eller naturliga ytor. Soft Tacky professionell nivå latex palmer som används för "All Weather" eller "torrt väder" bör vara fuktig medan du spelar. En våt väder handske kräver omsorg och blötläggning före matchen och eventuellt i halvtid. Endast regnväder handskar är bra i regnet. En handske konstruerad för futsal, torv, eller hårt underlag är inte porös och bör inte indränkt med vatten eftersom det kommer att göra handsken hala. En Super Soft klibbig handske kommer fördelningen på hårda ytor inomhus och hårt underlag. Ju bättre latex, desto dyrare, desto bättre grepp men offret är hållbarheten. Handskar med bättre hållbarhet offra en viss mängd av grepp.
 4. 4
  Omsorg om handskarna under matchen. Med mjukare latexhandskar du behöver fukta handflatan igen med vatten när det torkar. Spit går bara så långt. Super mjuk latex palmer kan bli hala när de är våta. Räkna ut rätt balans innan match att undvika att bära svampar när du behöver den gripande kraften mest.
 5. 5
  Använd träningshandskar. För att försäkra dina spel handskar är i den bästa formen möjligt utövar inte med dem. Köp en relativt billig träningshandske som kan ta stryk av utbildningen. När dina spel handskar börjar visa stora tecken på slitage förpassa dem till den praxis fältet och köpa ett nytt par. Det är viktigt att ha ett par strikt för tändstickor och en annan för träning.
 6. 6
  Rengör dina handskar. Smuts och svett fördelning av latex i handsken. Smuts fungerar som sandpapper och torkar den mjuka, klibbig, porösa latex i en hård knaprig yta. Gifterna i din svett också kan torka ut handsken över tiden. Skölja handskarna efter en match kommer att hjälpa tvätta spotta, svett och smuts borta.
  • Hur att rengöra. Tvätta handskar med ljummet vatten. Försiktigt pressa överflödigt vatten ut. Urkramning kan riva sömmen. Ett milt rengöringsmedel kan användas för att hjälpa till med lukten och riktigt smutsiga jobb men det är inte nödvändigt. Reusch gör ett rengöringsmedel som är utformad för känslig latex. Häng torr. Aldrig påskynda torkningen med torktumlare, solen, eller avfuktare. Förvara inte i en solig bil att baka heller. Alla ovan kommer att ta den naturliga fukten ur handskarna vilket får dem att vara torr och spröd.
 7. 7
  Förvara dem ordentligt. Efter ett spel inte kasta handskarna i en påse och glömma bort dem tills nästa match. Om du har match imorgon sedan torka smutsen av handflatan med en fuktig handske handduk. Tvätta dem för morgondagens spel kan orsaka handskarna vara alltför blöt. Om så är fallet, linda handskarna i en fuktig handske handduk för att hålla dem fuktiga för morgondagens spel. Du vill inte dina handskar torkning med smuts och svett i handflatan. Över tiden smuts och svett kommer att absorbera den naturliga fukten i orsakar handsken för att torka, spricka och skal. Förvara inte dina handskar mer än en dag våt sedan kommer stinka och börjar växa svampar. När du lagrar dina handskar inte placera dem med handflatorna ihop eftersom de kan hålla ihop och rippa när man försöker separera. En handske väska är det bästa sättet att förvara dina handskar. Latexen måste andetag.
 8. 8
  Ta del av planen villkoren. En hel del av målvakten områden på platser är fulla av smuts på grund av en målvakt alltid att vara i det området, vilket innebär att även i din pre-match warm-up, kan smuts komma in handskarna allvarligt minska grepp för ditt spel när du behöver det mest. Bekämpa detta genom att göra din varma upp i ett område i planen där det är mindre smuts eller om detta inte är möjligt, använda träningshandskar och sedan byta till din par bra när spelet startar.

Goalie handske Storlekshjälp

 1. 1
  Detta är inte en exakt vetenskap eftersom varje målvaktens hand är annorlunda. Det finns små variationer i storlek mellan tillverkare, mellan billiga praxis handskar och dyrare handskar spel, och JR siffror storlek och vuxna stora siffror. Storlek 7 är en tuff en, eftersom vissa tillverkare har en jr 7 och en senior 7.
  • Obs: Målvakt handskar bör bäras något större än handen storlek. En vårdare finger bör inte vidröra spetsen på handsken och inte heller bör det finnas överdrivet utrymme som gör handsken känns slarvigt., Allmänhet 1/4 "till 1/2" under slutet av fingertoppen är optimal eller en miniatyrbild längd om du har inte en linjal hands.
  • Här är några tips för att guesstimate mer effektivt. Om du inte har en lokal fotboll butik att gå prova på ett par så här är finns två vanliga sätt att bestämma lämplig storlek.
   • Alternativ 1: Mät omkretsen på den bredaste delen av handflatan exklusive tummen. Runda upp till nästa högre tum. Tillsätt sedan 1 "till måttet för att bestämma din handske storlek.
   • Alternativ 2: Mät längden av handen från spetsen av långfingret till basen av den stora tummen område där djurhållaren tumme möter handleden. Runda upp till nästa högre tum. Tillsätt sedan 1 "till måttet för att bestämma din handske storlek Exempel:. 7.5" rundor upp till 8 ", + 1" = 9 ", så en 7 ¾ runt handen är en storlek 9 handske.
 2. 2
  Var noga med att mäta båda händerna och beställa den större storleken. Vid dimensionering en målvaktens handskar, ska fingrarna vara något mindre än en ¼ tum till en idealisk ½ tum från toppen av handsken. Båda mätningar bör ge relativt samma resultat.
 3. 3
  Vet följande mått handskstorlek:
  • JR Storlek 4 eller 5 - Liten Keeper bär YS målvakt redskap. Ålder är 7 och 9 år gamla. Höjd kanske 4 fot 6 inches till 4 fot 8 inches för en storlek 5.
  • JR Storlek 6 eller 7 - Medium till större ungdoms keeper. Ålder 10 - 12. Höjd 4'10 "(storlek 6) - 5'0" (storlek 7).
  • Storlek 7 (vuxen) - Liten vuxen eller stora ungdoms keeper. Längd 5'2 "till 5'4",
  • Storlek 8 - Små till medelstora vuxna keeper. Längd 5'4 "- 5'7"
  • Storlek 9 - Medium vuxen keeper. Längd 5'8 "- 5'10"
  • Storlek 10 - Medium till större vuxen keeper. 5'10 "till 6'1"
  • Storlek 11 - Large keeper. 6'2 "ish
  • Storlek 12 - Large keeper. 6'4 "ish eller en vårdare med köttkrokar för händer (stora händer).