Wke

Så sluta få svindel

Vertigo är långt mer än ett ögonblick av yrsel. Den yrsel associerad med yrsel kan orsakas av en rad olika saker, inklusive stunder av otillräcklig blodtillförsel till hjärnan, flytande obalans i innerörat eller mer allvarliga frågor som rör hjärtat eller andra organ. Vertigo kan leda till andra problem i en människas liv, som påverkar balans, förståelse och reflexer. Dessa frågor hämma personens körning, arbete och socialt liv. Ofta är en person som illamående och fysiskt sjuk. Ibland för att bli av med symptomen, kommer den drabbade personen måste sluta göra dagliga aktiviteter som påverkas av svindel symptom. Det bästa och enda sättet att stoppa att få svindel är att bli av med orsaken till yrsel. Den rekommenderade behandlingen kan vara specifika för orsak också.

Steg

Så sluta få svindel. Undvik snabba eller plötsliga kroppsrörelser.
Så sluta få svindel. Undvik snabba eller plötsliga kroppsrörelser.
 1. 1
  Undvik snabba eller plötsliga kroppsrörelser. Snabba och plötsliga rörelser kan utlösa ett anfall av yrsel som kan pågå i flera sekunder eller minuter eller kan konsumera en hel dag väntar innerörat att återfå jämvikten. Få upp långsamt från en liggande eller sittande ställning istället för att stå rätt upp. När du behöver vända på huvudet för att titta i en annan riktning, göra det på ett kontrollerat och långsamt sätt.
 2. 2
  Ändra din position eller plats för att minska svindel symptom. Sedan svindel sak och effekter drabbar huvudet, ändra läget på huvudet kan orsaka symtomen på vertigo att tillfälligt avtar. Om du ligger ner, höja huvudet så det är något förhöjd. Prova en sittande ställning istället för en liggande position.
 3. 3
  Vila hela kroppen, speciellt huvudet. Eftersom rörlighet ökar symptomen av svindel, en av de bästa sakerna du kan göra för att bli av svindel är att förbli orörlig så mycket som möjligt. Håll ögonen vilade och orörliga genom att avstå från att läsa, titta på TV och genom att undvika starkt ljus.
 4. 4
  Besök din läkare för att få ett expertutlåtande om den bakomliggande orsaken till din svindel. Genom att undersöka dina öron, kropp och orgel prestanda och genom att ställa relevanta frågor, kommer din läkare att fastställa orsaken och erbjuda de bästa behandlingsalternativen för att bli av svindel. Söker en medicinsk professionell kompetens är viktigt eftersom det ibland yrsel är ett tecken på ett allvarligt hälsotillstånd som stroke.
 5. 5
  Ta mediciner som riktar svindel och dess symptom. Ibland kommer din läkare att förskriva läkemedel. De rekommenderas för svindel är anti-kolinergika, antihistaminer och bensodiazepiner. Den typ att ta bestäms av orsaken till din yrsel. Hålla hälsoproblem såsom allergier, förkylningar och öroninflammation under kontroll hjälper till att förhindra svindel genom att minska vätska uppbyggd i innerörat som orsakas av allergiska symptom.
 6. 6
  Prova en naturlig strategi för förebyggande och lindring av svindel. Ta den rekommenderade dosen från tillverkaren av ginkgo biloba, som har visat sig minska svindel symptom och att hålla dessa symptom i schack.