Wke

Hur att hålla blåsan som en kvinna

Om du är kvinna och fastnat i en situation var att du inte kan använda badrummet, kan det vara förödande. Lyckligtvis finns det några tips du kan följa för att undvika smärta i urinblåsan och förlägenhet.

Steg

Hur att hålla blåsan som en kvinna. Om du bär byxor, måste du hålla dem lösa genom unbuckling dem eller sträcker ut dem för att undvika tryck på din urinblåsa område.
Hur att hålla blåsan som en kvinna. Om du bär byxor, måste du hålla dem lösa genom unbuckling dem eller sträcker ut dem för att undvika tryck på din urinblåsa område.
 1. 1
  Om du bär byxor, måste du hålla dem lösa genom unbuckling dem eller sträcker ut dem för att undvika tryck på din urinblåsa område.
 2. 2
  Om du står, korsa benen och hålla fötterna ihop. Om du sitter, trycker benen ner och hålla skrevet upp.
 3. 3
  Om du bär en kjol, kan det vara svårare. Om du lossar den, kommer den att falla av. Undvik studsar runt, skakningar eller plötsliga rörelser. Röra sig mycket långsamt. Och pressa skrevet med dina muskler.
 4. 4
  Använd själv prata. Du behöver inte badrummet, du har fullständig kontroll över din kropp.
 5. 5
  Lossa dina trosor med händerna. De kommer att lägga onödig press och göra situationen värre.
 6. 6
  Vill inte sprida benen. Detta kommer att orsaka smärta eller utsläpp av urin. Se till att dina ben är korsade mycket snäv och fötterna vidrör varandra.
 7. 7
  Just i fallet. Håll i väskan annan par byxor / tights, av någon anledning att ovanstående åtgärder inte hjälper och du inte kunde göra det trots alla ansträngningar.
 8. 8
  Se till att stanna hydrerade om att hålla urinen under längre tidsperioder. Gör så genom att dricka små mängder vatten regelbundet, dock undvika onödiga drycker.

Tips

 • Smärtor i urinblåsan innebär att du orsakar skada på din urinblåsa eller njurar. Om du upplever detta, är det smartaste att blöta byxorna. Använd en handduk eller kissa dina byxor lite i taget.
 • När du korsar benen, sätta benet på toppen över blåsan.
 • Tänk inte på "Bara spruta lite kissa ut att lätta på trycket"! Det kommer att bli mycket svårt att kontrollera om du gör detta. (Detta är möjligt men det är svårt att sluta när du börjar. Men om du är säker på att du kan styra dina muskler nog då gärna att tömma en liten summa. Det kommer att lätta på trycket lite.)
 • Tvärtemot vad många tror är det inte är fysiskt möjligt för blåsan att brista eller explodera. Däremot kan andra hälsoproblem uppstår frekvent innehav av urin såsom urinvägsinfektioner och andra infektioner.

Varningar

 • Om du nekas tillåtelse att gå på toaletten med en professor eller lärare eller annan auktoritet, tala om för dem som är en nödsituation och att du är i smärta. Om motstå ändå be dem sarkastiskt om de skulle vilja att ni kissa dina byxor. Om de fortfarande vägrar, bara gå. Om du får problem säger att du har en historia av urinvägsinfektioner eller annan sjukdom.
 • Hålla urin orsakar en ansamling av skadliga bakterier i blåsan och njurarna. Om du har faktisk smärta runt blåsan område, eller blir till den punkt där varje rörelse kommer att resultera i förlust av kontroll, inte tortera inte dig själv längre. Rulla ihop en handduk runt ljumskarna eller under benen och släpp. Om du är i en bil, lägga en handduk eller något kläder på stolen och slappna av din kropp. Långvarig innehav av urin kan få allvarliga negativa hälsoeffekter.
 • Om du på en offentlig plats, vira en handduk runt dina byxor, eller ens vira en handduk runt ditt privata område. Detta kommer att minska synliga urin på dina kläder. Om du bär en kjol, lägg en handduk över dina underkläder och slips.
 • Om du inte har en handduk, det kommer det att vara förödmjukande, men du behöver bara slappna av och tömma blåsan, även om du är i en fullsatt offentlig plats eftersom hålla tätt i kan få allvarliga långsiktiga negativa bieffekter.