Wke

Hur att hoppa från baksidan på benen

Klart att du vill vara som alla dessa fantastiska ninjor i filmerna. Tja, med lite övning är allt möjligt. Även till synes svårt, hoppa från ryggen till en stående position är ganska enkel. Ja, det är lite av praxis, men det kommer med allt. Du är antagligen att fråga hur detta uppnås utan att använda armarna eller helt enkelt rulla på rumpan, men lita på att det är möjligt. I den här artikeln får du steg för steg instruktioner om hur man ska vara som Jackie Chan, Chuck Norris, och Steven Seagal... Nej, inte precis, men du kommer att lära dig hur du får upp awesomely.

Steg

Hur att hoppa från baksidan på benen. Lyft knäna så nära ansiktet som möjligt.
Hur att hoppa från baksidan på benen. Lyft knäna så nära ansiktet som möjligt.
 1. 1
  Få på din rygg. Detta steg är till synes den mest enkla, men du måste se till att det finns inget att slå huvudet på. Hjärnskakningar är inte precis en rolig saker att ha. Se till att du har gott om utrymme för att hoppa upp och att det inte finns några hala mattor under dig, eftersom de kan orsaka en farlig halka och falla.
 2. 2
  Lyft knäna så nära ansiktet som möjligt. Detta kan verka dumt och onödigt, men det kommer att orsaka tillräcklig swing faktor som kommer senare lärt.
 3. 3
  Upp med händerna nära huvudet. Gör detta lätt eftersom du inte vill lita på dina händer, men på magen och fötter. För individer med svagare magar, kan du använda dina händer för att undvika att huvudet krascha in i jorden medan du tränar. Praktiseras proffs behöver inte använda sina händer och kan bara använda sina ben, men de flesta läsare lär och inte redan utbildade.
 4. 4
  Börja svänga benen mot golvet nedanför rumpan. Här kommer den knepiga delen. Detta drag tar en hel del övning att behärska och kan vara ganska svårt om rätt kraft och hastighet inte uppnås. I detta steg är det en oerhört viktig del, flexibilitet. Från långt håll verkar det ben och mage gör allt arbete, men den viktigaste aspekten är tillbaka. Även i rörelse svänga benen i golvet, bör du känna din rygg börjar att böja som om du gör en back böj oftast ses i gymnastik. Såsom framgår av denna hyperlänk- http://www.vancouveryoga.com/assets/photos/backbend_fiona.jpg
 5. 5
  Denna back böjning är den viktigaste aspekten av detta drag, och kan vara ganska svårt att få rätt. Du ska känna en smidig vågliknande böj från botten till halsen. Allt detta bör uppnås när din kropp är lodrätt mot marken med bara fötterna vidrör marken. Det bör fortfarande finnas kraft som börjar svänga överkroppen framåt.
 6. 6
  Låt kraften att dra överkroppen framåt med bibehållen balans. Utan balans din botten kommer att hamna racketen på golvet och blåmärken kan utvecklas. När du känner dig balanserad, stå upp.
 7. 7
  Du har gjort det!

Tips

 • Vara balanserad.
 • Öva på en mjuk yta som en säng eller matta.
 • Var flexibel.

Varningar

 • Inte mer än kasta benen. Det kan vara farligt och du kan hamna landning på ryggen, vilket inte är mycket bekväma.
 • Gör inte över praktiken! Många människor kommer att bli så hellbent på att behärska det på en kort tid, de hamnar dra en muskel.

Saker du behöver

 • Gott om utrymme.
 • En kropp.