Wke

Hur att ignorera smärta och känslor

Smärta och känslor är bara tankar som utlöses i ditt huvud som verkar vara för stark för att övervinna. När de konfronteras med dessa sinnen och tankar, har man oftast lite kontroll över hans eller hennes talan i följande sekvenser. Många kan undertrycka känslor och försöker dölja smärtan, men med en kontrollerad tanke och stark vilja, kan både ignoreras helt upp till en viss nivå. Det gör dig inte osårbar, men det gör dig mer hållbart eller mindre rädda. Känslan är en kall och bör inte tas på av dem med en svag själ, kropp eller själ.

Steg

Hur att ignorera smärta och känslor. Sluta känsla oavsett vad det är, om du vill leva utan sorg, efter att du kan kontrollera din ilska tillräckligt bra, börja prata dig ur sorg, att bara inte bry sig.
Hur att ignorera smärta och känslor. Sluta känsla oavsett vad det är, om du vill leva utan sorg, efter att du kan kontrollera din ilska tillräckligt bra, börja prata dig ur sorg, att bara inte bry sig.
 1. 1
  Vet proffsen. Alla har naturliga (och nödvändiga) mekanismer för att ignorera smärta och negativa känslor. Ju hårdare man kan göra är att låta dig känna känslor fullt ut, när du är klar, och ta itu med dem. Men ibland kan det vara viktigt att ignorera dem under en tid. Till exempel, när de är för stark för dig att hantera, och du inte är redo, när de stör ett stort behov, såsom behovet för överlevnad, att arbeta för pengar, för att förhandla fram en tuff situation med människor som inte kan försörja du med dina känslor, eller för att skydda dig från temporära faror.
 2. 2
  Vet cons. Läs varningarna nedan. Dölja dina känslor kan försena dina framsteg, kan hämma friska kommunikation och förtroende.
 3. 3
  Styr din ilska. Före allt annat, är nyckeln ilska. Som ilska bygger på dig, kan den användas för att blockera bort tänkande. Försök att koncentrera att vara arg och att pressa ner den.
 4. 4
  Sluta känsla oavsett vad det är, om du vill leva utan sorg, efter att du kan kontrollera din ilska tillräckligt bra, börja prata dig ur sorg, att bara inte bry sig. Detta är nästa steg i lärandet - för att inte förlora sig i känslor. Försök att stoppa omtänksam och säga "jag styr mitt liv." Var djärv vara stark. Prova driva det ur huvudet. Saker kommer inte bry dig om du brukar låta dem.
 5. 5
  Blockera mentala spänningar och smärta för fysisk smärta. Detta system är lite annorlunda eftersom du nu måste uthärda innan du verkligen kan lämna bakom fysisk smärta. Detta betyder inte att du måste skära dig. Du måste bara acceptera känslan av smärta när du är sårad. Hitta en sparringpartner, en nära vän kanske, helst någon större.
 6. 6
  Fokus. Nu måste du inse en sanning i livet. Det är en sanning som du kommer att behöva fokusera på. Alla dina känslor kommer från tankar och impulser i huvudet att berätta något är rätt eller fel, som en brännskada eller en kittling. Vad du måste göra är att inse att med nog driver och kontrollerad tanke, kan du ändra fel till rätt, sorg till glädje, etc. Med smärta, är allt du behöver göra intala dig att det inte gör ont. Det verkar enkelt, men är svårare än man verkligen kan föreställa sig.
 7. 7
  Sök hjälp från inspirerande citat. Försök att söka upp inspirerande citat på Google. Försök att lyssna på låtar som har starka texter.
 8. 8
  Vet att du inte alltid kommer att såra. Förr eller senare hittar du ljuset i slutet av tunneln.

Tips

 • Kom ihåg: det är bara tillfälligt. Det kommer att vara över snart, eftersom känslor inte hålla med dig för hela ditt liv.
 • Dessutom, för den första och andra steg, kan det verka som om det inte finns en massa beskrivning till den. Det beror bara ditt eget sinne och sätt att tänka kan bedöma hur lång tid det tar och hur man ska gå om att följa dessa steg.
 • Var inte övermodig. Försök inte att bris genom en så drastisk förändring i ditt liv. Vara säker på hur du gör detta - ingen kapning, stickande, eller peta dig själv avsiktligt. Livet är fullt av smärta och allt du behöver göra är att vänta på det.
 • Tänk på något stort i ditt liv. Som en älskare eller en stor bedrift. Känn känslor du känner genom sådana tider och glömma de dåliga.

Varningar

 • Dina känslor kommer att finnas kvar, och kommer fortfarande att påverka dig, men i konstiga och omedvetna sätt, vilket gör det svårt för dig att göra något åt ​​dem. Den psykologiska termen för detta är dissociation, och konsekvenserna är allvarliga. Läs på dissociation sjukdomar innan du ens överväga detta.
 • Tänk inte bara på dig själv, tänk på andra människor du kommer att göra ont, t.ex. dina nära och kära.
 • Oavsett vad du lider, vem du än är, det finns människor som bryr sig och som kan hjälpa dig, om det är någon du känner eller en främling på ett kriscenter. Att nå ut till dem för hjälp och hantera dina problem kommer att göra dig så mycket starkare än att försöka ignorera smärtan.