Wke

Hur att känna sig trygga

Du kanske redan har läst och lärt dig att vara säker, men vad händer om du fortfarande inte känner dig allt det där? Ibland tar dina känslor lite tid att komma ikapp med dina tankar, men här är hur man kan hjälpa processen på traven.

Känslor är ofrivilliga. Därför känner försagd är autonom aktivitet. Men det kan lösas genom vissa åtgärder. Denna artikel kommer att berätta hur du blir mer säker på dig själv.

Steg

Hur att känna sig trygga. Växla upp ditt utseende.
Hur att känna sig trygga. Växla upp ditt utseende.

Känsla säker

 1. 1
  Växla upp ditt utseende. Oavsett om du är man eller kvinna, kan få en ny outfit och frisyr du känner dig fräsch, sval och säker. När du gör detta se till att du gör det här ser inte andra. Skapa ett utseende som du gillar och som gör att du känner dig själv.
 2. 2
  Ta en tala inför publik kurs. Du kanske hatar att komma upp framför människor, men det finns inget bättre sätt att ge skjuts din självförtroende än genom att försäkra dig om att du har något att säga, och folk lyssnar.
 3. 3
  Låtsas att du redan är övertygade. Om du någonsin velat bli skådespelare, använd att motivationen nu. Du kanske vet att du är kapabel och kompetent, men du kan känna sig ganska osäkra, men genom att låtsas att du redan är säker, kanske du kan övertyga dig själv. Fråga dig själv, vad skulle min säkra alter ego gör? Hur skulle de gå? Hur skulle de tala? Practice!
 4. 4
  Hitta några affirmationer som hjälper dig och upprepa dem ofta själv.
 5. 5
  Påståendena är mycket kraftfull och måste talas som om de redan har hänt. Säg till dig själv, "Jag är en mycket självsäker person, kan jag göra något om jag sätter mig till det."
 6. 6
  Visualisera dig själv att gratuleras på något du drömmer om att uppnå. Föreställ dig den person som skakar din hand och säga "Bra gjort." Håll en bild av att du är framgångsrik, och chanserna är, kommer det så småningom att bli en verklighet.
 7. 7
  Varje kväll strax innan du går till sängs, tror på dig själv minst tio gånger, "Jag är en självsäker person." Detta ger en positiv sinnesstämning inom dig och får dig att känna dig mer säker nästa dag.
 8. 8
  Gör något som du är rädd för att göra sådant som att köra en bil, talar till allmänheten osv.. Som Vincent Van Gogh hade sagt "Om du hör en röst inom dig säger" du kan inte måla ", sedan med alla medel målar, och den rösten kommer att tystas."

Tips

 • Alltid vara ärlig och tro på dig själv. Om du inte gör det ingen annan kommer.
 • Kom ihåg att alla har rädslan. Du är inte ensam.
 • Var dig själv! Ingen gillar en poser, så försök inte att vara någon du inte är.
 • Alltid göra öga mot öga kontakt med den person du pratar med.
 • Alltid öva god hygien!
 • Antag själv lika för alla i publiken.
 • Underskatta inte dig själv bara för att du är yngre eller mindre.
 • Om någon sätter dig ner eller gör narr av dig, tänka igenom och hur dumt kommentaren är. Gör det känns som att det är ett skämt och du kommer inte att ta kommentaren på allvar.
 • Var trevlig mot andra, och tolerera förolämpningar med en nypa salt.
 • Gå till en bästa vän att prata om din osäkerhet som hindrar dig från att vara mer självsäker.
 • Volontär viktiga arbeten i din organisation för att tjäna folkets respekt och bli mer självsäker.
 • Inte känna självsäker förknippas ibland med en småaktig intellektuella paradigm som stimulerar vårt autonoma nervsystemet aktivitet som i sin tur påverkar våra känslor av självkänsla. Detta paradigm kan övervinnas och du kan blomstra inifrån genom att studera och omvärdera sig själv. [Jfr: Smiling Sun: Dr Shriniwas Kashalikar]
 • Sitt högt med axlarna bakåt, och hålla upp huvudet!

Varningar

 • Aldrig vara elak eller låta andra människor ner för att öka din egen självförtroende, eftersom folk kommer att börja tycka illa om dig.
 • Snarare än att göra desperata försök att "på något sätt känner sig säker" utforska och ta hand om ditt sanna jag. Din sanna jaget är ädelt och värdigt. Undersöka och ta hand om ditt sanna jag kommer att se till vitalisering och naturliga och fullfjädrat framväxten av känslan av förtroende [Jfr: Stress: Understanding and Management: Dr Shriniwas Kashalikar]