Wke

Hur att övervinna mat cravings

Vill du sluta äta ohälsosamt, frestande mat? Tja om du gör, är detta artikeln för dig! Det kommer att berätta hur man kan övervinna mat cravings, lätt!

Steg

Hur att övervinna mat cravings. Hindret hinder i små steg.
Hur att övervinna mat cravings. Hindret hinder i små steg.
 1. 1
  Hindret hinder i små steg. Om du kan sluta äta choklad för en dag, kan du göra det i två dagar. Hålla en sammanställning och spela hur länge du har varit utan mat du vill sluta äta, och se till att du ökar hur länge du är utan varje gång. (Ex. om du går 4 dagar utan choklad, se till att du går fem dagar nästa gång). På detta sätt, är att börja allt du behöver göra på något så litet som en halv dag, och det är lätt nog, eller hur?
 2. 2
  Ta dig bort från maten. Om du bor ensam här är lättast. Bara inte köpa det! Bär inte extra pengar för småätande då ut, och inte ens titta på det avsnitt i snabbköpet. Detta gör det så mycket lättare. Om du bor med andra människor, inte vara bara inte runt dem när de börjar äta frestande mat. Easy!
 3. 3
  Tänk om alla de inblandade negativ! Om du försöker sparka en vana, så måste det finnas en anledning!
 4. 4
  Ät alternativ! Du kan även bära runt alternativ för att hjälpa om du får en craving. Ett lågt kaloriinnehåll eller sockerfria alternativ är tuggummi! Inte bara det kommer i många smaker, men det kan hålla dig upptagen i timmar. Ett äpple är också praktiskt att mumsa på för att hålla dig sysselsatt - ännu bättre!
 5. 5
  Drick mycket vatten. Detta kommer bara att göra dig mindre hungrig, och ger dig massor av energi som du kan lita på din matmissbruk för.
 6. 6
  Om du inte ens kan gå en dag genom att göra dessa saker, och sedan göra något drastiskt för en dag. Eller gör en god vän stjälk dig för en dag och se till att du håller i linje. När du äntligen göra en dag av någon bisarr ordning (alla kan göra det), starta stämmer. Du ska vara så nöjd med dig själv att du automatiskt får gå en annan dag, men när du vet att du kan, det finns inget som hindrar dig.
 7. 7
  Var medveten om fördelarna. Känner du bättre? Känner du piggare? Vill du gå ner i vikt? Dessa goda ting kommer att fungera som incitament för att hålla upp den.
 8. 8
  När du längtar efter något som är ute på disken eller i närheten av, bara sätta in undan i skåp där du inte kan se det!

Tips

 • Om du längtar efter saker eftersom du är uttråkad, bara dricka vatten, det smakar gott, och det fyller du upp om du dricker tillräckligt!
 • Piska inte upp dig för att missa om du gör. Börja om igen. Nyckeln till framgång är att framhärda. Så vad händer om du återfall? Sedan när blev det att du kan automatiskt ge upp?
 • Distrahera dig. Gå en promenad, leka med ditt husdjur, etc. Du kommer att glömma suget.
 • Ät andra livsmedel. Om du är full eller inte vill ha mat, kommer du längtar inte det.

Varningar

 • Kom ihåg, frukt och gröna bladgrönsaker är viktiga för en hälsosam kost.