Wke

Hur att packa för simning (flickor)

Här är några roliga tips för att få redo att gå till stranden eller bara ta ett dopp i den lokala poolen. Simning är kul... men du måste ha det du behöver!

Steg

Hur att packa för simning (flickor). Ät en god stadig måltid.
Hur att packa för simning (flickor). Ät en god stadig måltid.
 1. 1
  Ät en god stadig måltid. Hunger är något som ingen människa vill ta med dem simma. Se till att du äter minst en timme innan du lämnar. Om du normalt har dessert efter te och ska bada på kvällen, vänta tills efter att du har badat. Det kommer att göra dig arbeta hårdare veta att du har något att njuta av efteråt.
 2. 2
  Få en rimlig storlek (vattentät förslag) väska som rymmer alla dina objekt.
 3. 3
  Välj ut din baddräkt och de kläder du ska bära efteråt. Du kan också sätta på dig baddräkt innan handen under kläderna för att spara tid... men om du måste plocka upp från någonstans, är det bra att lägga den på vart du ska. Du kan ändra i omklädningsrummen eller badrum.
 4. 4
  Packa lite schampo och balsam. Speciellt om du ska till en tillverkad badplats, där vattnet behandlas med klor och andra kemikalier. Det är en bra idé ändå att ta schampo och balsam, du verkligen vet aldrig vad som har varit in och ut.
 5. 5
  Packa några handdukar. Reservdelar aldrig skadat någon och de kan inte ha handdukar tillgängliga när du går. Om du inte hittar eller inte äger en handduk, fråga om du kan låna några från dina vänner eller grannar.
 6. 6
  Du kanske också vill en kam eller en bra borste. Om du bara ska gå hem direkt efteråt, kan du borsta förmodligen håret där, men detta beslut är helt upp till den personen att gå.
 7. 7
  För äldre flickor, kanske du vill ta en bh och några extra tamponger. Vem vet vad som kan hända vid en pool...
 8. 8
  Om du bär kontakter, kanske du vill ta ditt fall och lite extra lösning så att du kan ta ut dem innan du går i vattnet.
 9. 9
  Ta med deodorant. Du vill inte gå runt på stan hela dagen luktar stinkande pool eller sjövatten. Svett inte blandas med pool eller sjö iallafall vatten!
 10. 10
  Body splash och fuktighetskräm ska ljusna dig dagen! Det är lätt att få torr hud efter att i klorerat vatten.
 11. 11
  Kom ihåg att återfukta. I själva verket, om du återfukta nog du fingrar inte beskära inte så mycket. Ingen människa vill bli uttorkad vid en pool eller en sjö. Drick inte poolen eller sjövatten, har grova saker varit i det, för allt vi vet. Klor och andra kemikalier i vattnet är inte avsedda att sväljas, och kan skada dig, men bli inte utflippad om du dricker några misstag.
 12. 12
  Ta med skyddsglasögon om du använder dem och band hår eller en simtur cap om du behöver dem.
 13. 13
  Packa upp den, sätt på dig flip-flops och solhatt.
 14. 14
  Bring solskyddsmedel.

Tips

 • Få lite hårspray... håret brukar få frissigt efter att i klor... speciellt om du inte tvätta det.
 • Om din i den åldern, kanske du vill ta med ett par extra tamponger, eftersom även om du inte behöver dem, en vän kan och det är alltid bra att vara förberedd.
 • Var noga med att ta en drink och några mellanmål och eftersom om du är kommer vara där för ett tag kommer du bli hungrig.
 • Packa ett par extra kläder tillsammans med din ursprungliga.
 • Kontrollera att du bära och ta med endast lämpliga saker... Det hjälper också att läsa de regler och förordningar för att se till att du håller fast dem.
 • Flip flops är alltid ett kul tillbehör runt poolen, och solhattar kan hålla solen ur ögonen på sjön om du sitter på stranden.

Varningar

 • Kör inte runt poolen. Det är lätt att halka.
 • Ha kul, men inte vara alltför dum - annars kan du få veta att komma ur poolen!
 • Bär vettiga badkläder och ta förnuftiga kläder. Du vill inte ta en vinterkappa och byxor snö till stranden i augusti.
 • Drick inte poolvattnet eller sjövatten. De kemikalier i poolen kan skada dig. Och vem vet vad som har varit där?
 • Försök att inte stänka för mycket när andra människor är runt, om du plaska någon i ansiktet när avsiktligt det var din bästa vän, och det är pinsamt!