Wke

Hur att rena kroppen naturligt

Vill du veta hur du kan rengöra din kropp naturligt? Rensning din kropp naturligtvis inte bara kommer hjälpa dig att må bättre, men också få dig att se bra ut! Genom rensning du tar bort skadliga gifter och föroreningar från kroppen för att hjälpa dig att må bra och har mer energi. Här är några steg som hjälper dig att detox.

Steg

Hur att rena kroppen naturligt. Börja med att dricka mycket vatten.
Hur att rena kroppen naturligt. Börja med att dricka mycket vatten.
 1. 1
  Börja med att dricka mycket vatten. Vatten är mycket användbart eftersom det spolar ut orenheter i kroppen. Om du vill spola kroppen ren, se till att du dricker mellan 8-12 glas om dagen. Det gör också din hud ser mycket friskare, förbättra din hy.
 2. 2
  Snabb minst en gång i veckan. Antingen genom att bara dricka vatten, fruktjuice eller grönsaksjuice. V8 juice är ett bra sätt att få de näringsämnen du behöver om du inte gillar frukt eller grönsaker. Du kan också bara äta frukt eller grönsaker. Det hjälper kroppen att vila.
 3. 3
  Rengöra din kolon. Äta mat med högt fiber kommer att göra det. Du måste hålla din mag-tarmkanalen tom och fri från avfall.
 4. 4
  Rengöra din lever. Att äta livsmedel som är bitter gör dig rättvisa. Frukter som har en bitter smak som citroner och grapefrukt kommer att vara mycket fördelaktigt att rena levern samt stopp toxiner från att sprida sig till andra delar av kroppen.
 5. 5
  Ta kryddnejlika eller pumpakärnor att bli av med parasiter i kroppen. Det finns också mediciner tillgängliga som fungerar väl.
 6. 6
  Motionera! Motion höjer kroppstemperaturen och tillförsel av syre, plus gör du svettas som släpper ut gifter. Det håller också dig i form och frisk. Det bränner onödiga kalorier.
 7. 7
  Se till att du undvika koffein och socker så mycket som möjligt. Drick inte alkohol eller röker cigaretter. Dessa lägger bara till problemet genom att sätta gifter och andra orenheter i kroppen. Om du röker eller dricker alkohol, börja begränsa ditt intag / försöker sluta.
 8. 8
  Upprätthålla en hälsosam kost rik på frukt, grönsaker, protein (kött och ägg), och fiber. Följ matpyramiden och äter de föreslagna matportionerna. Försök också att äta mindre måltider under dagen istället för tre stora. Det kommer att göra dig hungrigare under dagen om det finns en större lucka i de tider du äter, vilket gör att du äter mer.

Tips

 • Hitta hälsosamma sätt att släppa stress!
 • Drick mycket vatten
 • Ät hälsosam mat, inklusive massor av frukt och grönsaker
 • Undvik koffein och alkohol
 • Sova mer. Dess mycket viktigt att få en god natts sömn.
 • Svett så mycket som möjligt
 • Följ matpyramiden.

Varningar

 • Aldrig fort för mer än 2-3 dagar!
 • Gör inte en kropp rengöra specifikt för viktminskning