Wke

Hur man bränner fett på män

Det finns många sätt att utöva och minska fettdepåer i kroppen, den saken är, alla är rätt: Om du tränar tillräckligt kommer du att gå ner i vikt! Om du äter bara lök du kommer gå ner i vikt! Tanken är att göra det på ett sådant sätt att din kropp förblir i balans under hela din livsstil förändras och gör att vikten stannar av. Det är ett liv förändras och fåniga dieter fungerar inte - du kommer och din kropp kommer att bli ur balans.

Steg

Hur man bränner fett på män. Beroende på din storlek och mobilitet du måste starta mjukt.
Hur man bränner fett på män. Beroende på din storlek och mobilitet du måste starta mjukt.
 1. 1
  Beroende på din storlek och mobilitet du måste starta mjukt. Du kan känna lite av en pleb lyft lite vikter men du måste göra det. Du måste sakta börja din kropp. Låt det veta vad du har i beredskap för det och du kommer inte att skada dig.
 2. 2
  Gå till gymmet! Nu går inte pumpa dina vapen! Börja med ljus matta arbete mjuka upp, sträcka ut och ställa din kropp för uppgiften framåt.
 3. 3
  Nu under de första tre veckorna, gör 3 gym besök och en hel kropp träna. Se till att det inte är för tung!
 4. 4
  När de tre veckorna är upp, dela din kropp i två delar: armar och bröst, rygg och ben, core. Nu har du tre separata tränade!
  • Måndag armar och bröst, det är bäst att hålla dessa två tillsammans som du kommer att träna med varandra.
  • Tisdag kärna, matta arbete, crunches, sträckor, etc. Arbeta inte ryggen gör inte> idag - du kommer att påverka det arbete du har gjort på din bröstkorg och armar!
  • Onsdag rygg och ben. Var uppmärksam på din rygg övningar - du måste bekämpa bröst träning med rygg träning eller du kommer att sluta med en krökt rygg. Dina ben är starka. De kan plocka upp dig så du måste träna dem väl för att vinna fördelar.
 5. 5
  Nu är det upp till dig hur många gånger i veckan du tränar: se bara till att du inte tränar samma område mer än en gång i 36 timmar, detta sätt kan du ge dig själv tid att reparera.
 6. 6
  Nu om du håller dig till en bra kost och hålla upp träningen, kommer du att se skillnaderna, lösa kläder, mer energi och en fjäder i steget!
 7. 7
  Lycka till, kan du göra det! Följ inte en människas bibel. Välj vad som fungerar för dig. Om du tar en sak från detta så är det till nytta.

Tips

 • Välj en skjorta från din garderob som är riktigt tight, är detta ditt första mål, gå för det. När du kan ha på sig skjortan runt i affärer, har du träffar mål en! Nu satt en annan, etc., etc.
 • Ingen pop eller öl
 • Alltid vara säker på att lyfta ordentligt. Annars kan du göra mer skada än nytta.

Varningar

 • Motion och efter en bra kost plan kan göra dig mer attraktiv för det motsatta könet, så var försiktig!