Wke

Hur man bränner fett

Många människor verkar vara inställda på att bränna fett med minimal eller ingen motion, och det finns många artiklar här i Google, och tusentals på nätet, att välja från. Om du vill överväga hur du kan bränna fett, koncentrera dig på hur ditt system gör det möjligt för dig att naturligt bränna fett.
Förstå att det inte finns något substitut för en kost balanserad i protein, fett och kolhydrater, med tillräckligt med näringsämnen, och grovfoder. Aktuell visdom skulle föreslå att din optimala protein / fett / kolhydrat ratio bestämmas genom metaboliska skriva, det vill säga om du inte är långt före kurvan, och har aldrig avvikit från ditt modersmål, ärftlig kost.
Om du äter en europeisk kost, är du nästan säkert att svälta dig själv om Omega 3, som var tänkt att ätas i förhållandet 1:1 med Omega 6, den europeiska kvoten kan så skev som 1:20 eller ännu värre, vilket resulterar i konstant (Omega 3) svält, och leder "Hunger"-signaler. Vitamin D, en viktig vitamin som fungerar ungefär som ett hormon i kroppen, försvinner med Omega 3, du använde för att få dessa näringsämnen från dina proteinkällor, kött och ägg, men med CAFO protein du inte.

Steg

Hur man bränner fett. Inse att fett är bara förvaras livsmedel,. Bränsle för din kropp.
Hur man bränner fett. Inse att fett är bara förvaras livsmedel,. Bränsle för din kropp.
 1. 1
  Inse att fett är bara förvaras livsmedel,. Bränsle för din kropp Kolhydrater är din primära källa utifrån bränsle, och kroppen kan bränna antingen en, inga problem.
 2. 2
  Se till att så länge du matar din kropp kolhydrater, kommer det inte bränna fett. Ketos (fettförbränning) inte påbörjas förrän minst flera timmar efter din sista carb intag, det i princip ser ut som en jetmotor brinnande jetbränsle, på papper.
  • Din hjärna först kommer att sända en signal, flera signaler, som du tolkar som "hunger", innan du byter till ketos, varefter, dina hungerkänslor snabbt avta Du kan redan nu se om detta kommer.
 3. 3
  Sluta äta alla kolhydrater för att påskynda bränna fett. Dina förfäder gjorde detta ibland, eftersom de inte hade något val. Det är därför som kroppen lagrar fett, för magra tider. Lyckligtvis för dig, behöver du inte att svälta, du kan fortfarande äta protein och förbli i ketos.
 4. 4
  Protein ändras till glukos som behövs (i Krebs-cykeln), och kan vara ett bränsle, också, men kroppen gör det endast i nödfall. Tänk, "Vi har slut på bränsle (kolhydrater), och vi är ute i fett, så det finns inget val". Protein är för byggnad, inte riva ned, och Krebs cyklar ännu ser smutsig, på papper. Din kropp skulle hellre bränna det fett än något protein du kan äta när du är i ketos.
  • Protein och kolhydrater innehåller ungefär samma mängd kalorier per gram, men som ändå måste brännas. Praktiskt sett är det ett bra sätt att hålla vissa smak i munnen, och ändå bränna fett. Vanligtvis människor ombord på en "ketos" diet snabbt blivit mycket mer aktiv, för olika postulerade orsaker, många säger, "bara för att hålla mitt sinne av livsmedel" - vilket är lika bra anledning som någon att få mer aktiv.
   1. Förstå att sätta rakt på sak, "bli tjock" innebär att förlora muskelmassa, vilket är din fettförbränning ugnen, du är ett ljus, istället för en ugn, så att säga. Även en låg nivå återgång till motion, 20-30 minuter av något nytt varje dag, kommer att hjälpa till att återuppbygga en "ugn".
  • Att äta mycket protein är hårt på levern och njurarna, och det finns andra överväganden för 'keto bantning ".
   1. Det skulle vara hälsosammare att bara snabbt, men några kalorier eventuellt bör konsumeras, eller annan metabolism-höjande åtgärder bör vidtas, eller ämnesomsättning börjar minska.
    Praktiskt sett är en tillfällig metabolism minskning en rättvis handel-off, du kommer fortfarande att förlora pounds per dag, och förhoppningsvis utveckla bättre fysiska vanor precis som alla nya "flytta runt" du ska göra. Fastan eliminerar orgel belastning, med andra förmåner.
  • De flesta keto dieter rekommenderar att du äter en liten mängd kolhydrater per dag, för att hålla din ämnesomsättning upp - men det finns en trade-off, i att du kortfattat lämna ketos, sedan in den ett par timmar senare, när kolhydrater är borta - och dessa är ofta rapporteras som de mest obekväma tider, det då verkar som om du är alltid hungrig. Det är säkert att säga att det finns variationer i här, från fasta, att äta bara protein, för att äta en begränsad, balanserad måltid, och du ska hitta vad som fungerar för dig. Självklart, ju mer du äter, desto längre det tar, och många rapporten minsta obehag genom att fasta.
  • 5
   Inse att du inte kommer att sluta äta kolhydrater för alltid, naturligtvis. Trots varningar om motsatsen (som inte bör ignoreras), det är säkert för nästan alla - du kan övervaka din carb ersättare, som reservdäck, innan den kommer till där du vill ha det, och sedan återuppta äta en balanserad kost. Du kommer inte att dö, tydligen, och en check med din läkare, om du är mycket överviktig, kommer kontrollera om du ska ha några reservationer om att försöka detta.. Överväga hur man undviker sjukdom eller sviktande hälsa med bättre näring för mer om detta, och hur man ska äta ordentligt för att hålla vikten nere.
  • 6
   Drick mycket vatten. Detta kommer att hjälpa till att hålla dig "spolas", ta bort som frigörs från vattnet i ditt fett som det brinner. Dessa toxiner släpps ut i blodet blir en stor källa till eventuella fortsatta obehag, en liten erfarenhet av detta, och du kommer att kunna berätta när du är mer eller mindre giftiga - du kan känna gifter. Gör ditt bästa för att inte ersätta dem;
  • 7
   Använd omega 3 (fettsyror) för att hjälpa ditt hjärta och blodomlopp. Ta en bra vitamin och mineral för att ersätta vattenlösliga vitaminer och mikronäringsämnen som utsöndras med vatten via njurarna.
   • Den bästa källan till vitaminer och mineraler är i ett näringsämne ~ tät, balanserad kost.
  • 8
   Lägg märke till ditt sinne kommer ständigt att "mat", även om du kan äta allt som protein och dricka mycket vatten? Bara tänka på något annat, något annat, varje gång detta händer, ju förr desto bättre. Med hjälp av olika proteiner hjälper, äta en annan bit av ryckig, gå en promenad, skriva en artikel, läs, ha sex. Om tiden verkar det hårdaste, efter flera dagar, när din kropp blir justerat till ketos, nämner någon som du ser ut som du har gått ner i vikt, och du får en stor mental boost att hålla igång. Förresten, är det första gången du prova det här den tuffaste, och efter flera försök, anpassar kroppen till ketos snabbare, minskar obehag period dramatiskt, i princip ner till flip-over (från normal metabolism till ketos) period, flera timmar till en dag.
  • 9
   Inse att det finns fördelar med att fasta eller en modifierad snabbt liksom för viktminskning: vila i flera körtlar och inälvor, auto detox och lärande självkontroll - men äter lite protein bör hjälpa till att bibehålla muskelmassa och samtidigt bränna fett.

Tips

 • Detta kommer att göra underverk för någon fettförbränning, oavsett om du är man eller kvinna, var som helst på kroppen.
 • Om du inte har tagit Omega 369, börja inte ta det förrän du har återupptagit en balanserad kost, eller åtminstone vara försiktig med det. Det här är extremt potent, som etiketten varningar indikerar, och är "superfood" för din kropp, som du använde för att ta sig från ägg och kött. Många nya användare rapporterar ett upphörande av "livslångt" hunger sug, bara från början en Omega 3 tillskott.
 • Många människor bränna fett på detta sätt, en vanlig metod är att detox med citron och chili pulver i vatten.

Varningar

 • Det är lämpligt att rådgöra med en läkare innan du påbörjar en keto diet, enligt de flesta experter.