Wke

Hur bli av hemorrojder naturligt

Hemorrojder kan vara en riktig plåga, bokstavligen, och en av de bästa saker som du kan veta är hur man behandlar dem i bekvämligheten av ditt eget hem utan att behöva ta den pinsamma resa till läkarna.

Steg

Hur bli av hemorrojder naturligt. Leta efter naturliga botemedel.
Hur bli av hemorrojder naturligt. Leta efter naturliga botemedel.
 1. 1
  Leta efter naturliga botemedel. Eteriska oljor har visat sig fungera ganska bra som naturläkemedel för hemorrojder och det finns två i synnerhet som du bör prova - pepparmynta olja och tea tree olja. De senare fungerar som en antiseptisk samt lugnande smärta och irritation som detta obehagligt tillstånd kan orsaka och pepparmynta olja är perfekt när ett par droppar tillsätts badvattnet och används för femton minuter tre gånger per dag om det går. Den tea tree olja kan läggas till olivolja eller liknande och appliceras på området snyggt för en riktig skön känsla som kommer verkar vara himmelriket på nedre region!
 2. 2
  Lär dig de saker som du kan prova hemma för att försöka lindra obehag av hemorrojder samt hindra dem från att hända i framtiden. För det första, försök att inte bära åtsittande kläder speciellt under de varma sommarmånaderna, eftersom detta kommer att orsaka svettningar och detta i sin tur kan leda till hemorrojder. Inte bara det men bär nylon och andra sådana material kan visa sig vara dåligt för huden eftersom de kan uppmuntra svettningar och inte har uppsugningsförmåga som behövs för att ta bort svetten från det anala området.
 3. 3
  När du har tarmrörelser, inte bara använda toalettpapper för att städa själv. Försök att använda en fuktad toalettpapper som kan köpas för ganska billig i de flesta butiker. Inte bara det, men om du kan torka av med en kall handduk, kan du lugna irritation när du rengör men kom ihåg att inte över tvätta området eftersom det kan torka ut huden vilket leder till mer irritation och klåda, något du försöker bli av!
 4. 4
  Försök att undvika dessa. Det finns några saker som är väl kända för att orsaka anal klåda så att lära sig om hem hemorrojder rättsmedel som du kan prova, måste du undvika dessa. Saker som svartpeppar, curry, cayennepeppar och mycket annat är kända för att orsaka anal klåda för dem som lider av hemorrojder, liksom de som inte så forska dessa irriterande livsmedel och undvika dem är en bra idé!
 5. 5
  Bli av steroider. Trots att steroider faktiskt rekommenderas för att bli av hemorrojder, försöker undvika att använda dem alls eller åtminstone minimalt eftersom dessa krämer kan göra huden tunnare och därför leda till mer irritation. Du kommer i allmänhet att finna att över disk krämer bara ger kortsiktiga fördelar för lindring av pålar eller hemorrojder så med hjälp av huskurer, kan du försöka att eliminera problemet helt och förbättra din allmänna hygienen. Du bör också ta en ordentlig titt på din kost, eftersom detta kan hjälpa till som ett hem hemorrojder behandling. Se till att du har tillräckligt med fiber - finns i saker som grönsaker, frukter och även fullkornsprodukter.