Wke

Hur man gör en wrap hem organ

Kroppsinpackningar har blivit en populär behandling i spa. Processen är enkel och genom att göra något hemma du kan njuta av fördelarna och spara massor av pengar. Fortsätt att läsa för tips för att skapa ett hem kroppen-upplevelse wrap spa.

Ingredienser

För en grundläggande detoxifierande Body Wrap

 • 1 kopp salter (Mineral, Epsom eller hav)
 • 3 koppar vatten (våren eller renat)
 • 1/2 kopp Aloe Vera
 • 3 matskedar olja (Shea, olivolja, solrosolja eller annan olja) eller 1/4-1/2 kopp glycerin.

Att behandla stress, muskelvärk eller att lägga en härlig doft du kan också lägga till:

 • Lägg 1-2 teskedar eterisk olja eller aromterapi olja
 • En kamomill eller andra växtbaserade tepåse i vattnet medan du värmer det.

Värm vattnet på spisen i en stor kastrull på medelvärme (med tepåse om så önskas), upplösa salt, tillsätt övriga ingredienser, rör om att kombinera. Ta av från värmen och låt svalna (till temperatur på mycket varma bad). Häll den mycket varma lösningen i en liten is bröstet eller hink. Du vill att lösningen är mycket varm men inte tillräckligt för att orsaka brännskador så se till att det svalnar.

Steg

Hur man gör en wrap hem organ. Ta dig tid att köpa nödvändiga produkter.
Hur man gör en wrap hem organ. Ta dig tid att köpa nödvändiga produkter.
 1. 1
  Ta dig tid att köpa nödvändiga produkter. Beredningen kan ta några dagar så inte planera detta i sista minuten. Ge dig själv tid att göra de nödvändiga förberedelserna och lagra materialet. Du kommer att ha en mer angenäm upplevelse inpackning.
 2. 2
  Köp stora rullar av elastiska (ess) bandage.
  • Dessa kommer oftast i varierande storlekar. Den bredare och längre kast desto mer hudområde du kommer att kunna täcka. Du strävar efter foten till övre bröstet täckning.
  • Dessa kan hittas i apotek men du kommer att kunna hitta dem billigare på nätet eller från en medicinsk distributionsföretag.
  • Beroende på hur du lindar och din kropp typ och storlek du behöver 10-20 rullar med elastisk binda. Du kanske vill beställa 15 (genomsnittet) och göra en wrap utan lösningarna för att avgöra om du kommer att behöva plocka upp mer eller returnera extramaterialet.
 3. 3
  Köpa stora säkerhetsnålar för att fästa bandage eller titta i ditt hushåll sy-kit. Bandage vanligtvis kommer med clips men säkerhetsnålar gör för snabbare arbete och en säkrare wrap.
 4. 4
  Köpa någon lösning kroppsinpackning eller gör din egen. Dessa kan hittas på nätet eller så kan du göra din egen med en grundläggande recept. (Se nedan för ingredienser) Ingredienserna kan justeras och du kan lägga till andra ingredienser baserade på din hälsa behov eller preferenser aromaterapi.
  • Den lösningar tillgängliga online, från en lera baserad på en vätska och många är formulerade för att avgifta, hjälpa trimma inches från kroppen, behandla smärta och värk eller för att lindra värkande muskler.
  • Se upp för försäljare som gör påståenden som är för bra för att vara sant.
  • Leta efter en grundläggande formel till ett överkomligt pris. När du blir effektivare på wraps kan du äventyr i andra formler.
 5. 5
  Titta i den idrottsliga bra butik för en PVC arbete ut kostym. Dessa är billiga gummiliknande jogging kostymer som främjar svettning. Dessa är inte fleece sweatsuits men en gummiliknande kostym som är vanligtvis en storlek passar de flesta och säkrar med snöre eller kardborrband.
 6. 6
  Vrid upp värmen i ditt hem eller lägga till ett litet utrymme aggregat till ditt badrum. Du kommer att bli kyliga tillämpning av wraps.
 7. 7
  Samla dina omslag verktyg, som inrättats i ett badrum (du kommer att droppa på golvet). Har en bok till hands för att läsa medan du väntar.
 8. 8
  Blanda din lösning. Använd varmt vatten från kranen eller blanda på spisen enligt anvisningarna.
 9. 9
  Häll lösningen i en hink eller en liten is bröstet. Du behöver bara tillräckligt för att blöta bandage och 2-3 koppar kommer att göra. Lägg kallare vatten om det behövs för att undvika att bränna sig själv och för att bringa temperaturen till det av ett mycket varmt bad.
 10. 10
  Sätt dina elastiska bandage i bröstet eller hink för att absorbera lösningen.
 11. 11
  Ha en pall eller annat område att sitta i förberedda badrummet. Du kan sitta på sidan av ett badkar eller du kan sitta i badkaret om du föredrar.
 12. 12
  Disrobe eller bära en bikini eller underkläder Colorfast om du är blyg och har en hjälpare.
 13. 13
  Stå på en stor handduk eller ark och ta bort en rulle av våt wrap från lösningen. Börja omslag vid anklarna och linda runt benet arbeta dig uppåt.
 14. 14
  Linda hårt men inte så hårt att hindra cirkulationen. Om dina fötter börja leta blå du kan ha wrap för hårt.
 15. 15
  Arbeta upp ena benet och sluta vid knät och linda den andra underbenet. (Det gör böjning lättare.)
 16. 16
  Använd säkerhetsnålar för att säkra bandaget på sig själv.
 17. 17
  Undvik att lämna någon hud exponeras. Börja din nästa kast där föregående rullen stoppas. Du måste täcka knäna.
 18. 18
  Wrap så högt upp benen och så nära ljumsken som möjligt.
 19. 19
  Flytta din skopa upp för att motverka nivå om du inte har gjort det. Detta kommer att göra att ta tag nya rullar lättare eftersom din förmåga att böja kommer att utmanas med omslag.
 20. 20
  Börja på din höft, så nära toppen av benet som möjligt, börja omslag runt din torso. Arbeta dig upp till armhålorna.
 21. 21
  Flytta till underarmarna och linda dessa områden innan han flyttade till överarmarna.
 22. 22
  Använda försiktighet, klättra in i din PVC träningsoverall.
 23. 23
  Få bekväm. Om din lösning är extremt stökigt du kan klättra i badkaret. Om du bestämmer dig för att gå runt du bör vara försiktig. Vätska kommer att droppa ner till fötterna vilket gör det lätt att halka eller upptäcka golv. Försök att slappna av och låt lösningen fungera.
 24. 24
  Läs en bok och lyssna på lugnande musik. Slappna av och njut av din spa-upplevelse. Vänta minst en timme innan du tar bort din wrap.
 25. 25
  Sip vatten och tillåt dig att stanna hydratiserade. Kroppsinpackningar hjälper kroppen att avlägsna toxiner, men du måste dricka mycket vatten före, under och efter din behandling.
 26. 26
  Avlägsna wraps börjar i toppen och arbeta dig nedåt.
 27. 27
  Handduk efter avlägsnande av wraps eller skölj dig med kallt vatten i duschen. Mud baserade wraps kan kräva mer skrubbning.
 28. 28
  Fortsätt att dricka vatten och låt de gifter som skall rensas från ditt system.

Tips

 • Spendera inte mer än en timme helt inslagna.
 • PVC-kostym är inte nödvändigt men det hjälper för att fånga värmen.
 • Forskning olika eteriska oljor för att ta reda på vilken kombination kan fungera för dig. De flesta hälsokostbutiker har ett urval av oljor och anställda med erfarenhet av deras användning.
 • Om du får kyliga du kan bunta upp i en gammal filt eller handduk.
 • Det finns många hem recept på nätet för kroppsinpackningar. Skriv upp några olika listor och kontrollera ditt skafferi för råvaror. Besök lokala hälsokostbutiker för vad du fortfarande behöver.
 • Genom att det brister i de bandage du inte kommer att kunna avsluta dem som tätt. Du kommer att frestas att använda färre och försöka täcka så mycket hud med ett. Använd så många som du behöver. Som nämnts ovan, är 10 till 20 bandage genomsnittet. Du kan behöva mer.
 • Tvätta elastiska bandage i varmt vatten på en mild cykel. Använd inte sköljmedel och hänga på tork. Omvalsa dem när de är torra och lagra till nästa hem wrap.
 • Om ditt badrum är stor nog att du kan ställa in en hopfällbar strand / lounge stol att koppla av på.
 • För en mer avkopplande upplevelse att se ditt hem är snyggt, är ditt badrum område organiserat och du kan gå ostört i 1-2 timmar.
 • Även om du måste betala för de första produkter som du kan ge dig själv en inpackning varannan vecka. Kroppsinpackningar börjar runt 95€ USD i spa.
 • Kontrollera med lokalbefolkningen spa. De kan vara villiga att beställa lösningen inpackning för dig. Din frisör kan också ha tillgång till lösningar genom salongens produktleverantörer, även om de inte erbjuder spabehandlingar.
 • Be en nära vän, om de vill samarbeta. Har köper dem sin egen lösning och bandage och ge varandra hjälp att komma insvept.

Varningar

 • Använd inte en inpackning hemma om du har medicinska problem, cirkulationsproblem eller om du är gravid.
 • Eteriska oljor är kraftfulla och bör användas med försiktighet.
 • Om du aldrig har haft en inpackning och inte vet hur du kommer att reagera bör du se till att du är inte ensam. Vissa människor kan bli yr.

Saker du behöver

 • Ace bandage.
 • Säkerhetsnålar.
 • PVC suit eller gummerad träningsoverall. (Finns i sportartiklar sektioner eller butiker)
 • Handdukar eller ark att stå på.
 • Bucket eller kallare för att hålla lösningen och bandage.
 • Body wrap lösning köpas antingen eller hemlagad.