Wke

Hur bli av visceralt fett

Det finns två typer av kroppsfett, visceralt och subkutant. Viscerala fettet är fettet som omger de inre organen. Detta är den ohälsosamma typ av fett. Subkutant fett ackumuleras under huden och innebär liten hälsorisk. För att minska visceralt fett, dvs fett som samlas runt de inre organen kräver att du minska den totala kroppsfett. Det finns fyra viktiga faktorer till att minska visceralt fett:

Steg

Hur bli av visceralt fett. Förbättra dina matvanor.
Hur bli av visceralt fett. Förbättra dina matvanor.
 1. 1
  Förbättra dina matvanor. Minska mängden mat som konsumeras varje dag, och även förbättra kvaliteten på maten äts. Mat som hans mycket socker bör undvikas - detta inkluderar pasta, bröd och läsk samt tårtor, kakor och godis. Ät massor av friska gröna sallader, blandade grönsaker och frukt, magert kött och en mängd baljväxter, nötter och frön. Dessa typer av livsmedel har en hög näring till kalori förhållande.
 2. 2
  Motion på regelbunden basis, och arbeta hårt. Studier har visat att intensiv konditionsträning är effektivare på att bränna fett än skonsam träning (dvs. jogging och promenader).
 3. 3
  Bygga muskler. Lyfta vikter bränner en massa kalorier för att gå ner i vikt. Sammansatta övningar fungerar också bäst eftersom dessa arbetar flera muskelgrupper i unisont, öka effektiviteten i träningen och viktminskning potential. Det bygger också muskler som kräver mer energi än fett för att hålla sig kvar. Och det ökar din ämnesomsättning.
 4. 4
  Sleep. Att få en god natts sömn är ofta ignoreras, men forskning har visat att människor som inte sover tillräckligt är mer benägna att gå upp i vikt, och det har lite att göra med det faktum att trötta människor äter mer.

Tips

 • Håll en träningsdagbok, hjälper detta dig att förbättra din träning
 • Håll en matdagbok, eftersom detta bidrar till att lyfta fram problemet livsmedel och tider problem under dagen
 • Gå med i en fitness klass med en bra social atmosfär, såsom kampsport, eftersom detta kommer att hålla dig mer motiverad
 • Gå med i en community för att få råd att ge dig själv att gå ner i vikt.

Varningar

 • Bantningspiller bör endast användas om ordinerats av läkare.
 • Köp inte in modefluga kostvanor, att de inte fungerar och kan leda till näringsbrist.

Relaterade Google