Wke

Hur bli av kärlek handtag

En av de vanligaste målen som människor har när man börjar på en fitness plan är att ta reda på Hur bli av kärlek handtag. Kärlek handtag är de områden på sidorna av magen, som är en gemensam plats för överflödigt fett samlas och ser fula. Det är ett gemensamt område där många människor tenderar att lagra överviktig så det är ett bra ställe att fokusera på när man försöker gå ner i vikt och forma upp.

Steg

Hur bli av kärlek handtag. Förstå vilken övning flyttar kommer att rikta din kärlek handtag är viktigt så att du kan införliva dessa i ditt träningspass för att hjälpa tona upp dessa oönskade kärlek handtag.
Hur bli av kärlek handtag. Förstå vilken övning flyttar kommer att rikta din kärlek handtag är viktigt så att du kan införliva dessa i ditt träningspass för att hjälpa tona upp dessa oönskade kärlek handtag.
 1. 1
  Förstå vilken övning flyttar kommer att rikta din kärlek handtag är viktigt så att du kan införliva dessa i ditt träningspass för att hjälpa tona upp dessa oönskade kärlek handtag.
 2. 2
  Kom alltid ihåg att tillsammans med motion du behöver en lägre plan kaloriintag så liksom toning upp området kärlek hantera behöver du också att förlora fett som samlats där och hålla den utanför. En bra kost i kombination med några av följande fitness flyttar kommer att sätta dig på vägen till att veta hur man kan bli av kärlek handtag.
 3. 3
  Här är de viktigaste övningar för att bli av kärlek handtag att överväga.
 4. 4
  Bli av med love handles: The Bicycle Move
 5. 5
  Cykeln är ett starkt drag för att bli av kärlek handtag och kan ingå som en del av de flesta träningspass helt enkelt. Denna övning har du snabbt flytta från sida till sida, vilket fungerar musklerna kärlek handtag och håller spänningen på de sneda musklerna.
 6. 6
  Cykeln är bra för dem som vill att företaget upp nedre magmuskler samt abs är i ett tillstånd av konstant kontraktion och spänning när benen svävar ovanför golvet. Bara ligga på rygg på en hård golvyta och höja benen i luften i midjan. Stöd med händerna genom att placera armbågarna under din nedre ryggen så benen lyfts helt från marken och utföra cykling rörelser med benen i luften.
 7. 7
  När du utför denna övning se till att behålla en trevlig långsam rörelse mönster som detta håller maximal spänning på de sneda musklerna.
 8. 8
  Bli av med love handles: benägna bollen rulla ins till Side
 9. 9
  En annan övning att använda som du lär dig att bli av kärlek handtag kallas benägna bollen rulla in till sidan. Denna rörelse är särskilt effektivt att rikta kärlek handtag på grund av den liggande kroppsställning tillsammans med att vara på en övning boll verkligen placerar du ut balance.Your musklerna måste arbeta hårt för att hålla dig på balans och det är där toning upp kommer in
 10. 10
  Allt du behöver för denna övning är en övning kropp boll.
 11. 11
  Varje gång du pressa bollen i sidan av kroppen du ska verkligen känna det i de sneda musklerna, visar för er att dessa muskler definitivt fungerar.
 12. 12
  Bli av kärlek handtag: Gör rockring
 13. 13
  Ett roligt sätt att verkligen toner upp det besvärande kärlek handtag område är att göra det rockring. Detta är ett utmärkt sätt att verkligen rikta midjan och höfterna område.
 14. 14
  Allt du behöver är en rockring som mest fitness butiker säljer. Sätt på lite musik och vrid dig höfter manövrering bågen högre och lägre upp och ner i kolumnen midjan område. Efter ett tag kan du verkligen känna dina sneda muskler sparkar i vilket innebär att du börjar få viss effekt på att bränna överflödigt fett direkt runt love handles området.
 15. 15
  Bli av med love handles: Nedgång Vrida Sit-Ups
 16. 16
  Nedgång vrida sit-ups är den slutgiltiga flytten att använda för att bli av kärlek handtag framgångsrikt. Detta slår verkligen de sneda musklerna i din träning plan. Nedgång vrida sit-ups är mer intensiv än normalt sit-ups när du arbetar mot gravitationen när du sänker kroppen och resa sig igen.
 17. 17
  När du gör denna övning fokuserar på kurviga så långt åt sidan som du möjligen kan och sedan tillbaka igen till golvet eftersom detta hjälper arbeta musklerna över hela skalan av rörelse. Bara göra en uppsättning av normal sit-ups men twist till alternativa sidor som du stiga från golvet och vända den position som du sänker tillbaka till startpositionen.
 18. 18
  Så där har du några av de bästa drag som du definitivt bör överväga att införliva i din kärna träning för att hjälpa dig att se snabbare resultat på toning magen och kärlek handtag och utveckla din dröm kropp. Har dessa tre gånger per vecka i 15-20 reps per set och 2-3 set per övning och du kommer att vara på väg till resultat.