Wke

Hur lätt att gå ner i vikt

Kostvanor, räknar kolhydrater, etc, de verkar alla vara ineffektiv till. Den bästa dieten är den du kan sätta ihop, den som fungerar med din kropp. Här är några tips / komponenter för att enkelt kasta poundage. OBS: Detta gäller inte lära dig att gå ner i vikt, men erbjuder några insikter om hur man gå ner i vikt mycket lättare.

Steg

Hur lätt att gå ner i vikt. Andra människors kost.
Hur lätt att gå ner i vikt. Andra människors kost.
 1. 1
  Andra människors kost. Låt oss ta itu med det här först, innan något annat. Om du har provat att använda en annan persons kost och inte ser resultat, bli inte förvånad: andras dieter kanske inte fungerar för dig. Visst, gjorde Oprah kost henne förlora 10 pounds i 6 veckor eller vad, men du troligtvis inte kommer att få se samma resultat. Varför? Eftersom Oprah kropp är annorlunda än din, den är unik på sitt sätt. Genetik spelar en annan roll i hennes kropp än din. Så, typexempel är, använd inte andra människors kostvanor.
 2. 2
  Motion. Detta är en genväg att kasta lite seriös poundage. Motion fungerar kroppen, stärker dina muskler (hjärtat i synnerhet), bränner fett, håller kroppen aktiv, hjälper till att reglera kroppens processer, ger dig mer energi under dagen, etc. Det finns egentligen ingen undergång att utöva, utom kanske skador om du är i grövre former av motion som fotboll eller spår tävlar, men i de flesta fall, skador läker. Var glad att ha lite Alvedon i medicinskåpet. Motion hjälper också kurvan ditt kalori behov, ju mer du tränar, desto mer kalorier du behöver för att konsumera på en dag.
 3. 3
  Metabolism, den fruktade "M" ord. Metabolism, din bästa vän och värsta fiende. Det är den takt som kroppen metaboliserar, eller förbrukar, mat och dryck. Ju snabbare din ämnesomsättning, desto mer vikt du förlorar. Så för att gå ner i vikt, måste vi kurvan vår ämnesomsättning att vara på topp. Hur gör vi det? Ät oftare under dagen, eller komma in i vad som kallas "del kontrollerade måltider." I grund och botten, äter du fler måltider per dag, men mindre i dina måltider. Fem måltider per dag kommer att göra, men om du är mer allvar med att förlora vikt, gå till ett större antal som sex eller sju. Din ämnesomsättning påverkas även av genetik, ålder och kön:
  • Om dina föräldrar inte var exakt de tunnaste människor i världen, då du kan ha vissa problem att förlora vikt, eftersom din ämnesomsättning är långsam på grund av genetik. Ingenting du kan verkligen göra det.
  • Ju äldre man blir, desto långsammare din ämnesomsättning blir. Det är därför små barn och tonåringar verkar gå ner i vikt mycket lättare än medelålders människor.
  • Kön: Ledsen för alla damer där ute, men forskning har visat att män har snabbare ämnesomsättning skattesatser än kvinnor.
 4. 4
  Nu till några faktiska insikt om att förlora vikt - Tips och tricks:
  • Fiber / Äpplen - Fiber verkar vara hemligheten till viktminskning, det är fördelaktigt på så många sätt. Kostfiber är bra för ditt hjärta, men att äta för mycket fibrer kan utlösa vissa diarré, detta är vad vi vill, är allt diarré vikt du förlorar.
  • Den "pound / vecka" trick. Här är ett litet trick jag använder det... inte många människor använder, det kallas "pound / vecka trick," och det är enkelt. Vi måste göra lite matte, men.
   • I ett halvt kilo, det finns 3500 kalorier.
   • Förutsatt att du förbrukar 2000 kalorier per dag, 7 dagar i veckan som skulle vara 14000 kalorier per vecka.
   • För att kunna gå ner ett halvt kilo varje vecka, skulle du behöva konsumera totalt 10.500 kalorier, skära av 1/4 av din vecka kaloriintag, sedan 3500 är 25% av 14.000.
   • Nu, för att distribuera 3.500 kalorier mindre i en vecka, måste vi dela 3.500 med 7, vilket ger oss 500 kalorier du skulle behöva inte konsumera varje dag.
 5. 5
  Men hjälper motion till kurvan ditt kaloriintag, vilket innebär att du skulle kunna konsumera mer än bara 1.500 kalorier per dag, och det är där motion är nyckeln!!
 6. 6
  Frukt och grönsaker. Frukt och grönsaker är viktiga för din kropp och viktnedgång. De är laddade med vitaminer och mineraler allt tänkt att inte bara öka din energi, utan att också hålla kroppens processer arbetar och fungerar effektivt. Ät minst 10 frukter och grönsaker varje dag. Ju fler desto bättre, men 10 är ett bra nummer.
 7. 7
  Småätande. Älskar Oreos? En viktig del av viktminskning är att inte psykologiskt avskurna något. Om ditt sinne längtar chocolate chip cookies, håller inte tillbaka! Annars kommer ditt sinne att fokusera enbart på att få dig att blidka denna längtan, och inte fokusera på allt annat. Självklart kommer det fortfarande reglera kroppens processer. Kom bara ihåg måtta och rationalisering, ex: för varje 10 kakor du äter, äter en banan.
 8. 8
  Snabbmat. Snabbmat, inte bara det smakar illa, men det är dåligt för dig i en mängd olika sätt. Bland dem är viktminskning. Så, absolut ingen snabbmat. Om du inte är så allvarligt om viktminskning, gör ditt bästa för att hålla det på en gång per vecka. Hursomhelst, hålla allt rationaliserad, för varje Big Mac måltid du äter en månad, äta en grönsakssallad en gång i veckan för en / två veckor.
  1. Soda. Om du vill gå ner i vikt, kommer soda måste gå. Det är ett slöseri med kalorier, och för mycket av det kan ruttna tänderna (ifall ingen någonsin sagt att innan). Håll läsk med måtta. Om du är mycket mer allvarligt om viktminskning, skär bort det helt.
 9. 9
  Ta den långa vägen.