Wke

Hur bli gravid om din partner hade en vasektomi

Till skillnad från en äggledaroperation, finns det flera sätt för en vasektomi.

Denna artikel är för par som nyligen har anslutit sig i ett partnerskap. Inte för dem som vill "fånga" en partner.

Tidigare beslut ibland komma tillbaka för att hemsöka oss, så här är några förslag för att bli gravid om din partner har haft en vasektomi.

Steg

Hur bli gravid om din partner hade en vasektomi. Prata med din läkare!
Hur bli gravid om din partner hade en vasektomi. Prata med din läkare!
 1. 1
  Prata med din läkare! Det finns många alternativ för par som vill övervinna en vasektomi. De kommer inte komma billigt, i de flesta fall, men om din läkare använder alternativ medicin, så du kanske kan spara lite kostnader på en högre personlig säkerhetsrisk.
 2. 2
  Se om det blir omvända. För dem som vill göra det den naturliga vägen, är det enda alternativet med vasektomi omvända (en vasovasostomy). Detta kräver operation, och en stor bit av lycka. Det är ofta framgångsrika, men inte alltid, så överväga andra alternativ också.
 3. 3
  Prata om det och tänker på det. För kvinnor som är besatta av att göra ett barn till varje pris, måste du göra lite självrannsakan.... Är du villig att be din partner om han är villig att ha barn med dig? Om så är fallet, är du villig att testa detta faktum genom att säga att om du inte kan ha barn med honom, kommer du att gå till en annan man, om det behövs, för att göra din man> bebis? Det kan tyckas grymt, men du måste ta den "killen" faktor i beräkningen. En "kille" kommer att säga en massa saker till en kvinna bara för att hålla henne runt. En "man", å andra sidan, kommer att vara ärlig och svara dig direkt. Om en "människa" inte är intresserade kommer det att vara slutet på motivet och du bör söka någon annan att ha ett barn med! Oavsett hur mycket du älskar honom. Mannen är fast, är det mer än troligt bevisat med andra kvinnor. Så om du plötsligt kommit upp gravid, kommer han dumpa dig som en het potatis, eftersom han vet från tidigare verklighet, finns det inget sätt att det skulle kunna vara hans barn!
 4. 4
  Du måste fråga din partner om han har en stash av fryst sperma som sparades före vasektomi. I en mycket liten mängd av fallen har mannen ett utsöndrar stash av spermier som hans tidigare partner inte är medveten om eller har kunnat styra över. I sådana fall kommer det att gå till domstol onödigt och besöker spermabank att frigöra sparade spermier blir mycket lättare.
 5. 5
  Titta in provrörsbefruktning. Om det finns en tillgänglig spermier stash, in vitro-fertilisering {IVF} är det bästa alternativet. Det är inte billigt, men det har visat sig vara 80% effektiv. Återigen, prata med din läkare.
 6. 6
  Överväg andra alternativ. Om en spermie stash är tillgänglig är det fortfarande möjligt att ta ett prov direkt från testiklarna. Gödslingsmängden minskar för varje år från vasektomi dag, men det är det mest lönsamma alternativet. Återigen, är IVF den bästa insatsen för det önskade resultatet.
 7. 7
  Du kan använda "dra och injicera" metoden. Även om det inte rekommenderas på grund av smittorisken för båda parter och dess låga 20% framgång, är det fortfarande ett alternativ. I de flesta områden det kräver också ett recept för 16 gauge nålar och 4CC sprutor. En kort beskrivning medför tillbakadragande av spermier från testiklarna direkt efter samlag, därefter injicera fluiden direkt i livmoderhalsen, utan nål, inom 20 minuter till två timmar efter utlösning. Inte bara är det oerhört smärtsamt för båda parter, det rekommenderas inte på grund av infektionen faktorn och risken för spridning av okända könssjukdomar direkt till kvinnan! Återigen tala med din läkare innan du försöker denna metod!

Tips

 • Var öppen och ärlig med din partner om att vilja barn.
 • Vara öppen, är en vasektomi inte slutet av barnet dagarna!
 • Kontakta läkare innan du provar någon av de angivna metoderna.
 • Se till att ni båda vill ha barn. Den vasektomi gjordes ursprungligen av en anledning! Se till att det inte var för att förhindra att barnet stöd!
 • Var inte rädd för att dumpa din partner om han inte vill ha fler barn. Andra män i världen lever för chansen att göra ett barn med en kvinna som de älskar och en som kommer att älska dem tillbaka!
 • Var villig att ta risker, höjer risken för fosterskador med 40% när en vasektomi är inblandad!

Varningar

 • De flesta män vill inte ha barn efter en vasektomi! Bana med omsorg!
 • Att övervinna en vasektomi är mycket dyrt och inte särskilt framgångsrik!
 • Var redo för flera födslar! Mest IVF kräver 5-15 embryon som implanteras. Beroende på kvinnan, allt från 3 till 70% och kommer att överleva! Detta lämnar dig med de alternativ för en flerbarnsfödsel eller selektiv abort. Inte ett lätt val i något avseende!