Wke

Hur man besluta om surrogatmödrar i Indien

Surrogatmoderskap i Europa kostar US44780€ till US59710€ och det kan vara svårt att hitta graviditetsdiabetes surrogat. Surrogatmoderskap i Storbritannien kostar US18660€ till US26120€. Surrogatmoderskap i Indien kostar US11200€ till US18660€. Vilka är stegen för att utforska Surrogacy i Indien?

Steg

Hur man besluta om surrogatmödrar i Indien. Många par har drivit surrogatmödrar i Indien och har kunnat ha sina egna genetiska barn, med hjälp av en indisk surrogat.
Hur man besluta om surrogatmödrar i Indien. Många par har drivit surrogatmödrar i Indien och har kunnat ha sina egna genetiska barn, med hjälp av en indisk surrogat.
 1. 1
  Många par har drivit surrogatmödrar i Indien och har kunnat ha sina egna genetiska barn, med hjälp av en indisk surrogat.
 2. 2
  Kontakta IVF-kliniker i Indien som stöder surrogatmoderskap.
 3. 3
  Dela med dem dina journaler.
 4. 4
  Granska kostnaderna för surrogatmoderskap - I Indien är de oftast us11200€ till us18660€ (exklusive resa). Få en fullständig specificerade listor över alla kostnader för både en lyckad och en misslyckad. Också fråga om ytterligare kostnader (till exempel, neonatal kostnaderna för intensivvård om barnet föds för tidigt) som inte omfattas av det citat du får.
 5. 5
  Bekräfta priset på läkemedel, eftersom det kan vara mycket billigare antingen i ditt land eller i Indien. Om det är billigare i Indien, kan du välja att göra hela IVF cykeln i Indien, och därmed spenderar mer tid i Indien.
 6. 6
  Granska de tillgängliga surrogat profiler och välja en.
 7. 7
  Schemalägg ett datum för behandlingen. Du måste förskottsbetala vissa avgifter, sannolikt via banköverföring. Glöm inte att få dina räkningar.
 8. 8
  Schemalägg en tid för att börja din IVF-cykel, och besluta om att göra det hemma eller i Indien.
 9. 9
  Planera din resa till Indien. Du kommer att behöva spendera 5 till 10 dagar i Indien.
 10. 10
  På dagen för överföringen har du mindre kirurgiska ingrepp. Inte tänker på att göra mycket annat den dagen - det är en relativt kort procedur som inte kräver en övernattning sjukhusvistelse.
 11. 11
  Diskutera med läkaren antalet och kvaliteten på ägg, och hur många kommer att överföras till graviditetslängd surrogat. Indien lagen tillåter för närvarande upp till 7 ägg kan överföras på en gång. Även detta ökar oddsen för en lyckad graviditet, det ökar också oddsen för en multipel graviditet. Tänk igenom alla konsekvenser och göra ditt eget val.
 12. 12
  Om din surrogatmoderskap är framgångsrik, kommer du att behöva återvända till Indien. Kontakta surrogatmödrar klinik och din advokat att lära sig att få ett personbevis och pass för ditt barn.
 13. 13
  Indien kommer att placera de biologiska föräldrarna namnen på födelseattesten (i fallet med graviditetsdiabetes surrogatmoderskap). Ännu viktigare, måste du diskutera med din konsulat eller ambassad vad som krävs för att få ett pass för ditt barn. För amerikanska avsedda föräldrarna, är detta tämligen väl definierad. För vissa europeiska länder, är det inte lika väl definierad.

Tips

 • Indien är engelsktalande och därför relativt lätt att komma runt. Dock är motsats till USA, prissättning av många objekt (mattor, möbler, etc.) inte fast och förhandlingar krävs ofta.
 • Du måste hålla din reseplanering flexibel, behandling datum kan skifta från ett par dagar på hur snabbt din IVF cykeln fortskrider.
 • Även i Indien, hålla sig borta från kranvatten, eller livsmedel som har tvättats i kranvatten men inte kokta. Högre klass hotell kommer att vara säkra, kommer gatan maten vara mindre säkra. Du vill inte bli sjuk i mitten av en cykel.
 • Förutom lokala heterosexuella par, nästan alla indiska anläggningar arbetar med samkönade par och utländska par.
 • Vid planeringen av din resa till Indien, kom ihåg att du förmodligen behöver ett visum - hitta Indiens ambassad eller konsulat för att kolla.
 • Vissa anläggningar ger graviditetsdiabetes surrogat, vissa kräver att du hitta och ta en graviditetslängd surrogat. Be tidigt att se till att detta är mycket tydligt.
 • Många anläggningar har väntelistor eller tider på flera månader, så kontakta dem tidigt.
 • Du får eller inte får välja att arbeta med en medicinsk resebyrå. Om du har erfarenhet som reser internationellt och prata med läkare, behöver du inte gå igenom en medicinsk resebyrå. Om du vill betala någon för att göra det lättare för dig, kan en medicinsk resebyrå hjälpa.

Varningar

 • Skriv inte i alla avtal med sjukhus eller medicinsk turism företaget uppger. Se till att dina rättigheter är tillräckligt skyddade.
 • Drick inte kranvatten, drycker med is, eller några oskalade grönsaker. Västerländska magar är inte vana vid några av de bakterier, virus och bakterier i obehandlat indiska vatten - västerlänningar ofta blir sjuka. Du vill inte ha detta i mitten av din cykel.