Wke

Hur du handskas med ADHD

ADD / HD kör ditt liv? Det behöver inte. Du kan lära dig att njuta av livet med ADD / HD genom att lära sig att hantera det. En diagnos av ADD / HD är inte en dödsdom. Lär dig att vara vem du är med vad du har, och du kommer att avancera längre än många av dina kamrater.

Steg

Hur du handskas med ADHD. Hitta lugnande tekniker.
Hur du handskas med ADHD. Hitta lugnande tekniker.
 1. 1
  Se din. Om läkemedel förskrivs, se till att den följs exakt. Gör inte dubbla upp på recept, eftersom detta kan vara farligt och leda till att du blir beroende av receptbelagda.
 2. 2
  Hitta lugnande tekniker. Ta djupa andetag, rensa ditt sinne, något att slappna av din kropp.
 3. 3
  Använd din terapi för att hitta sätt för dig att bli distraherad på ett konstruktivt sätt, för att göra dig medveten om, och för att lugna ner dig när du börjar agera. Detta kommer att kräva din uppmärksamhet på det faktum att du blir distraherad, så att du kan börja undvika vissa av dessa hyper trollformler.
 4. 4
  Försök att undvika saker som kan göra dig mer hyper.
 5. 5
  Kom ihåg, att ha add / HD håller dig medveten om allt omkring dig. Det kan vara till stor hjälp ibland. Försök att hitta en karriär som ger dig en mängd olika, och du kan mycket väl vara den översta hunden på din avdelning! Stig upp och flytta, flytta, flytta.
 6. 6
  Lägg till / HD innebär att du är mer kreativa än andra och har en bredare fantasi. Andra är förmodligen inte så spännande som du, och det är en annan bra sak. Du fångar verkligen folks ögon! Det kan också vara en dålig sak. Du kommer att vara överväldigande för många människor. Låt inte det hindra dig, men försök att kontrollera det.
 7. 7
  Människor med ADD / HD är notoriskt oorganiserad. Köp en liten planerare och några post-its så att du kommer att kunna komma ihåg vad du behöver komma ihåg.
 8. 8
  Bli av med överskottsenergin. HD i ADD / HD står för Hyperactive Disorder, betyder det hyperaktiva i en oordnad sätt. För att bli av med det, behöver du förmodligen mer än du förväntar dig.
 9. 9
  Hitta en hobby. Håll dig sysselsatt. Om du inte är den sportiga typen av person, kan du gå och hitta en hobby eller volontär för att stanna så aktiv som möjligt. Var noga med att vara bekväm med den hobby du väljer, bör det vara något som du gillar.
 10. 10
  Få en hund eller. Även om man tar hand om en hund tömmer överskottsenergin. Så få en dag eller sitta andra.
 11. 11
  Rädda miljön. Vem säger att rädda miljön bara sitter runt och rytande, betyder det mer, kan du gå med i en trädplantering enhet eller saker eller ens lära människor att göra något nytt av gammalt, oanvända grejer. Valet är bara oändliga!
 12. 12
  Förbättra din talang. Har du en talang, kan det vara att sjunga eller dansa, nu är det god tid att förbättra det. Förbättra det kan göra dig en bestämd person.
 13. 13
  Samla några vänner och gå runt staden. Det är inte bara en energi diskställ, men det håller dig i form också.
 14. 14
  Inse vad din talang är och fokusera på det. Mest ADD / HD människor har en speciell talang, oavsett om de handlar, musik, konst, bygga saker, etc.
 15. 15
  Låt inte folk, såsom kamrater, medarbetare, lägger lärarna ner dig. Du har inget att skämmas för. Du är en vacker person som har mycket att erbjuda i livet, om du har ADD / HD eller inte.
 16. 16
  Säg aldrig "Jag önskar att jag aldrig hade / har add / hd". Det är en gåva som har stora dörrar öppna för dig fylld med möjligheter och bra planer.
 17. 17
  Försök att göra vänner. Vänskap kan hända i de mest oväntade ställen på de mest oväntade människor, särskilt ADD / HD folk.
 18. 18
  Lär din vän / vänner att förstå add / hd. Berätta för dem om ADD / HD. Det är en sjukdom som yttrar impulsiva och har ibland otillbörligt beteende. "
 19. 19
  Inse att du kan göra vad du vill göra i livet! Du kan vara en skådespelare / skådespelerska, musiklärare, konstnär, författare och även advokat!
 20. 20
  Många människor har add / HD, även kända personer. Sångare i Maroon 5, Adam Levine, men han är en utmärkt sångare för hans fyllig röst och härlig sång. Komikern Jim Carrey, och han är en fantastisk, rolig skådespelare för hans konstiga roller. Poet och författare, Edgar Allan Poe, och hittills är han den mest urskiljbara och störste poet genom tiderna för hans excentriska och trista poesi och berättelser. De berömda kompositörer Beethoven och Mozart hade också ADD / HD. Om dessa människor gjorde det stora och väl, då så kan du.
 21. 21
  Mest av allt, ha kul medan du är i läkningsprocessen!
 22. 22
  I add / hd hjärnan är aldrig helt vaken och körs på permanent överväxel försöker helt vakna. Det är därför som behandling för en Hyperactivity Disorder är ett njutningsmedel. Det är också därför som människor med ADD / HD kan dricka kaffe hela dagen och somna utan problem.
 23. 23
  Hela hjärnan är en samling av lober som kommunicerar med varandra genom vad som kallas förnätnings aktiverande centrum. Det är lite av en växel. Här ligger problemet. RAS och axoner i hjärnan är outvecklad på en cellulär nivå så att nervceller misständning och missar axoner de är avsedda för, eller att de inte är kapabla att skjuta på allt, och det finns en kommunikation uppdelning. Det är därför mediciner kan vara avgörande.
 24. 24
  Även medicinering kan vara en användbar tillfällig krycka när du vinner förtroende för din förmåga att organisera och disciplinera och fokusera ditt liv, är det inte en permanent lösning för alla, ibland även om du ordineras det. Även om vissa med mer allvarliga AD (H) D kanske behöver det för livet, för de flesta människor med mildare AD (H) D, kan medicinering bara lära dig att ersätta piller för disciplin. Var medveten om vad medicinerna gör för dig och hur nödvändiga de ärligt är för dig att fungera. Om du kan så småningom avvänja dig från medicinering, det är nog bäst att helt enkelt lära sig att arbeta med din hjärna, nu mot det. Du kommer att känna så mycket mer rätt att göra kampen.

Tips

 • När du lär dig att lugna ner dig kan du vara nöjd med dig själv och klara av ADD / HD.
 • Om du vill uttrycka dig, sprida din kreativitet och fantasi.
 • Glöm inte att ha kul som lycka är nyckeln till hälsa.
 • Skyll inte din ADD / HD om något på ditt sätt inte följa med. Alla har begränsningar. Det kommer bara att du tror att du inte kan göra något på grund av din ADD / HD.
 • Du är en normal person. Även i läkningsprocessen bör du lära dig att skillnaderna mellan dig och andra är inte ditt fel.
 • Du kan lära dig att justera med de normala människor runt omkring dig.
 • Alltid tänka positivt, tror att du kommer att göra det av dina mardrömmar.
 • Försök att konsumera livsmedel som är så låg sockerhalt som möjligt som socker kan förkorta din uppmärksamhet span ytterligare och öka hyperaktivitet / impulsivt beteende också.
 • Självhjälpsgrupper kan vara till hjälp, beroende på din personlighet.
 • När du börjar känna dig värdelös / ledsen / arg när någon gör en anmärkning om dig, lägg negativitet till något positivt och lönar sig väl, som agerar, måla en bild, går på gym, spela en sport. Fotboll, baseball och basket är mycket goda exempel på sporter som hjälper bränna energi.
 • Kom ihåg dock att alla läkemedel har en bieffekt av något slag. Du måste också vara mycket informerad om vad du lägger in i din kropp, speciellt om är psykotropa läkemedel.
 • Har så många vänner som du kan för att öka din lycka.

Varningar

 • Inte så vara pressad, kommer det inte hjälpa.
 • Gör ingenting du känner dig obekväm att göra. Om du befinner dig pressad att göra något som ger dig en obehaglig känsla i magen, välja bort eller smyga iväg. Europaparlamentet beklagar är inte roligt, även för tonåringar.
 • Inse att allt du väljer, oavsett om det är medicin eller en självhjälpsgrupp, kommer att ta tid. Du kan inte förvänta dig något att ha en livsförändrande effekt på bara några dagar!
 • Hålla en bra relation med din psykiater att se till att din medicinering håller dig lycklig utan större biverkningar.

Saker du behöver

 • En lokal psykiater för övervakning medicinering.
 • En terapeut för pågående olösta frågor.
 • En bra attityd.
 • Tålamod.
 • Lycka.
 • Positiva utsikter.
 • Fastställande.