Wke

Hur man startar en gruppbostad

Det finns många olika typer av gruppbostäder att bostadspriserna invånare som är handikappade, psykiskt handikappade, eller behöver placeringen av någon annan anledning. Grupphem för barn ofta hus barn som har tagits bort från familjens hem för vanvård eller som visar brottsligt tendenser. Adult gruppbostäder inkluderar halfway hus för de som kommer från fängelset eller en drogrehabilitering anläggning. Gruppbostäder är oftast inte för vinst. Lär dig att investera tid, ansträngning och ekonomiska resurser som krävs för att starta en gruppbostad.

Steg

Hur man startar en gruppbostad. Fil som en ideell organisation med IRS.
Hur man startar en gruppbostad. Fil som en ideell organisation med IRS.
 1. 1
  Fil som en ideell organisation med IRS. Ansök om skattefria status. Följ riktlinjer för inrättande av en ideell eller 501C organisation, inklusive upprättande stadgar och välja en styrelse.
 2. 2
  Få de nödvändiga licenser och tillstånd som behövs för att köra grupphem. Du måste vara licensierade av din statens avdelning för mänskliga tjänster, och kan också behöva intyg, tillstånd och licenser för att möta lokala zonindelning och licenskrav. Kontakta din lokala regeringen och utrikesdepartementet av mänskliga tjänster för att lära sig hur man startar en gruppbostad.
 3. 3
  Samla in pengar för att stödja gruppbostaden. Inte bara kommer du att köpa byggnaden och göra ändringar, måste du också betala för personal, utrustning och tillbehör. Emot donationer via en webbplats och kapitalanskaffning aktiviteter. Ansök om bidrag och finansiering från regeringen och välgörenhetsorganisationer.
 4. 4
  Välj ett hus för gruppbostaden. Ett köp, snarare än ett leasingavtal, är ett bättre val eftersom du kan behöva ändra den för att rymma rullstolar och lägga till andra Handikappvänlig funktioner. Välj ett område med stödjande grannar och tillgång till resurser som shopping, medicinsk behandling och utbildningsmöjligheter. Ett hem som du äger och kan konvertera eller ett donerat anläggning är några möjliga alternativ för hemmet.
 5. 5
  Etablera rapport och förbindelser med grannländer. Oavsett vilken typ av gruppbostaden du kör, kan reaktionen från grannarna vara negativ. Många människor är automatiskt fördomsfull mot medlemmar av gruppbostäder och kan känna panik eller hotad. Det är viktigt att välja en plats bland människor som är öppna för de boende grupphem. När etablerade, hålla kommunikationen med grannarna öppna och arbeta för att göra dina invånare en värdefull del av samhället.
 6. 6
  Ta reda på om försäkringsskydd. Du behöver egendomsförsäkring för själva byggnaden, samt ansvarsförsäkring som täcker verksamheter, boende och personal.
 7. 7
  Upprätta mål och rutiner för invånarna i din grupp hem. Den typ av verksamhet och schemalägga du ger beror på er befolkning, men alla behöver aktiviteter som hjälper invånarna att göra och träffa mål och är fysiskt och mentalt stimulerad. Du bör också ge träning i livskunskap som grooming, äta, hem underhåll och rengöring, hantering av pengar och söker eller innehar ett jobb, när så är lämpligt.
 8. 8
  Anställa och ordna vård från leverantörer samhällstjänst. Utbudet av tjänster du behöver beror på vilken typ av invånarna i din vård. De kan omfatta fysisk och arbetsterapi, kvalificerad omvårdnad, psykisk hälsa rådgivning och tjänster, samt utbildning. Du behöver anställda att hantera underhåll och administrativa uppgifter samt att bistå med invånarna 24 timmar om dygnet. Rekrytera volontärer är ett alternativ. All personal och frivilliga måste uppfylla licensiering och försäkringskrav och passera en säkerhetsprövning.
 9. 9
  Leta för invånarna att leva i din grupp hem. Sociala tjänster organisationer och andra grupphem och halvvägs hus kan hänvisa medlemmar till dig. Leta efter invånare som är kompatibla med varandra och behöver liknande nivåer av vård.