Wke

Hur du tränar din kropp

Du vill träna din kropp men du inte har någon aning om vad man ska göra, eller du vill ha några tips? Låt mig försöka ge dig några grundläggande tips och övningar du kan prova.

(Du bör rådfråga din läkare innan du gör några övningar.)

Steg

Hur du tränar din kropp. Se till att du har tid att träna.
Hur du tränar din kropp. Se till att du har tid att träna.
 1. 1
  Se till att du har tid att träna.
 2. 2
  Se till att dricka lite vatten under träningen. Drick inte för mycket vatten som du kan få en kramp.
 3. 3
  Alltid värma upp i 5-10 minuter med några lätta övningar, som "jumping jacks". Om du vill träna utomhus, kan du bara ta en joggingtur. Jogging är den mest grundläggande och förmodligen bästa övning du kan göra. Det bygger inte muskler i överkroppen, men det stärker benen, din uthållighet och din allmänna hälsa! Så det är en bra idé för människor som vill börja träna, att bara börja med jogging för en vecka eller två innan du börjar göra några andra övningar. Du kan antingen jogga varje dag eller mindre utan att få några snabba framsteg, bör du jogga minst 3 gånger i veckan. Det kostar inga pengar att jogga.
 4. 4
  Gör något. Push-up, som jogging, är en mycket enkel och bra övning som inte kräver någon utrustning. Man tränar bröstet, armarna, magen och bålen, beroende på variationen.
 5. 5
  Lägg till din regim. Sit-up är en mycket grundläggande buken övning. Den kommer i många variationer. Gör 3-5 uppsättningar så många sit ups som du kan göra varannan dag kommer att ge dig några resultat (när du kan göra mer än 20 sit-ups per set, har en svårare kärna motion, och / eller lägga till vikt genom att hålla en hantel när de utför sit-ups.
 6. 6
  Dina ben är grunden för din kropp, så det viktigt att träna benen ordentligt. Det enklaste alternativet för att träna dina ben är jogging. Om du inte kan jogga eftersom det är trafik eller något, kan du bara hoppa upp och ner. Det är en bra teknik på youtube om du söker efter "monkey jump" (kung fu) om du har en stationär cykel, är det en mycket bra för benen.
 7. 7
  Det är viktigt att komma ihåg att träna ryggen. den "superman" övning är mycket bra för din rygg. så är det "katt och kamel" motion.
 8. 8
  Prova "biceps" om du vill ha större biceps. De är mycket effektiva för armarna.
 9. 9
  Vet vad de ska träna. Här är de viktigaste områdena på kroppen att träna: ben, mage, bröst, rygg, axlar och armar. Du kan använda youtube för att hitta några andra övningar än vad som nämnts ovan att träna varje område. (Se Diskutera)
 10. 10
  Ta en paus. Vila är lika viktigt som utbildning, i själva verket när du vila dina muskler växer.
 11. 11
  Kom ihåg att stretcha musklerna efter träningen. nedtryckt i minst 15 sekunder, och om du vill få mer flexibel stadga för en och en halv minut

Tips

 • Vara måttlig i början, få de tekniker rätt först.
 • Jämför dig inte med andra. Alla har varit nybörjare en gång!
 • Träna regelbundet. Resultaten kommer inte över en natt, men över tiden.
 • Träna med andra eller med musik, är det mer motiverande.
 • För att bäst bränna fett, bör du göra en lätta övningar under 15-30 minuter, det är konditionsträning.
 • Ta reda på om du vill få en stark, vara snabb, orkar mer, om du tränar för en specifik sport eller om du bara vill få mer smal och frisk, och ställ dina mål efter det.
 • Ät hälsosam mat som fisk, frukt och grönsaker. inte piller eller skakningar. äta mindre godis och snacks.
 • Du kan använda "YouTube" för att hitta övningar som du gillar och är bekväm med. (Se Diskutera)

Varningar

 • Om du svettas mycket kraftigt, bör du ersätta en drink med elektrolyter (Gatorade, vitamin vatten, etc.) för vanligt vatten, eftersom Hyponatremi, ett farligt problem som uppstår när natrium nivåerna är för låga i kroppen, kunde träda i kraft. Om du inte har en sportdryck, tillsätt en måttlig mängd salt till äppeljuice för en elektrolyt uppsving.