Wke

Hur falska sömn

Om du vill lära dig att fejka sömn, av någon anledning, bör du läsa denna.

Steg

Hur falska sömn. Medan du vaknar upp, inser den position du befinner dig i.
Hur falska sömn. Medan du vaknar upp, inser den position du befinner dig i.
 1. 1
  Medan du vaknar upp, inser den position du befinner dig i. Detta bidrar till att känna den naturliga positionen du befinner dig i när du vaknar upp ur din riktiga sömn. Mimic positionen när du behöver fejka sova. Om det inte är en bra sovställning, sedan bara få en annan.
 2. 2
  Stäng inte dina ögon tätt. Blunda och låt dem slappna av. Se till att dina ögonlock och ögon är skakig.
 3. 3
  För att göra detta bra, du behöver lite agerar skicklighet. Bara vänd bort från dörren om du inte är en mycket bra skådespelare. Om du är en övertygande skådespelare, en bättre, mer övertygande sätt att fejka sömn är att visa den person du är falska sova för ditt ansikte.
 4. 4
  Se till att ditt ansikte är helt avslappnad, åt inte en enda muskel. Inte knäcka inte ett leende eller skratt, för då det skulle bara ge bort det som du fejkar sova. Ett bra sätt att träna detta är att stirra ut i rymden och märker hur dina ansiktsmuskler reagerar, särskilt de längs undersidan av käken. Du ska känna ett tryck längs där, eller i hakan om din mun är öppen tillräckligt långt. Detta tryck är din enda kontrollampa tecken på att ditt ansikte är avslappnad nog. Inte fokuserar på det, kommer att göra ditt ansikte spänt upp. Även om huvudet är horisontellt och stöds, måste du ändå känna att trycket, men endast på den sida som vetter uppåt.
 5. 5
  Om du vaknat, se till att du förstår hur du vaknar normalt. Imitera att det bästa du kan. Agera som om du försöker att somna. När du pratar, gör ditt tal sluddrigt och tyst, och inte säga helt slumpmässiga saker, såsom "Men vi kan inte korsa floden utan pickles!".
 6. 6
  Håll ljusstyrkan eller av för en betydligt mer övertygande sömn. Om lamporna fortfarande på, måste du lägga lite mer möda på falska sova för då personen som kommer in kan se allt.
 7. 7
  Lyssna för människor som kommer att du måste fejka sömn för. Om du hör något utanför ditt rum, se till att alla är helt tyst och du hör för fotsteg eller promenader. Om du inte hör fotsteg, snabbt men lugnt gå i dina positioner och börja falska sova. Sätt på en filt eller ett lakan täcka riktigt snabbt och sedan hoppa i säng eller på marken. Filtar är inte alltid nödvändigt men. Men de är ett användbart verktyg för falska sova.
 8. 8
  Om du inser att någon kommer och du har väldigt lite tid att prep, beroende på hur mycket tid du har kvar, hoppa in i en icke pipiga säng. Om du hoppar in i ett pipigt säng eller madrass, kommer personen att gå till ditt rum vet att du är vaken och bara falska sova. Om du har ett pipigt säng, försöka att snabbt men tyst kanten i din säng. Försök inte att göra mycket ljud. Det hjälper faktiskt om man går fortare i din säng och sedan långsammare eftersom snabba rörelser tenderar att hoppa högt, knarrig tongångar.
 9. 9
  Öva falska sova genom att släppa till marken och har en omedelbar övertygande sömn. Detta kommer att bidra något. Inte alltid falla till marken när du fejkar sova. Det skulle vara föga övertygande.

Tips

 • Om du har en ljus, vänd inte bort det. Den klick hörs, och dina föräldrar vet att du fejkar. Bara lämna det på och om woken bara låtsas du av misstag glömt att stänga av den. Om du behöver för att släcka, vänder ljuset avstängning långsamt och tyst, men se till att skynda dig att komma in i din falska sovställning.
 • Försök att inte le genom att tänka på något som gör dig ledsen, men samtidigt inte har en lång rak ansikte. Låt dina ansiktsmuskler slappna av.
 • Andas som om du tittar på en triangel, upp ena sidan ner den andra. Men var försiktig det kan göra dig riktigt somna.
 • Något att röra armen eller benet kommer att göra fint och en tillfällig tur över är okej.
 • Stäng inte dina ögon tätt. Bara slappna av dina ögonlock till den punkt där du inte kan göra ut bilderna.
 • Om du inte har en kudde, filt, eller en säng, försöka vila båda armarna under huvudet och lade sig. Eller så kan du låtsas att du somnade mot sidan av väggen. Om du vill göra detta, se till att du huvud hals är böjd åt sidan, ni armarna är på nedre magen och benen är något isär.
 • Om du tror att du kommer att knäcka ett leende eller skratt när dina föräldrar eller den som kommer in, vända dig till din andra sida eller sätta en bit av hår i ansiktet, speciellt nära munnen så det döljer ditt leende eller skratt. Om du brukar skratta och börjar sedan att maskera det genom snarkning, men inte för högt då det låter falskt. Och rulla på magen fungerar också. När du börjar att skratta lugna ner och göra långsam andning.
 • De flesta människors sovställning är inte rak kropp och armarna under kudden.
 • Försök att göra ett onaturligt, men ändå övertygande sovställning. Till exempel, huvudet något off kudde, höger arm vid sidan av sängen, vänster arm under kudden, kroppen vänd snett med benen allt trassla.
 • Gör Flip inte och rulla kontinuerligt eller använd inte stora ryckiga rörelser.
 • Dreglar. Gross, men effektivt.
 • En annan effektiv, övertygande trick är att snarka tyst. Gör inte det övertygande, super högt, fake snarkar. Bara snarkar väldigt tyst. Se till att du snarkar varje gång du andas eller det kan vara övertygande, beroende på hur du gör det. Försök att inte glömma att andas när du är snarkning.
 • Övning ger färdighet.
 • Se till att din mun är öppen. Inte super bred bara lite. Det kommer att göra det mer trovärdigt, särskilt om du lägger dregla.
 • Var redo att hoppa upp och skrämma folk när de är nära dig. Gör inte detta om du verkligen vill övertyga folk att du sover när du är bara fejk sova och inte hamna i problem för att gå till sängs sent.

Varningar

 • Om det görs för mycket, får människor faller inte för det längre!
 • Inte Le eller skratta. Det är inte övertygande. Det är en slags sällsynt att någon skrattar eller ler i sömnen om de inte drömmer om något glad eller roligt.