Wke

Hur får din fru att gå ner i vikt

Om din frus vikt berör dig, antingen på grund av hälsoskäl, attraktion, eller båda, här är några steg för att använda för att uppmuntra henne att gå ner i vikt.

Steg

Hur får din fru att gå ner i vikt. Sitt ner med din fru och förklara att du har tänkt på din hälsa.
Hur får din fru att gå ner i vikt. Sitt ner med din fru och förklara att du har tänkt på din hälsa.
 1. 1
  Sitt ner med din fru och förklara att du har tänkt på din hälsa. Hon kommer att bli mycket mer öppna för tanken att utöva om man gör det tillsammans. Berätta för henne att du känner att du kan vara i bättre form och att du behöver hennes stöd. Försök att få henne att gå med på samma plan.
 2. 2
  Hitta en aktivitet eller träningsprogram som ni båda kan njuta av tillsammans. Promenader är alltid bra. Några andra roliga idéer är fitness kickboxning, pilates, dans, tennis och skridskoåkning.
 3. 3
  Sätt mål... pounds, tum, eller bara för att bli friskare. Du väljer din, och låt henne välja hennes. För incitament, ställa upp några belöningar för när du var och uppfylla dina mål.
 4. 4
  Ge er själva en stund att anpassa sig till din nya träning. Förändring tar tid. Komplimang henne om hur hårt hon arbetar och hur bra hon ser ut.
 5. 5
  Keep it up. Sluta inte uppmuntra henne och stödja henne.
 6. 6
  Försök att inkludera mer frukt och grönsaker i din kost.
 7. 7
  Tillbringa helger gör roliga fysiska aktiviteter. (Gå till parken och spela frisbee med din hund, gå till en fyr, besöka ett museum, osv).

Tips

 • Skär ner på godis också. Om du gör ändringar med henne blir det lättare för henne att lyckas.
 • Om du tror att hon kommer att gå för det försöker säga något i stil med "Älskling, jag har sett hur killarna ser på dig när vi är ute och jag är orolig. Jag tycker att du ska ta upp ett självförsvar kurs så att ingen kille kan få sina händer på dig "(inte citera mig, ändra frasen till din personlighet)..
 • Uppmuntra henne att umgås med sina vänner. Hon behöver lite tid att koppla av och inte oroa sig för träning.

Varningar

 • Glöm inte att berätta för henne att du älskar henne. Hon behöver allt stöd hon kan få.
 • Var inte alltför påträngande. Oddsen är att hon känns värre än du om hennes kroppsform och ibland vara påträngande bara slår bakut och hon vänder sig till chips och glass.
 • Låt inte henne att arbeta ensam. Engagera dig i roliga aktiviteter tillsammans (cykling, simning, promenader, etc.) Sätt upp mål för dig själv också.
 • Gör inte det om pounds. Försök att träna för att vara friska och passform.

Saker du behöver

 • Ett öppet sinne
 • Hårt arbete
 • Älska för din fru