Wke

Hur får din man att gå ner i vikt

God hälsa börjar hemma, så om du vill att din man att gå ner i vikt, måste du hjälpa till.

Steg

Hur får din man att gå ner i vikt. Fitness kan vara mer givande för dig och din man när du gör det tillsammans.
Hur får din man att gå ner i vikt. Fitness kan vara mer givande för dig och din man när du gör det tillsammans.
 1. 1
  Cook låg fetthalt, låg Carb välsmakande livsmedel. Gör grönsaker mittpunkten och välj magra styckningsdelar av kött. Säsong allt riktigt bra (förslag - Lawrys kryddsalter). Lägg inte något fett när du lagar mat, men om du känner att det är nödvändigt, använda lite olivolja eller valnötsolja. Genom matlagning hälsosamt, kan han äta så mycket han vill utan att behöva oroa sig för honom att äta för många kalorier. Gör nog för lunch för nästa dag och packa upp det så att han kan ta det på väg ut genom dörren på morgonen.
 2. 2
  Ta bort från huset. Utom synhåll, ur sinne. Erbjudandet hans favorit behandla en gång i veckan eller så och bara göra / köpa tillräckligt för att en gång. Gör inte / köpa nog för flera veckor eftersom mer än troligt att det inte kommer sist. Going off kalkon något kallt kommer bara att göra suget värre.
 3. 3
  Fitness kan vara mer givande för dig och din man när du gör det tillsammans. Smyga in genom att göra något kul tillsammans. faktiskt bränner cirka 500 kalorier, ungefär lika mycket som att köra i en timme.
 4. 4
  Tänk på din egen vikt och kondition. Titta du komma i form och gå ner i vikt kan vara en stor drivkraft. Du bör både vara att äta flera små måltider per dag (omkring 5 - 3 måltider och 2 mellanmål) för att hålla ämnesomsättningen går i jämn takt.
 5. 5
  Berätta inte honom vad du gör i början. Börja göra små förändringar i ditt sätt att både äta och han kanske inte ens märker efter ett tag.

Tips

 • Göra gemensamma aktiviteter en stor del av planen - gå promenader, jogging, klättring, skidåkning, dans, även shopping och samlag. Om du är uppmärksam på ditt utseende, se hur han börjar se efter sitt eget.
 • Var försiktig med att kritisera. Det gör oftast folk gräver i sina klackar för att motstå dig.
 • Kom ihåg att margarin innehåller någon form av hydrerad sojaolja är faktiskt väldigt kontraproduktivt. Din kropp kan inte riktigt smälta detta och lagrar det i th form av fett. Naturlig, osaltat / osötat smör används med måtta annonser faktiskt naturlig smak utan farliga hydrerade sojabönoljor. Smör innehåller också kalcium - ett viktigt näringsämne för att bränna fett.
 • Ett av de viktigaste målen är att få ämnesomsättningen går i god takt. Det är väldigt likt en lägereld i att du kan lägga för mycket bränsle på den och göra elden blossar upp och sedan gå ut. Det är vad tunga måltider som innehåller massor av mättat fett och snabba kolhydrater gör. De är som att lägga en massa tändved till en mycket liten eld det kommer att brinna riktigt högt för en liten stund och sedan snabbt bränna ut. De viktigaste är att hålla elden brinnande på rätt nivå.
 • Placera inte smör på bordet, använd margarin som inte innehåller transfetter (som jag inte kan tro det är inte smör Spray).
 • Kom ihåg de saker du älskar om honom och påminna honom om att du fortfarande ser dessa saker.
 • Det finns också några bra böcker där ute om kost och motion. Det viktiga är att göra en livsstilsförändring och inte bara gå på en diet.

Varningar

 • Var försiktig med något som låter för bra för att vara sant.
 • Fad dieter fungerar sällan och aldrig för lång sikt.
 • Berövande kommer bara att skapa en utmärkt situation för binging. Försök att förändras över tiden och förändringarna kommer att hålla.

Saker du behöver

 • Motivation
 • Information - Banan har en hel del relevant information om och hålla det utanför