Wke

Hur får man smalare ben

Vill du att dina ben att bli smalare? Om så är fallet, här är några användbara sätt att förlora benet fett och bygga smalare ben.

Steg

Hur får man smalare ben. Använd en stillastående cykel eller cykla.
Hur får man smalare ben. Använd en stillastående cykel eller cykla.

Del ett: enkla övningar du kan göra var som helst

 1. 1
  Walk dagligen. Detta är den enklaste övningen för magra ben. Använd en stegräknare. Du bör försöka att gå ca 10000 steg varje dag.
  • Att göra promenader verkar mindre tröttande, prova halka på vissa platta skor eller sneakers när du kommer runt. Om du håller upp det, kommer du att se resultat i en månad.
 2. 2
  Gå igång. Löpning kommer att använda mer energi och i sin tur bidra till att bränna fett. Försök att göra detta minst tre gånger per vecka.
  • När du kör, välja en väg som är särskilt platt. Up-hill löpning bygger quad och kalva muskler, de är gjorda för att bekämpa de krafter allvar.
 3. 3
  Använd en stillastående cykel eller cykla. Cykling ger en chockerande hög kalori bränna av ca 500-600 kalorier i timmen, vilket gör den till en av de bästa övningen för att minska kroppsfett.
 4. 4
  Gör en enkel golv övning. Ligga platt på rygg med benen på golvet. Sätt ut armarna bredvid dig på golvet. Ta ditt knä upp till där den högsta delen av din profil är. Sedan, med andra benet, sparka så högt som det går. Returnera den till golvet. Gör 60 av dessa sparkar, sedan byta sida och göra 60 mer.
 5. 5
  Försök benet rullar. Ligg på höger sida och placera din vänstra arm på golvet framför dig för stöd och balans. Med din vänstra benet, höja den på höften nivå. Låtsas benet är i en tunna och med tårna, leda resten av ditt ben för att spåra insidan av pipan. Gör 60 cirklar och sedan byta och göra 60 mer.
 6. 6
  Försök studsade på en trampolin. Rebounding använder en hel del kalorier och du har roligt på samma gång. Den utövar också dina muskler som leder till en stramare utseende.
 7. 7
  Prova pilates. Pilates är en idealisk träning för att bygga magert benmuskler. Sträckningen och core övningar bränna fett i de mest hatade problemområden och det är perfekt för människor som inte vill vara på utställning under träningen. En matta, en DVD (eller lokal klass) och en flaska vatten är allt du behöver.

Del två: övningar för gymmet

 1. 1
  Bada! Gå till en offentlig pool när det inte är alltför trångt. Du kommer att ha en bättre chans att göra detta om du går på kvällen. Gör några varv med freestyle rörelse. Simning är ett utmärkt sätt att bränna benet fett och bygga upp ben muskler.
 2. 2
  Använd en boll. Liggande på en matta eller säng, placera bollen framför dig. Placera benen på toppen av bollen, lyft höfterna upp och sakta rulla bollen in mot höfterna. Gör detta tills du inte längre kan gå längre och se till att höfterna inte falla till golvet.
 3. 3
  Använd en elliptisk tränare utan en lutning. Använda en lutning kan bygga vadmuskeln. Håll motståndet lågt.

Del tre: Att äta en hälsosam kost

 1. 1
  Ät mer protein. Protein är fyllning och bra för att upprätthålla muskeltonus. Se till att inkludera fisk, kyckling och kalkon i din kost.
 2. 2
  Lägg dagliga portioner av frukt och grönsaker. Frukt och grönsaker ger dig kostfiber, vilket kan bidra till att minska mängden fett som kroppen lagrar.
 3. 3
  Drick mycket vatten. Du bör dricka 8-10 glas per dag. Vatten hjälper inte bara spola ut ackumulerade gifter i kroppen, men också håller huden hydrerad, smidig och glödande i sommar.
 4. 4
  Undvik hög fetthalt och sockerhaltiga livsmedel. Livsmedel som kakor, glass, kakor och choklad är inte bara full av tomma kalorier som inte ger dig energi, men kommer helt enkelt lagrar sig i benen.
 5. 5
  Undvik alltför salt mat. Dessa typer av livsmedel hindrar huden från att förbli släckt. Exempel inkluderar jordnötter och popcorn.

Del fyra: allmänna tips

 1. 1
  Förvänta dig inte att gå ner i vikt från bara benen. Kroppen omvandlar fett till energi när den utövar eller lågt på mat. Tyvärr, omvandlar kroppsfett från varhelst den vill, och inte alltid där du vill ha den till.
  • Spot-utbildning, eller arbeta ett område av kroppen på en gång, har sina fördelar (toning) och nackdelar (frustration när fettet inte magiskt försvinna). Förvänta dig inte benövningar att ge dig plötsligt-smala ben utan att se en minskning av din totala nivåer kroppsfett.
 2. 2
  Inte svälta dig själv. Många människor som vill gå ner i vikt gör detta misstag. Deras resonemang: Kalorier får lagras som fett när kroppen inte använder dem, kalorierna kommer från livsmedel, om jag svälter mig själv, jag får färre kalorier, om jag får färre kalorier, kommer det att finnas mindre fett att lagra. Detta är en missuppfattning.
  • Vad händer när en person svälter honom / henne? Kroppen inser att det blir mindre mat, saktar din ämnesomsättning ner för att spara energi, och du börjar konsumera muskelmassa istället för fett reserver eftersom kroppen vill förbereda sig för en stund utan mat.
  • Om du lyckas gå ner i vikt genom att svälta dig själv (du gjorde det den hårda, smärtsamma sättet!) Din kropp kommer att få allt det fett tillbaka så fort du börjar äta igen, och du bör äta igen. Varför är detta? Eftersom din ämnesomsättning är fortfarande ide, och det måste kickstarted. Hur kickstart du det? Genom att äta rätt typer av livsmedel i första hand.
 3. 3
  Resultaten kommer att ta tid. Många människor med riktigt goda avsikter och stark disciplin sluta precis innan de börjar se resultat. De fungerar som en galning för en månad, inte ser några resultat, och kastar sina händer upp i luften i förtvivlan. Långsam och stadig vinner loppet.
 4. 4
  Använd benen mindre om du är mager, men dina ben är muskulösa. De flesta människor som vill smala ben funderar på att förlora fett, men om det är muskler du vill bli av med, är din bästa insats för att undvika övningar som använder dessa muskler. Det kommer inte att få dem att försvinna helt, men det kan hjälpa.
 5. 5
  Acceptera dig själv. Ibland är det bara genetik. Ibland är du bara född med det. Oavsett övning, kommer kost eller modefluga du hjälper inte eftersom det är så du föddes. Istället för att slåss världen och springa efter en dumbom ärende, acceptera vem du är och omfamna det. Det låter cheesy, men du kommer att bli lyckligare i slutändan. Någon som verkligen bryr sig om dig kommer inte bry sig ett dugg.

Tips

 • Använd trapporna istället för hissar. Det är ett bra sätt att träna lite mer och tar ingen av din lediga tid.
 • Drick mycket vatten, är vatten mycket viktigt om du gör lite motion.
 • Försök stretching varje dag för att göra musklerna mindre skrymmande.
 • Var inte rädd för att ändra din träning från tid till annan genom att göra något nytt. Gamla rutiner kan få stillastående och din kropp kommer att falla in i en övning hjulspår. Samtidigt, ändrar inte din träning så ofta eftersom du hittar en svårt.
 • Medan reklam är på, gör en hel del gå runt i rummet eller gå upp och ner för trapporna i minst 30 gånger.
 • Ha tålamod det tar tid:)!
 • Ta det lugnt på mejeriet eftersom den har massor av fett!
 • Och inte mer än göra det ge det tid och du kommer att vara i form.
 • Planera i förväg.
 • Försök att inte titta mycket på TV och göra mer stretching.
 • Försöka göra skii sitter om du vill muscly ben. Hitta en vägg eller stark dörr och knäböj så att låren och smalbenen är i en rätvinklig form, gör detta så länge som möjligt, men inte mer än göra det eftersom detta kan skada dina muskler.
 • Om du inte kan gå till gymmet kan du träna hemma.

Varningar

 • Om du överanstränga dig själv, riskerar du att göra permanent skada på din kropp.
 • Det finns inget sådant som "krympa", vilket innebär att du inte kan rikta områden som du vill minska fett i. Men du kan tona och forma dina ben, vilket i slutändan leder till deras bättre utseende.