Wke

Hur får man stora, maskulina ben

Att ha maskulina ben, behöver du inte alltid måste ta till bodybuilding. Men här är några idéer, men dessa är i ingen speciell ordning.

Steg

Hur får man stora, maskulina ben. Benpress maskin benpress maskinen är en vanlig maskin av val när du vill göra styrketräning i gymmet.
Hur får man stora, maskulina ben. Benpress maskin benpress maskinen är en vanlig maskin av val när du vill göra styrketräning i gymmet.
 1. 1
  Promenad varje dag. Detta bygger långsamt upp en stor mängd muskler i benen och bidrar till att stärka ben innan en "riktig" träning.
 2. 2
  Sprint, inte jogga. Tävlar övningar, särskilt förivrar uppför och Spänst, kan bygga upp din quad styrka.
 3. 3
  Benpress maskin benpress maskinen är en vanlig maskin av val när du vill göra styrketräning i gymmet.
 4. 4
  Vadpress En enklare övning för resistens övning för vaderna med din egen vikt.
 5. 5
  Knäböj är ett mycket bra sätt att bygga benmuskler om det görs på rätt sätt, och en bra quad träningspass. För avancerade lyftare, kan du lägga en kalv höjning i slutet av hissen.
 6. 6
  Marklyft en stor övergripande kroppen motion, och framför allt fungerar glutes, hamstrings och fyrhjulingar. Denna övning, när det görs på rätt sätt, släpper den största mängden av humant tillväxthormon (som behövs för muskel utveckling) av varje övning där ute. Ska endast försökas om du vet vad du gör men eftersom det är benägen att skada rookies.
 7. 7
  Även utfall och övningar som hoppa knäböj kan verkligen hjälpa till att utveckla benmusklerna om de utförs på rätt sätt. Det rekommenderas att du ser en läkare innan du påbörjar en träningsrutin.
 8. 8
  Delta sporter som fotboll. Sporten fokuserar verkligen på benen.

Tips

 • Kontrollera att du har spotters när du gör benpress. En felaktig teknik kan skada dina knän. På knäböj, ju närmare du kan få armbågarna parallellt med bar den rakare ryggen kommer att få, så att du får under tyngden en hel del bättre.

Varningar

 • Längst ner i hissen på knäböj, om du känner att det finns inget sätt du kan komma upp med vikten, bara öppnar din hand och låt den rulla till toppen av fingrarna när du stegade ut från under det
 • Försök aldrig någon tyngd-relaterad träning om du 1) Vet inte vad du gör 2) Tror du att du vet vad du gör, men har inte gjort det tidigare 3) Inte har någon att visa dig rätt teknik.
 • Var noga med att inte sträckning eller vrickning några muskler.