Wke

Hur får man stora lår

Kvinnor gillar att ha ben av stål, stark, tonas och fett-mindre. Även att utföra ditt uppdrag, måste du beslutsamhet och en god livsstil. Läs på.

Steg

Hur får man stora lår. Acceptera utmaningar.
Hur får man stora lår. Acceptera utmaningar.
 1. 1
  Acceptera utmaningar. I skolan eller ditt jobb, inte använda hissen och gå upp för trapporna. Om det är några problem om dina scheman, försöka få upp lite tidigare.
 2. 2
  Ha en bra kost. Ät grönsaker, och har ett rikt utbud av mat. Ät färgglada rätter, full av protein, fibrer och vitaminer. Undvik snabbmat, socker och salt.
 3. 3
  Förhindra celluliter. För celluliter, drick 5-8 glas vatten per dag. Kom ihåg att vatten är också närvarande i soppa, grönsaker och frukt.
 4. 4
  Jogga varje dag om du kan, åtminstone i 20 minuter. Om du inte har tid, försöka gå minst två gånger i veckan eller varannan dag. Använd bekväma kläder och ta med din vattenflaska för att slutföra steget ovan.
 5. 5
  Motion. När du är hemma, gör en kort träningspass med dina musics. Springa, gå, göra benövningar i 20 minuter musik. Gör detta varje dag och det kommer att göra skillnad.
 6. 6
  Do knäböj. Dessa är bra för att förlora låret flab. Gör en serie av från 30 till 50 crunches per dag.
 7. 7
  Motionera lite mer. Med knäna och handflatorna på golvet (doggy style), höjer benet i en 90 º vinkel. Håll i 5 sekunder, sedan upprepa på andra benet. Gör en serie av 10 för varje ben. Om du inte kan hålla det i början, bara göra en serie av 5.
 8. 8
  Träna luft-cykel. För detta, fastställa, med ryggen på golvet / benet och höja benen tills de gör en 90 º vinkel med ytan. Gör bakåt och framåt rörelser med benen. Upprepa minst 5 minuter.
 9. 9
  Stå rakt, når benet bakom ryggen och håll dig vristen för en minut. Gör det på det andra benet.
 10. 10
  Stå rakt och sära på benen brett, samtidigt som du behåller en god hållning. Nå din fotled med händerna och håll i 5 sekunder. Gör detta på det andra benet. Gör en serie av 20 i varje ben. Om du inte kan hantera det i början, gör en serie av 10.
 11. 11
  Sitter på golvet, sära på benen och nå dina vrister som i övningen ovan, men när du sitter ner. Gör en serie av 10 eller 5.
  • Med magen på golvet, gå händerna under hakan och sträcka på benen i ett parallellt läge med golvet. Lyft benen från höften till tårna i en 25 º -45 º vinkel, liksom bröstet, armar och huvud.
  • Med ryggen på golvet, håll benen raka i ett parallellt läge med golvet. Böjda knän och höja benen mot bröstet, än låg dem tillbaka till golvet. Upprepa 30-50 gånger.
 12. 12
  Stå rakt mot din säng eller ett lågt bord, med 50 centimeter skiljer dig från det objektet. Sätt foten på bordet eller sängen och böjde tills bröstet är praktiskt om i låret. Upprepa 30-50 gånger.

Tips

 • Gör detta hela tiden. Sluta inte när du uppnår ditt mål, och fokusera på att behålla din kropp.
 • Lyssna på musik så att utöva roligare.

Varningar

 • Sluta inte äta om du vill förlora flab. Även mycket magra flickor har celluliter och flab, så du behöver inte tänka på anorexia som en genväg.