Wke

Hur får paintball redskap som en nybörjare

Paintball är en extrem sport, när du börjar spela kommer du inte vill att någonsin sluta. Med tillräckligt med pengar kan du göra spelet både roligt och säkert.

Steg

Hur får paintball redskap som en nybörjare. Bestäm vilken typ av paintball du ska spela.
Hur får paintball redskap som en nybörjare. Bestäm vilken typ av paintball du ska spela.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av paintball du ska spela. Det finns två huvudsakliga former av spel som kallas "Woodsball" och "Speedball". De har olika underkategorier och namn, men den mest grundläggande skillnaden är denna: Woodsball spelas i skogen, är Speedball spelas med stora uppblåsbara bunkrar, eller konstgjorda föremål i en liten domstol.
 2. 2
  Var säker på att du har rätt redskap för att skydda dig under spel. Säkerheten kommer alltid först i paintball.
 3. 3
  En paintball mask bör vara ditt första köp. Du kommer att vilja leta efter något som passar bra, och ger en exakt mängd av täckning. Eftersom Masker tenderar att dimma upp över tid, kommer efter en termisk lins hjälper dig se till att din första spelet är klart.
 4. 4
  För ditt första spel, bära skyddskläder. En tröja och träningsbyxor rekommenderas. Om du deltar i ett yrkesområde för första gången, vilket rekommenderas, då du kommer att krävas för att kronograf din markör till en acceptabel nivå, oftast under 300 FPS. Dock får blåmärken resultera fortfarande. Lager kommer att hålla skadorna från effekten till ett minimum.
 5. 5
  Också, skaffa en tunna fodral. Barrel pluggar är inte tillåtna, eftersom om hostat, kan de bli en projektil.
 6. 6
  Hitta en paintball markör som passar din typ av spel. Du vill ha en tålig markör som inte bryts ner på dig med tiden, och fungerar helt enkelt. Eftersom du precis har börjat, skulle jag rekommenderar att titta på produkter som tillverkats av Tippmann pneumatik, Spyder, eller Smart Parts, eftersom de har markörer som körs i 75€ -150€ sortiment.
  1. Välj vilken typ av markör du vill använda först. Det finns tre huvudtyper: elektroniskt, mekaniskt, och pump. Elektronik använder faktiska el för att driva kulorna ur tunnan. Dessa kan justeras till "ramp" eller brand mer än en boll per avtryckare. Mekaniska markörer fungerar på fjädrar eller andra anordningar för att skjuta en paintball i taget, utom när ett svar Trigger eller E-Trigger läggs till markören själv. Pump markörer måste "pumpas" varje gång en paintball är att få sparken.
  • Smart Parts ger markörer som är avsedda för "Speedball" play (Vibe, Ion), med några få undantag (De SP8 och SP1).
  • Spyder (Kingman Europe) gör båda, med en woodsball linje (MR1, MR2, MR3) och en speedball linje (VS1, VS2, VS3). Spyder producerade också Testserierna, som nyligen lades ner.
  • Samtidigt täcker Tippmann den "Woodsball" slut med sin 98 Custom, A5 och X7. Tänk på att dessa inte är de enda markörer som finns, och det finns många fina produkter gjorda av grupper såsom Worrgames Paintball Guns, luftgevär Designs, Dye, Proto, och diverse andra märken.
 7. 7
  Bollar - Ofta när man spelar på ett fält, kommer du bara att få använda bollar köpt från fältet ägare. Men om du har valet av vilken typ av färg att använda, inte lägga för mycket tanke i att det för din första match. De flesta bollar kommer att göra. Räkna med att betala 40€ USA för ett fall av 2.000 rundor. Ta hänsyn till vilken typ av väder du spelar in, vissa märken av färg göra bättre i vissa än andra. Synliga effekter blir mycket sköra och går lätt sönder på vintern play men är bra för varmare väder, medan Monster gör väl i kallt men inte i värmen.
 8. 8
  Co2 eller HPA kommer att driva din paintball ur markör själv. CO2 är billigare, och rekommenderas för nybörjare. Men som ni förväg, kanske du vill överväga att uppgradera till HPA, som den har mycket bättre precision, är lättare att reglera, och kommer att spara pengar i det långa loppet om du har tillgång till tryckluft fyllningar.

Tips

 • Får inte ett exoskelett som de inte är tillåtna i de flesta parker. Den bollar studsar en hel del så det inte räknas som en träff.
 • Försök alltid markören om du kan. Om det här är ditt första köp, gå ner till din lokala proshop och fråga om du kan se markören, innan du köper den.
 • Ebay och andra auktionssajter har riktigt bra fynd på paintball redskap. Var försiktig med att köpa på nätet se till att företaget du köper från ett välkänt företag. Prova Special Ops eller Opsgear som båda är mycket bra företag.
 • Oroa dig inte om att köpa en dyr markör. En WDP ängel är en 750€ markör, och som sådan, reflekterar att i sin prestanda. Men för första gången, kommer det vara helt onödigt eftersom du kommer att vara lika sannolikt att träffa ett mål med en Spyder, som med en Angel.Remember, inte vapnet inte göra spelaren!
 • Du kan ha kul med en 25€ paintball markör. Kom dock ihåg att priset kan spegla kvaliteten, och det kan bara pågå ett par spel.
 • Om du bär glasögon, hålla notera att de kommer att dimma upp innan din mask gör. I detta fall, ta inte bort din mask under spelet. Antingen lämna matchen och ta hand om det, eller be domaren hur fältet reglerna om detta.
 • Sök på Google efter paintball fält i ditt område. Du kan också hitta bra erbjudanden på din markör.
 • Om du hittar en PMR eller DM4 för dyrt att gå till en markör i den 55 -120€ område. Spyder WGP, och markörer Synergy är ganska bra. Tippmann och Smartparts, som rekommenderats ovan, har också bra värde markörer
 • Prova att köpa bollar i bulk.

Varningar

 • Kom ihåg att behålla din markör rena som det kommer att vara helt förstörd om man inte gör det. Produkten handbok kommer att berätta hur man rengör den.
 • Använd alltid skyddsutrustning, och se till att all din hud är täckt.
 • Rikta inte din markör på någon om du inte är redo att avfyras.
 • Titta inte ner pipan av någon anledning, om det inte är bortkopplad från pistolen.
 • Ta inte din masken under spelet, av någon anledning what-so-ever.