Wke

Hur får smal och ändå äta choklad

Är det möjligt att smälta pounds utan att ge upp choklad? Det finns många vittnesmål från bantare som har lyckats gå ner i vikt och samtidigt njuta av lite choklad men du måste vara beväpnad med en hälsosam kost plan och vara väl disciplinerad för att tillåta denna flathet att ingå i din diet och ändå gå ner i vikt.

Steg

Hur får smal och ändå äta choklad. Tala med din läkare eller professionell näring specialist om en diet passar dina behov.
Hur får smal och ändå äta choklad. Tala med din läkare eller professionell näring specialist om en diet passar dina behov.
 1. 1
  Tala med din läkare eller professionell näring specialist om en diet passar dina behov. Det är viktigt att majoriteten av din kost är anpassad för din hälsa behov och innehåller hälsosamma, hälsosam mat. Du kommer att lägga lite choklad till en hälsosam kost, inte göra en diet centrerad kring choklad!
 2. 2
  Tala om för din läkare eller professionell näring specialist som du tänker konsumera lite choklad som en del av din diet plan. De kan hjälpa dig att rejig kalorier på lämpliga ställen för att göra plats för en behandling då och då.
  • Tala om för din läkare eller nutrition specialist att studier har visat att både överviktiga och feta kvinnor fortfarande har gått ner i vikt medan man äter choklad. En Hershey sponsrad studie (ja, du måste veta att det var choklad företaget bakom detta) visade att både feta och överviktiga kvinnor som fortsatte att följa en hälsosam diet plan men tillade lite choklad behandlar här och där ändå lyckats att förlora ett genomsnitt av 11 pounds över fyra månader. En stor del av detta är förmodligen om befrielse från att ständigt tänka på vad du beröva dig av. Om du vet att du kan ha det, då är du mer benägna att äta det med måtta, i linje med din hälsosam kost plan.
 3. 3
  Välj bara de allra bästa och renaste av mörk choklad. Anledningen till detta är att det kommer att ge dig den största näring och förmåner antioxidant för sina kalorier. Sikta på att hitta choklad som bara har en liten mängd tillsatt socker och undvika choklad med extra mejeri. Ju renare denna mörka choklad, desto bättre, så leta efter en choklad med ett högt förhållande av choklad fastämnen.
  • Undvik godis barer choklad, praliner, tryffel, choklad med mjölk fasta ämnen, choklad bakverk, etc. Dessa innehåller mycket socker, fett och kalorier och inte hör hemma i en sund viktminskning diet.
  • Mörk choklad som har smaksatts med essenser eller kryddor kan göra en fin, kalori-fri förändring från vanlig mörk choklad. Boutique choklad butiker specialiserade på sådana läckra sorter av mörk choklad.
 4. 4
  Ät choklad med måtta. Ange en gräns för hur många rutor av choklad du får per behandla portion och hålla sig till det. Detta gör att du avsätta skuld. Vanligtvis en till två rutor är tillräckligt per behandla tid. Oavsett om du behandlar dig själv dagligen eller varannan dag beror på din kost är fest ersättning och din självdisciplin på att äta bara en till två stycken i taget.
 5. 5
  Grundligt njuta av choklad upplevelsen. När du inte inkluderar choklad som en del av din bantning regim, uppskattar dess smak fullt. Därför rekommenderas det att du gör följande:
  • Avsätt tid choklad behandla i slutet av måltiden. Din mage kommer redan vara full av att äta måltiden, så det finns mindre risk att överskrida din gräns.
  • Verkligen fokusera på att smaka choklad, inte bara knastrande den i bitar och svälja det. Ta din tid, låt den smälta på tungan och smaka mycket små tuggor av varje ruta, så att äta det är en långsam men uppmärksam process. Bra kvalitet choklad kan vara en form av avslappning eller meditation nästan när ätas långsamt. För mer information, se Hur att smaka mörk choklad.
  • Njut av choklad fyrkanter i stället för en gödning dessert som du en gång kan ha haft. Till exempel kan två rutor av kvalitet mörk choklad ersätta en del av kakan eller pudding.
  • Har några av dina kosten ersättning av frukt med choklad. Se till att det kompletterar smaken, till exempel ett par skivor av mandarin med orange eller mandarin smaksatt mörk choklad.
 6. 6
  Njut av en bit eller två av choklad med din favorit varm dryck. Till mellanmål, kan detta vara ett välsmakande sätt att få en bit choklad och undvika småätande på något ohälsosamt.
  • Försök matcha chokladsmak med te smak. Prova till exempel ros infunderas mörk choklad med rosa te. Smaken enbart kommer att dröja länge, hjälper dig att uppskatta en liten munsbit och inte känner sig tvingade att över-snack. Lär dig att fokusera helt på smak och du ska omskolning dig själv att äta choklad med återhållsamhet och fulla uppskattning.
 7. 7
  Njut chokladdrycker. Chokladdrycker är ett utmärkt sätt att få smak utan kalorier, förutsatt att du väljer rätt drycker:
  • Välj en sockerfri eller låg sockerhalt varm choklad mix eller mörk, kvalitet kakao och späd varm choklad för en härlig, skuld-fri kväll drink. Sip långsamt och njuta av smaken.
  • Lägg sockerfri kakao till kall mjölk när ersättningen för mjölken är en del av din kost. Blanda väl och igen, njuta av smaken.
  • Undvik choklad milkshakes, drinkar mjölk med socker, choklad och någon choklad dricker alkohol. Alla dessa kommer att vara alltför kalori lastad och uppätet.
 8. 8
  Strö kakaopulver över rå frukt. Detta kan ge dig smaken av choklad med en bråkdel av kalorierna.
  • Raw kakao nibs är ett annat alternativ. Dessa finns tillgängliga från hälsokostbutiker. Var medveten om att de är ganska bitter men och är något av en förvärvad smak.
 9. 9
  Ha en vettig daglig motion plan på plats. En diet är bara så bra som den övningen som åtföljer den. Låt den kunskap som du kan njuta av lite kvalitet choklad köra dig att gå, simma, cykla, springa, jogga och vikt lyft just det lite svårare eller längre.

Tips

 • Använd sunt förnuft när du väljer och konsumerar bitar av kvalitet choklad under en diet. En till två stycken är bra, medan en hel bar dagligen är sannolikt att hålla pounds på plats.
 • Måttlighet är nyckeln! Håll dig från att gå för sekunder eller tredjedelar genom att göra något för att hålla ditt sinne av choklad.
 • En liten treat dagligen kan parera stora binges på kalori-och socker-lastad livsmedel. Öva utbildning ditt sinne och kropp för att njuta av känslan av att lämna de flesta av de bitar choklad okonsumerat i paketet, väntar en annan dag för att ha lite mer. Efter en stund, kommer denna självbehärskning kommer lätt och kommer att vara en källa till både stolthet och komfort för dig. Bantning bör handla om att ändra ditt tankesätt och din kropp, så att du kan vara ett smalare du utan att känna sig missgynnade i framtiden.
 • Leta efter rättvisemärkt choklad, om du inleder ändra din egen hälsa till det bättre, anser också att försöka hjälpa dem som odlar kakaobönor som går att göra choklad tjäna en rättvis levande.
 • Vissa dietprogram inkluderar choklad smaksatt godis som låg i kalorier, till exempel mousse, etc. Fråga om dessa typer av godsaker från kosten leverantör eller tillverkare.
 • Sök på nätet för låga efterrätt kalori choklad idéer.
 • Om du har ett behov av att sluka en hel chokladkaka, vänta ut det. Gör något annorlunda innan du tillåter dig själv att göra denna handling, såsom att ringa en vän, massera din kompis öm nacke eller sortera ut din gästbok. Efter 20 minuter, de flesta livsmedel cravings passera.

Varningar

 • Undvik billiga, stora block av choklad. Bara att ha dessa i huset kommer att fresta dig och de är de fattigaste formen av choklad runt. Samt att förlora vikt, behandla kost-projektet som ett sätt att omskola dina matvanor och inställning till godsaker. Genom att lära sig att uppskatta mycket mindre mängder av högre kvalitet godsaker, du lär hur man verkligen ser efter din hälsa och vara nöjd enklare.
 • Det är så kallade "choklad dieter" överallt på nätet. Ta de flesta av dem med en nypa salt, eller ta diet du gillar med din läkare för att se vad han eller hon tycker om det innan du försöker det.
 • Om choklad sätter igång en socker binge, kanske du inte kunna inkludera choklad ursprungligen som en del av din bantning regim. Om så är fallet, nöja sig mer frukt i din kost och gå tillbaka till att ha choklad med måtta när du har förlorat din vikt och lärt sig att kontrollera omåttlig triggers.

Saker du behöver

 • Mörk choklad, hög kvalitet, minst 70% kakao
 • Läkarens råd
 • Hälsosam diet plan