Wke

Hur försvarar i posten

Bra inlägg brott är ovanligt, men inte lika sällsynt som bra inlägg försvar. Korrekt försvara posten är kanske den största skillnaden en spelare kan göra på defensiven slutet. Läs vidare för att lära sig hur man gör det.

Steg

Hur försvarar i posten. Använd en mycket kroppskontakt, men vara subtil om det.
Hur försvarar i posten. Använd en mycket kroppskontakt, men vara subtil om det.
 1. 1
  Använd en mycket kroppskontakt, men vara subtil om det. Försvarare kan komma undan med en hel del kontakt med posten.
 2. 2
  Låt inte din motståndare i färgen! Om du spelar street basket, det finns ingen tre andra regeln, men det finns också några av bollen fouls och de flesta street spelare tycker att det är okej att skjuta den offensiva spelaren ur nyckeln.
 3. 3
  När din motståndare är utanför nyckeln, kropp honom upp på en off vinkel. Med andra ord, inte stå mellan din motståndare och korgen när han inte har bollen. Detta sätt han inte kan backa ner dig eller ge dig en bula på passerkort.
 4. 4
  Stjäl entrékort. Mest offensiva spelare har ingen aning om hur man gör en bra entrékort, så få dem att betala. Du måste vilja bollen. Om du ser en svag eller felaktig pass, gå för det.
 5. 5
  Om entrékort lyckas få mellan din man och korgen.
 6. 6
  Läs hans stötar och se till att du stöter honom samtidigt som han stöter dig. Detta gör att det ser ut som du bara hålla din position och inte riktigt stöta honom. Om du åker fast stöta honom hårt, du kommer att få kallas för en foul (hämmande framsteg).
 7. 7
  När det ser ut som han kommer att hoppa in i dig, gå "rakt upp och ner" så att du inte får kallas för en foul. Plantera dina fötter och stå rakt upp med båda händerna. Gör det tydligt för tjänstemannen att du är i en juridisk defensiv position.
 8. 8
  Om han hakar dig, är detta en foul. Om du är i en liga, foul honom och lugnt säga att domaren skulle titta på det. Om du är på gatan, foul honom hårt. Du kan inte ringa hooking, men du kan låta honom veta vad du tycker om det.
 9. 9
  Om han använder en droppe steg, är ditt enda hopp om rättsligt försvar för att blockera hans skott. Han är under korgen nu, så han har att gå rakt upp med bollen. Han är också ganska sårbar eftersom han mot dig nu. Det mest effektiva försvaret mot drop steget är en blockerare av den svaga sidan eftersom vanligtvis den offensiva spelaren inte märker hjälpen kommer.

Tips

 • Om du planerar att fördubbla ett inlägg spelare, vänta tills han vänder sig bort eller tills han sätter bollen på marken. Detta kommer att göra din dubbel effektivare.