Wke

Hur gå ner i vikt med sköldkörtelsjukdom

Gå ner i vikt kan vara en svår uppgift i en vanlig situation, men om du har en sköldkörtel tillstånd, är dina ansträngningar görs mycket svårare. Med sköldkörtelsjukdom, saktar din ämnesomsättning ner, och detta leder till minskade energinivåer. Båda dessa villkor arbeta mot alla försök att gå ner i vikt. Av denna anledning måste du genomföra några åtgärder som krävs när man planerar att gå ner i vikt med sköldkörtelsjukdom.

Steg

Hur gå ner i vikt med sköldkörtelsjukdom. Träffa din läkare så att du både kan bestämma vilka metoder du ska genomföra i din strävan att gå ner i vikt på ett säkert sätt med låg sköldkörtel.
Hur gå ner i vikt med sköldkörtelsjukdom. Träffa din läkare så att du både kan bestämma vilka metoder du ska genomföra i din strävan att gå ner i vikt på ett säkert sätt med låg sköldkörtel.
 1. 1
  Träffa din läkare så att du både kan bestämma vilka metoder du ska genomföra i din strävan att gå ner i vikt på ett säkert sätt med låg sköldkörtel. Du kommer att finna att de erbjuds förslag kommer att likna vanliga metoder för att gå ner i vikt, men med en sköldkörtel tillstånd måste du sparka upp ett hack. Du kommer att finna att du måste träna hårdare, titta på ditt matintag mer, och i princip bli mer medvetna om vad och hur du gör positiva framsteg i att förlora vikt.
 2. 2
  Diskutera börjar en daglig motion regim som får din kropp arbetar och dina muskler stärkas. För att vara effektiv med en låg sköldkörtel tillstånd måste du infoga en ganska lång och ansträngande träning. En bra träning kommer att bygga din ämnesomsättning och hjälper dig gå ner i vikt. Du kan också göra att utöva kul genom att ta upp Tai Chi, Kung Fu eller kickboxning. Göra övningen mer om att lära sig något nytt och mindre om att förlora vikt kommer att vara mer motiverande.
 3. 3
  Drick mycket vatten om du arbetar på att förlora vikt med sköldkörtelsjukdom. Dricksvatten är avgörande för allas välbefinnande, men som med träning, måste en person med sköldkörtelsjukdom att gå utöver vad som anses vara normen. Till exempel, där vanliga dieter rekommenderar att dricka 8 glas vatten om dagen, om du har sköldkörtelproblem frågor, kan du behöva lägga till ett extra glas för varje pound (0,45 kg) som du vill förlora.
 4. 4
  Ha en kopp grönt te, och du kommer att känna dig mer energi och motivation att träna. Med en låg sköldkörtel du kommer att känna trög och för trött för att träna, men det är mycket viktigt att vitalisera dig själv om du vill gå ner i vikt.
 5. 5
  Lägg den rekommenderade mängden fiber till din kost när du har en hypothyroid villkor. Livsmedel som innehåller fibrer innehåller frukt, grönsaker, nötter och fullkornsprodukter.
 6. 6
  Satsa på medicinering som kan hjälpa dig i din plan att gå ner i vikt. Du bör kontrollera med din läkare om naturliga kosttillskott som hjälper till att förbättra en sköldkörtel problem, såsom blåstång (sjögräs) och jod.

Tips

 • Med en sköldkörtel tillstånd, kan du behöva tvinga dig själv att gå ner i vikt. Och låt inte denna omständighet få ner dig. Du har förmågan att kontrollera din vikt, även om det känns som om du inte gör det. Du behöver bara komma till rätta med det villkoret och göra göra med det ett sätt att leva.
 • En hälsosam kost och stadig motion plan är avgörande för att gå ner i vikt med detta villkor.