Wke

Hur gå ner i vikt trots ohälsosam kafeteriamat

Måste äta i kafeterian? Du kan fortfarande med dessa tips.

Steg

Hur gå ner i vikt trots ohälsosam kafeteriamat. Räkna dina kalorier.
Hur gå ner i vikt trots ohälsosam kafeteriamat. Räkna dina kalorier.
 1. 1
  Räkna dina kalorier. Håll en liten anteckningsbok med dig för ungefär en vecka att räkna ut hur många kalorier du äter på en dag. Genomsnitt ut och skär det belopp med cirka 500. Medan dina konsumera färre kalorier per dag din kropp kommer att ha något annat val än att börja bränna fett. Om du inte ser en skillnad efter de första veckorna försöka skära ned ytterligare 250 kalorier per dag.
 2. 2
  Om du inte är vilda om vanligt vatten, tillsätt lite citron eller lime juice eller annan icke-socker smak.
 3. 3
  Sikta högre protein livsmedel, medelstora kolhydrater och mindre fett. Läsk är värst för extra kalorier och kolhydrater, prova att ha ett glas vatten i stället. Kom ihåg, att en eller två läsk kan vara hela 10 eller 20 minuter av träning! Kyckling, fisk och bönor är mycket bra för dig med låg fetthalt och hög proteinhalt.
 4. 4
  De flesta kafeterior utforma sina måltider för att vara nyttig och välbalanserad. Om du upptäcker att de livsmedel som de tjänar inte uppfyller dina behov då utelämna de objekt som du inte behöver (dvs. frites, pizza, tacos, hamburgare) och hålla sig till grunderna (sallader, frukt, grönsaker). En multivitamin kan också vara till nytta. http://www.nutritiondata.com är ett bra ställe att ta reda på vad som finns i maten du äter.
 5. 5
  Ät vad du vill, men försök att äta med måtta. Ibland pizza är det enda alternativet, men du behöver inte äta hela saken. Också vara försiktig med strikt vegan kost, medan de kommer att hålla dig smal och regelbunden, om du inte är säker på att balansera din kost kommer du att gå miste om en hel del viktiga vitaminer och näringsämnen.
 6. 6
  Varje liten bit hjälper. Svamp av din bacon med en servett innan du äter den. ALDRIG hoppa över frukosten. Det kommer att sakta ner dig ämnesomsättningen och du kommer inte att förlora fett så snabbt. Undvik att äta majoriteten av äggula under frukost eftersom det är hög i mättat fett och kolesterol. Hoppa någonting friterad.
 7. 7
  Lägg regelbunden motion i din kost. Sikta i 30 minuter av en hjärt aktivitet 3 gånger i veckan. Jogga, cykling eller powerwalk genom din mall. Ta trappan istället för hissen, parkera längre bort på jobbet, få en övning video och göra det bästa av vad du har.

Tips

 • Fett förlust piller är ett slöseri med pengar. Det är värt det för din hälsa och välbefinnande att hålla sig i form på vanligt sätt. du kommer att gå ner i vikt, men det kommer att vara vatten vikt och du kommer att få det tillbaka snabbt, och kanske till och med få mer tyngd.
 • Att förlora 20 pounds en vecka är inte hälsosamt. För att inte nämna den överflödig hud som kommer att lämnas hängande från alltför fort.
 • Varje liten bit hjälper.
 • ----

Varningar

 • Alltid rådfråga din läkare innan du påbörjar detta eller något annat kost-och träningsprogram.