Wke

Hur gå ner i vikt genom bantning

Här är några tips som kan hjälpa dig i att uppnå dina mål viktminskning. Kom ihåg att alltid besöka vårdpersonal för att bekräfta din diet plan innan du börjar på någon regim och alltid se till att du får tillräckligt med näring medan bantning.

Steg

Hur gå ner i vikt genom bantning. Hitta livsmedel som är låga i fett och kalorier, men högt på näring.
Hur gå ner i vikt genom bantning. Hitta livsmedel som är låga i fett och kalorier, men högt på näring.
 1. 1
  Drick mycket vatten under dagen, som syftar till att dricka minst åtta koppar. Vatten ger näring din hud, din kropp och ger dig en känsla av att vara full under en kort tidsperiod.
 2. 2
  Hitta livsmedel som är låga i fett och kalorier, men högt på näring. Grönsaker, frukt, korn och magert kött är alltid bra val. Prata med en dietist, allmän läkare eller annan sjukvårdspersonal för idéer som passar dig bäst.
 3. 3
  Ät den mat du har valt, och måltider planera i förväg om möjligt. Hoppa inte över måltider (se skäl nedan). En plan gör att hålla sig till en diet mycket lättare, särskilt om du har ett hektiskt liv och tenderar att "äta på flykt" och ta tag i allt till hands.
 4. 4
  Håll koll på allt som du äter i en matdagbok, inklusive kalorier för varje objekt. Det är fantastiskt hur snabbt kalorier lägga upp, och spåra dem är det enda sättet att vara säker på att du vet exakt hur många du åt. Du kan leta upp kalorier för olika livsmedel på webbplatser som Calorie King.
 5. 5
  Besluta om vilken metod för att äta passar dina behov bäst. Eat "normalt" med tre vanliga storlek måltid portioner om du gillar konsistensen och har förmågan att sätta sig ned vid ett bord tre gånger om dagen. Eller så kan du prova att äta en stor frukost, sedan äta flera små mellanmål resten av dagen (kallas "bete"). Be en dietist eller sjukvårdspersonal att ge dig råd om vilken metod som är bäst för dina behov.
 6. 6
  Borsta tänderna tidigt så att du inte kommer så att frestas att äta något annat på natten. Om du måste knapra, har små skivor av äpple, morot pinnar eller liknande tills kroppen lär sig att inte längta mat senare på natten.
 7. 7
  Motion. Alltid göra utöva en del av någon diet. Motion är den del som företagen och toner dig, det är också den del som bidrar till att din ämnesomsättning kan klara av de kostförändringar.
 8. 8
  Tänk livsstil äta. Dieter kommit till ett slut, vilket är bra eftersom vi inte ska spendera ut livet känsla "berövas". Istället, när du har nått ditt mål, fokusera på goda matvanor och motion som en del av din livsstil. Livsstil äta är om att omfamna en permanent förändring i hur du äter och vad du äter och hålla upp detta. Den görs rätt, kommer det att eliminera oftast behovet av bantning igen.
 9. 9
  Om du behöver lite extra motivation, överväga att gå en organiserad diet program som Jenny Craig, eller Viktväktarna. De har arbetat för många människor, och det stöd / råd de ger kan vara mycket användbart, speciellt för nya bantare.

Tips

 • Om du börjar längta efter något sött och sött, prova att tugga en bit tuggummi. Socker-fri är bäst. Du kan också prova att borsta tänderna. Den mintsmak av tandkrämen kommer hjälpcurben begäret och bli av med den söta tand.
 • Om du känner att du börjar bli hungrig innan middagen, prova att dricka ett glas vatten eller grönt te. Detta bör fylla dig och avvärja hungerkänslor lite längre.
 • Se till att du sätter ett mål för dig själv. Om det är ett stort mål, dela upp den i några mindre erhållas mål. När du når dem, belöna dig själv (med något annat än mat)!
 • För många människor, är det bra att äta en större frukost, en ordentlig lunch och en liten middag. Detta beror på din livsstil behov, dock. Kontrollera med vårdpersonal för mer råd.
 • Det är i allmänhet inte tillrådligt att förlora mer än 2 pounds per vecka. OR 8 pounds per månad.
 • Du kan styra de delar genom att mäta dina måltider för dagen.
 • Försök att äta mindre portioner om du går ut för att äta med vänner eller familj.
 • Om du får munchies äta lite morot pinnar eller jordnötssmör kex smör.
 • Om du är törstig, prova lite varmt vatten med citron eller kallt vatten med citron helst varmt vatten med citron.

Varningar

 • Var inte alltför besatt över detta. Folk kommer att börja oroa dig och din hälsa.
 • Hoppa inte över måltider, du kommer att störa din ämnesomsättning och på sikt kommer att göra det svårare att gå ner i vikt. Dessutom uppmuntrar hoppa över måltider din kropp att gå in i "lagring läge" och du kommer att hålla vikten i områden som din mage.
 • Undvik inte att äta helt och hållet. Om du gör detta, kommer du att svälta kroppen av sitt bränsle och orsaka skador på dina organ och kroppsfunktioner.
 • Om du försöker att förlora mer än 20% av din kroppsvikt, är det bäst att rådgöra med din läkare eller en specialist om hur man gör det på ett sunt sätt, och hålla vikten av.
 • Sinne vad du äter: skulle du inte köra din bil på tomt, så var inte rädd för att äta. Och gör det kvalitet bränsle, inte de fattiga grejer!
 • Om du är ett barn, se till att du får ett läkarutlåtande innan du försöker något.
 • Aspartam är ett vanligt sötningsmedel i kosten livsmedel, det rekommenderas att inte ge det till barn, eftersom de långsiktiga effekterna är fortfarande oklara.