Wke

Hur gå ner i vikt med vatten

Dricksvatten kan vara ett användbart verktyg i en dieter arsenal när viktminskning är ett mål. Följ stegen nedan för att lära sig att gå ner i vikt med vatten.

Steg

Hur gå ner i vikt med vatten. Drick vatten under hela dagen.
Hur gå ner i vikt med vatten. Drick vatten under hela dagen.

Följ vattnet kost

 1. 1
  Drick vatten under hela dagen. Dricksvatten under dagen kan hjälpa till att hålla dig mättnadskänsla utan konsumera kaloririka kaffe och tilltugg. Du kan också äta mindre när du inte har ett mellanmål, som ni redan bör ha den känslan av att vara full. Konsumera färre kalorier på en daglig basis kan hjälpa förlust hastigheten vikt.
 2. 2
  Drick ett glas vatten före varje måltid. I flera studier av viktminskning hos överviktiga vuxna, de som drack vatten innan du äter en måltid regelbundet konsumerade färre kalorier och såg förbättrade resultat viktminskning.
  • Effekten av vatten på mjöl kaloriförbrukning har visat sig vara mer effektiva i äldre vuxna än hos unga vuxna. Oavsett din ålder, om du använder vatten före en måltid för att öka viktminskning, glöm inte att övervaka vilka mängder och kaloriintag för din mat också.
  • Några rapporter om vattnet dieten rekommenderar att dricka ett helt glas vatten före, under och efter en måltid för att underlätta matsmältningen och hastighet viktminskning från vattnet.
 3. 3
  Ersätt sötade drycker med vatten. Istället för att dricka läsk, alkoholhaltiga drycker, smoothies, eller andra kaloririka drycker, ta ett glas eller flaska vatten.
  • Växla in ett noll-kalori dryck för kaloririka alternativ kan bespara dig hundratals kalorier per dag, ytterligare medhjälp i viktminskning.
 4. 4
  Drick kallt vatten för att påskynda din ämnesomsättning. I en studie på vatten-inducerad termogenes, fann forskarna att dricksvattnet orsakat en ökning av energiförbrukningen hos både män och kvinnor, sannolikt orsakad av kroppens försök att värma vattnet till kroppstemperatur.
  • I studien, brände män fetter för att ge energi för att värma vatten, och kvinnorna brändes kolhydrater.
  • Effekterna av förhöjd ämnesomsättning började ca 10 minuter efter att konsumera vatten och nådde en topp på 30-40 minuter efter att ha druckit.
 5. 5
  Matcha någon alkoholkonsumtion med lika delar vatten. Detta matchas vätskeintag bör inte räknas mot din dagliga vattenintag, enligt Water Diet. Allt vatten som du dricker för att matcha alkohol bör vara ett komplement till din dagliga vatten mål.
 6. 6
  Drick vatten och skär saltintag att förlora vatten vikt. Att minska mängden dietary salt du förbrukar (genom att skära bordssalt, konserverade eller frysta livsmedel, och lunch kött från din diet) kan hjälpa dig att gå ner i vatten vikt snabbt, särskilt i kombination med en ökning av den dagliga vattenintag.
 7. 7
  Följ en kort diet vatten detox. Vatten detox och planer kost innehåller ofta korta perioder som innebär betydande vätskeintag för att spola gifter från systemet och minska uppblåsthet.
  • Betrakta en plan som Sassy vatten anti-svälla kost fart, vilket innebär dricka en hel kanna speciellt smaksatt vatten varje dag under 4 dagar i början av en diet plan.
  • Vatten detox planerar också typiskt främja livsmedel naturligt höga i vatten, såsom vattenmelon, soppor, och gröna bladgrönsaker.
 8. 8
  Kombinera en kalorifattig kost och en vatten diet. Dricka 16 gram vatten före varje måltid och begränsa dagliga kaloriintag (1200 för kvinnor och 1500 för män) kan få fart viktminskning och dieters bidra till att upprätthålla viktminskning framgång i upp till ett år.

Följ ett vatten snabbt

 1. 1
  Försök byta ut en enda måltid med rent vatten. Om du aldrig har fastat, ta små steg för att förbereda kroppen för utmaningen av fastan.
  • Överväg hoppar över lunchen och bara dricka vatten eller osötad, unflavored seltzer vatten i dess ställe.
 2. 2
  Prova en 24-timmars vatten snabbt. Förbered för 7 dagar innan en 24-timmars fasta. Börja med att ta bort livsmedel och drycker som innehåller mycket socker, fett och koffein 7 dagar innan du tänker börja ditt vatten snabbt.
 3. 3
  Ersätt ohälsosamma livsmedel med magert protein, sallader och färskvaror. Öka ditt vattenintag varje dag tills du är bekväm konsumera minst en halv gallon varje dag.
 4. 4
  Överväga att ta växtbaserade kosttillskott eller hitta en säker vatten tillsats till balans elektrolyter. Trots att vattnet snabbt inte tillåter sötningsmedel eller fast föda under fastan, rekommenderar det ofta sviskon kompletterar eller naturliga salter för att förhindra att vatten berusning.
 5. 5
  Sip osötat grönt te till frukost och seltzer vatten till lunch. Varje gång du känner obehag eller hunger smärtor, dricka extra vatten. Lägg en pressad färsk lime juice till grönt te eller seltzer att lägga till lite smak om så önskas.

Tips

 • Istället för att arbeta tekniker vatten kost i din dagliga rutin för att gå ner i vikt, överväga att följa en vatten snabbt. Även vatten fastan kan vara kontroversiellt och till och med farligt när de inte övervakas noggrant, många människor som har provat en vatten hävdar snabbt är det bra att spola gifter ur kroppen, reglerar mag-tarmkanalen, återställa energi, och rivstarta betydande viktminskning. Lämplig balans i vattnet i den mänskliga kroppen är viktigt att flödet av elektrolyter över cellgränser, cirkulation av syre och näringsämnen i blodet, spola ut avfall och toxiner genom levern och njurarna, som reglerar mag-tarmkanalen, och reglera kroppstemperaturen. Utan tillräcklig vätsketillförsel, kroppens vävnader, celler och organ inte kan fungera korrekt och kan hämma viktminskning. Svår dehydrering kan orsaka organsvikt och död. Vistas ordentligt släckt med vatten är en förutsättning för god hälsa och enkel viktminskning.
 • Alternativt kan du följa en vatten diet som betonar betydande ökningar av vattenintag utan att nödvändigtvis kräva motion eller mat förändringar för att gå ner i vikt. Även dessa dieter kan vara riskabelt om du inte har tillräckligt med mineral och elektrolyt intag, de är annars fri och lätt att följa. För vissa människor, kan de leda till betydande viktminskning.
 • Om du är en uthållighetsidrottare, be vårdpersonal om lämpliga mängder vatten att dricka under träning, han eller hon kan rekommendera omväxlande vatten med en sportdryck som innehåller elektrolyter.
 • Forskning har visat att de relativa och absoluta ökningar av mängden vatten drickas varje dag kan förbättra resultat viktminskning bland bantare. Prova att öka ditt dagliga vattenintag att möta eller något överstiga rekommenderade dagliga mängder. Typiska dagliga vattenintag rekommendationer är 3,7 liter per dag för vuxna män och 2,7 liter per dag för vuxna kvinnor, från alla källor (dricksvatten, andra drycker och livsmedel).
 • Ökad vattenintag eller vatten bantning kommer att vara mest effektiva i att öka viktminskning i kombination med en träningsplan och en sund, balanserad kost.

Varningar

 • Det är möjligt att dricka för mycket vatten, vilket kan orsaka en elektrolyt obalans, njurskador, och död. Drick inte vatten till överskott eller ersätta måltider med vatten utan noggrann utbyte av elektrolyter.
 • Öka ditt vätskeintag kan också leda till att du behöver mer frekventa resor till toaletten, så planera för regelbunden tillgång.