Wke

Hur gå ner i vikt utan att gå till gymmet

Vill du gå ner i vikt men har inte råd att gå på gym? Eller kanske du bara inte vill gå på gym! Tja du är på rätt plats... Vem som helst kan gå ner i vikt utan gymmet! Det handlar om beslutsamhet och mål inställning.

Steg

Hur gå ner i vikt utan att gå till gymmet. Först av allt måste du känna din kropp och benstomme.
Hur gå ner i vikt utan att gå till gymmet. Först av allt måste du känna din kropp och benstomme.
 1. 1
  Först av allt måste du känna din kropp och benstomme. "Smal" är inte för alla. Vissa människor är bara född att vara "CURVY"
 2. 2
  Ät frukost varje morgon. Du har förmodligen hört att frukosten är den viktigaste måltiden på dagen, vilket är sant.. Den ökar din ämnesomsättning och du kan fungera bra under dagen. Du kommer att vara mycket mer alert och redo att ta på dagen!
 3. 3
  Varje morgon gör några lätta pass. Det är bättre att göra det tidigt på morgonen eftersom du kommer att må mycket bättre om dig själv. Du kan göra det senare under dagen om du ville... men du kanske tänker på 100 skäl att skjuta upp det! Vissa övningar är: Hula-förena, crunches, hissar ben, sit ups, hoppa, springa upp och ner för trapporna och dans. Vem som helst kan göra det om de verkligen ville. De är grunderna.. Om du vill ta det ett steg längre, kan du gå ut med hunden om du har något eller göra något jogga i minst 20 minuter.
 4. 4
  Försök att hålla dig sysselsatt genom att göra något hushållsarbete. Städa huset hjälper gå ner i vikt och ditt hus kommer också ljusare, snyggt och känns mycket lättare.
 5. 5
  När du är ensam i huset, sätta på en bra CD, vända den upp och börja dansa. Det är bra att vi inte alla behöver vara professionell dansare för oss att älska att dansa! Dansa som du dansar aldrig förr.
 6. 6
  Försök att sysselsätta dig själv så att du inte blir uttråkad. När vi är uttråkade tenderar vi att tro att vi är verkligen hungrig. Gå ut och handla eller med vänner på bio, bowling, skridskoåkning, park eller något annat som är kul som kommer att få ditt sinne av mat.
 7. 7
  Inte snack för mycket under dagen. Vikten kommer inte ur fläcken annat. Om du känner dig hungrig, äta en bit frukt eller en spannmål bar... något hälsosamt som inte är full av fett och rik på kalorier.
 8. 8
  Försök att hänga med de fem frukter om dagen. Att äta frukt är bra för din hud hy, självförtroende och självkänsla. Du kommer att se så mycket friskare och din hud kommer att vara glödande. När du tittar på det sättet, kommer du att må bättre om dig själv och förr eller senare kommer du att se din självkänsla ökar: D
 9. 9
  Promenera till platser istället för att alltid köra eller ta bussen! Om du är långt borta från där du vill gå, sedan köra / få bussen är avgörande. Men om du bara kommer 5, 10, 15, 20 minuter på vägen, sedan bara gå. Du kanske känner lata att börja med, men driva själv.
 10. 10
  Att hålla upp med allt detta är inte en anledning att inte behandla dig själv. Du kan unna dig, men frågan är "Hur ofta?" Ät inte för mycket skräpmat på en daglig basis. (Tänk på skräpmat som godis) Du äter bara det när du vill belöna dig själv på något gott. T.ex.: Hela veckan du har arbetat hårt och slutligen kan lägga upp fötterna, studerade för den långa examen och äntligen kan nu ta en paus. Födelsedag är, Dinner Party, familjens måltid, etc... Du får det nu?
 11. 11
  Gå till sängs vid en inställd tidpunkt. Gå inte till sängs för sent på natten, men gå när du känner att det är lämpligt.
 12. 12
  Håll mäta dig själv i slutet av varje vecka eller månad och se dina förbättringar. När du visar engagemang för de första 2 veckorna.. då blir det en del av din rutin.

Tips

 • Håll tittar på kläder i butiker, katalog eller webbplats på Internet och se dig själv i just klänning, byxor, topp osv och bara hålla den visionen.
 • Om du får en komplimang från någon som säger att du ser bra ut. Ta det, le och säga "Tack"
 • Håll positivt och ser det som en nystart i livet.

Varningar

 • Överdriv inte träning och matvanor, om du kommer att göra dig fysiskt sjuk.
 • Anorexi är en ohälsosam vikt och det bör inte vara ditt mål. Välj en hälsosam vikt och bara se dig själv GLOW *