Wke

Hur handskas man med en genomsnittlig coach

Din coach är ingen mjukis? Är de mer som en idiot? Inga bekymmer! Med dessa tips kommer du att kunna ta itu med honom eller henne.

Steg

Hur handskas man med en genomsnittlig coach. Aldrig prata tillbaka eller respektlöshet din coach.
Hur handskas man med en genomsnittlig coach. Aldrig prata tillbaka eller respektlöshet din coach.
 1. 1
  Aldrig prata tillbaka eller respektlöshet din coach. Det kommer att ge honom eller henne en anledning att vara elak mot dig.
 2. 2
  Lyd din tränare. Göra vad de frågar. Köra ett par varv eller vistas efter hjälp att plocka upp utrustningen är ett litet pris att betala för en lycklig tränare.
 3. 3
  Utveckla goda kunskaper. Vara tidigt, eller rätt i tid till varje övning och spel. Erbjud dig att hjälpa till med utrustningen. Hälsa din coach när du anländer. Det kan verka lite krångligt i början, men du kommer båda snart att växa van vid det. Det kommer att förbättra coachens humör också.
 4. 4
  Tänk innan du agerar. Detta innebär att om din tränare är elak mot dig utan anledning, kan någon annan backa upp dig när du berättar för din tränare att han eller hon har fel.
 5. 5
  Ta upp problemet i ett mail eller telefonsamtal. Var så artig som möjligt.
 6. 6
  Försök svårt att praktisera de färdigheter coachen lär, så att tränaren inte kan säga att du slacking.
 7. 7
  Spela din allra hårdast och bäst. När tränaren ser dig, han / hon inte kommer att ha en anledning att vara arg på dig. Faktum är att han / hon kan även vara stolt över dig.
 8. 8
  Om problemet är kritiskt, prata med dina föräldrar, och de kan ha ett möte med coachen och den huvudansvarige. Förstå att det ALDRIG ok för din tränare att förringa dig, förnedrar dig, ringa dig namn, eller få i ansiktet och skrika på dig för att försöka skrämma dig. Folk gillar att ha inga barn coaching, och du måste berätta för dina föräldrar eller lärare om detta genast!

Tips

 • Håll stark ögonkontakt hela tiden... det påminner tränaren att du menar allvar med ditt spel.

Vad är viktigast för dig?

 • Aldrig kyss till din coach-detta kommer att göra dig inte omtyckt av ditt team och du kommer att se ut som en suck-up

Varningar

 • Prata inte tillbaka. Detta kommer högst sannolikt att reta gallfeber din tränare, och det är mycket oartigt.
 • Bli inte arg mot din tränare. Om du känner starkt irriterad, bara hålla det i och andas djupt. Istället, ta din ilska ut medan du spelar spelet, men inte bli aggressiv.

Saker du behöver

 • Fastställande.
 • En bra attityd.