Wke

Hur hockey powerskate

Lär dig att åka skridskor som en NHL-proffs! Hur snabbt vill du att åka skridskor? Hur många mål vill du mål? Denna information är du på att läsa kommer att visa dig de tekniska aspekter som du kan använda för att hjälpa din behärskning av makt skridskoåkning och hockey hållning. Dessa fakta, om den tillämpas, kommer att göra dig ännu snabbare och ger dig mer energi, balans och smidighet.

Steg

Hur hockey powerskate. Kom i hockey hållning.
Hur hockey powerskate. Kom i hockey hållning.
 1. 1
  Kom i hockey hållning. Böj knäna till ett läge där den nedre delen av det övre benet är vinkelrät mot is (90 grader). Skridskor är axelbrett. Ryggen är rak, och bröstet upprätt. Böj på höfterna, axlarna bakåt, överkroppen framåtlutad (50 grader), och håll din käpp med två händer.
 2. 2
  Håll din klubba korrekt. Om du är högerhänt, placera din vänstra hand på toppen av din klubba (rotändan) och placera din högra armbåge till ditt vänstra hand. Det är den vanliga avståndet händerna bör vara isär medan stick hantering och skytte handled skott. Håll pinnen något framåt.
 3. 3
  Håll ögonen framåt, tittar perifert på pucken. Om du glömmer bort pucken, kan huvudet och nacken vara alltför långt tillbaka och ögonen upp för högt..
 4. 4
  Bemästra klivet. Ur ett rörligt läge, hålla en låg knäböj och hålla fötterna i rörelse. Acceleration blir explosiv eftersom du redan är i ett fantastiskt läge där din knäböj är låg och nu är det bara att flytta fötterna snabbare. Detta möjliggör omedelbar acceleration från segelflygning hastighet till toppfart.
 5. 5
  Håll benet i en vinkel på minst 90 grader eller något lägre (i full fart). Den övre benet vinkel från där du kan få den mest kraftfulla tryck är inte 90 men runt 120 grader. Fasta åkare bör vara i stånd att driva hårdast vid ca 120 grader (din rumpa ska vara riktigt låg). Så om du ångrar ditt ben till en vinkel på 120 grader för att starta från, och öppna upp din knäböj för att driva ditt ben hårt, skulle du vara förbi knävinkel (120 grader) som kommer att ge dig den mest kraftfulla benet enhet.
 6. 6
  Återgå skridskor över din tyngdpunkt efter fullt sträckande steg. Ta din klubba, blad uppåt, med din högra hand och placera den mellan bröstet kuddar. Där kommer du att se din tyngdpunkt: raden från sjö till golvet / is.
 7. 7
  Dra ditt ben för att passera denna imaginära linjen efter att du dra ut.
 8. 8
  Ta tillbaka tillbakadragande benet in under och över tyngdpunkten. När en spelare drar sitt ben över tyngdpunkten, all den energi han använder för att dra det benet tillbaka används för att hjälpa till att driva den andra benet ut när den tillbakadragande benet kommer över tyngdpunkten, nästan röra hälen på andra skridskor. Under en sprint för pucken, då benen bör dras tillbaka tvärs över tyngdpunkten.
 9. 9
  Slutföra en fullständig utbyggnad av steget. Helt dra tillbaka benen.
 10. 10
  Håll hälarna så nära isen som möjligt samtidigt skridskor för maximal effektivitet!

Tips

 • Efter att du har åkt skridskor en stund, alltid bust din röv när du vill gå fort. Som i allt du gör, dess 90% mental. Din storlek eller längd ben är inte allt. Du är en hjärna med en kropp, inte en kropp med en hjärna. Utmana dina ben när du åker skridskor, gör det ont (på bra sätt) och du kommer att bli en snabbare, mer betingad skater, garanterat.
 • Hockey Position och tekniska punkter skating att komma ihåg:
  • Konstant knäböj (knäna minst 2 inches över tårna)
  • Going bred, håll helutdrag
  • Håll fötterna nära isen, snarare än att slösa energi sparka upp hälarna.
  • Återgå skridskor undertill kropp om återlämnande av steglängd
  • Övre kroppshållning: rak rygg, böjda i höfter, axlar rygg huvud och ögon är upp.
  • Arm swing (framåt och bakåt snarare än sidledes)
  • Cornering (med axeln vänd ut)

Varningar

 • Skridsko med någon eller på en plats med fler människor än dig själv så att om du blir skadad kommer du inte vara ensam.
 • Alltid bära full skyddsutrustning medan skridskoåkning, öva och spela hockey!