Wke

Hur hockeyskridsko

Hockey skridskor är mer aggressiv än konståkning och inte lika snabbt som skridsko. Här är hur man gör det ordentligt.

Steg

Hur hockeyskridsko. Köp hockey skridskor.
Hur hockeyskridsko. Köp hockey skridskor.
 1. 1
  Köp hockey skridskor. Hockey skridskor är gjorda för att vara tuff och forma sig efter din fot och fotled samt att lägga till stöd för din skridskoåkning.
 2. 2
  Få en känsla för skridskor. Se till att de passar bra och inte vingla eller bucklas när du åker skridskor.
 3. 3
  Få fart. Förvara inte dina knivar rakt när du trycker. Försök att vrida dem åt sidan så att du har mer yta driver dig framåt.
 4. 4
  Få låg. Knäböj som du åker skridskor, böja knäna som om att sitta i en stol-detta kommer att orsaka benen att få mer av ett steg att hjälpa dig att gå fortare. Dessutom kommer du att överleva en check bättre.
 5. 5
  Balans. Tänk på placeringen av fötterna. Försök att hålla dem axellångt isär.
 6. 6
  Luta sig framåt. Lutande tillbaka kommer att orsaka dig att placera din vikt mot baksidan av er, så att du måste falla.
 7. 7
  Håll ditt huvud och ögon upp. Din kropp tenderar att gå där ögonen går, så håll ögonen som pekar i den riktning du vill gå.
 8. 8
  Öva skridskoåkning bakåt. Detta kommer att hjälpa dig en hel del, särskilt om du spelar försvar. Om du inte vet hur, börja med att skjuta ifrån styrelserna bakåt. När du får en känsla prova skridskor baklänges, göra en "S" rörelse med dina skridskor.
 9. 9
  Skridsko hårt. Hockey är cirka 85 procent skridskor. Skridsko hårt och stoppa hårt.

Tips

 • Öva, öva, öva.
 • Dina skridskor har två kanter till bladet: inom och utanför. Du måste behärska användningen av båda kanterna för att lära sig att åka skridskor och manövrera som en hockeyspelare.
 • Öva med din inre kanter. Medan framåt, hålla ena foten framåt, och skär ett "C" i isen med den andra foten. Använd sedan motsatt fot. Håll omväxlande. Du kommer att driva dig själv ner i isen med hjälp av de "inre kanterna" på dina skridskor. Verkligen gräva in i isen.
 • Öva med din ytterkanterna. Gör överdrivna cross overs. Sväng höger fot långt över vänster, och sedan svänga vänster fot långt över din högra. Fortsätt att växla ner isen kliva en fot långt över den andra i överdrivna cross overs. Du driver själv ner isen med hjälp av "ytterkanterna" av dina skridskor.

Varningar

 • Bära hjälm. Ice är svårt.
 • Använd handskar. Knivarna är vassa och en annan spelare skulle kliva på fingrarna.