Wke

Hur kan man förbättra fighting reflexer

Reflexer är hur kroppen beter sig när den behöver agera utan att tänka. De kan vara antingen naturliga reflexer (snabbt rekylerande handen när du rör något alldeles varm) eller undervisade reflexer (inte släppa det mycket dyrt eller dyrbara koppen bara för att det är alltför dyrbar). Träna dina reflexer med framgång kan åstadkommas genom ändlösa upprepande av rörelser. Under denna process kommer de konsekventa åtgärder till viss stimulus omvandlas till undermedvetna utlöses åtgärder (reflexer).

Steg

Hur kan man förbättra fighting reflexer. Lista attackerna du vill förbättra din reaktion mot.
Hur kan man förbättra fighting reflexer. Lista attackerna du vill förbättra din reaktion mot.
 1. 1
  Lista attackerna du vill förbättra din reaktion mot.
 2. 2
  Hitta en träningspartner.
 3. 3
  Be din partner att utföra attacken långsamt. Medan din partner utför attacken, försöka undvika eller blockera det. Vara klokt att förstå att vissa attacker inte kan blockeras, till exempel att blockera en punch kommer bara få dig hit både stans och med handen eller armen du väljer att blockera med. Du kan också träna en omedelbar motattack efter att framgångsrikt ducka den ursprungliga attacken.
 4. 4
  Upprepa samma attack med samma försvar. Om du tror att du gör det rätt, sedan börja öka attack hastighet och försvaret hastighet. Gör detta i ca 10 ~ 15 minuter. Din kropp kommer att lära sig att reagera på denna situation.
 5. 5
  Växla till en annan attack eller till ett annat försvar (eller båda). Fortsätt utbildning för ca 10 ~ 15 minuter. Din kropp kommer nu lära sig att reagera på en annan situation. Ändå tills här, du väntar alltid attacken.
 6. 6
  Gå vidare tills du har framgångsrikt utbildat ca 3 eller 4 attacker och motsvarande försvar.
 7. 7
  Be din partner att göra något av de tidigare utbildade attacker på måfå. Återigen, börja långsamt och hålla öka attack hastighet om du är framgångsrik i din träning. Din kropp kommer nu att börja träna på hur snabbt identifiera attacken och reagera därefter.
 8. 8
  Upprepa det hela. Repeating är det enda sättet dina reflexer kommer att utbildas.
 9. 9
  Hitta fler partners, eller åtminstone hålla hitta sätt att använda olika attacker. Du vill förbättra slåss reflexer, inte förbättra dina reflexer när någon du känner stansar dig i ett mycket speciellt sätt.
 10. 10
  När du har bemästrat det, hitta två personer. Har stå en på vardera sidan av och framför dig, och köra samma attacker på måfå (Det är bäst att ha en annan person ropa ett visst antal för varje person, för att undvika dem alla attackera dig på en gång.)

Tips

 • Så småningom din muskel minne kommer att sparka in, och dessa kommer att bli naturligt. Det är bäst att hitta några drag som är mest bekvämt för dig och kommer lätt. Det finns ingen sätt att förneka någon attack - Experimentera och se vad som fungerar.
 • Gå med i en kampsport skola. Du kommer att göra på samma sätt som beskrivs här, med den skillnaden att du får "professionell" hjälp om de bästa sätten att ducka attacker, av kontring och ett stort utbud av attacker säkerställs.
 • Njut av vad du gör. Tränar inte samtidigt rasar eller funderar på hämnd av något slag som kommer att göra din kropp att tänka på utbildning erfarenhet som en dålig erfarenhet och förkasta sin stimulans så mycket som möjligt. Medan du njuter av din träning, kommer din kropp att vara mer villiga att lära.
 • Försök att inte skada dig själv eller din partner. Fortfarande du kan ibland bli sårad av en slump...

Varningar

 • Se de människor du tränar med är faktiskt inte kommer att skada dig. Om du tror att de kommer då att hitta en annan partner att träna med.