Wke

Hur till motattack

Motattacker i ett slagsmål kan spara dig en hel del smärta och energi. Denna guide kommer att förklara flera motattacker drag.

Som alltid bör du bara slåss i första hand i självförsvar.

Steg

Hur till motattack. Först, inte motattacker inte nödvändigtvis fungerar för dem som är starkast och snabbast.
Hur till motattack. Först, inte motattacker inte nödvändigtvis fungerar för dem som är starkast och snabbast.
 1. 1
  Först, inte motattacker inte nödvändigtvis fungerar för dem som är starkast och snabbast. Om du gör allt rätt, borde det gå bra.
 2. 2
  Nu är det första steget för att vara lugn. Om du inte är lugn, och du är panik, är motverkande mycket mindre chans att lyckas.
 3. 3
  Vänta angriparen att göra ett drag. Om han försöker en tackling, bara undvika det genom att flytta till endera sidan så snabbt som möjligt.

Motanfallar där du grip

 1. 1
  Om han går för en flytt med sina armar eller händer, såsom en stans, avlyssna slag så snart du kan. Nästa, så fort du kan, vrida armen och försök att få det bakom sig. När du är klar bör du ha en hand stadigt på hans arm, med den tryckt mot ryggen. Detta placerar dig bakom honom och är ganska smärtsamt. Om han är snabb eller stark, kasta din arm runt hans hals och satte honom i en headlock av slag, ytterligare stabilisera dig själv. Nästa steg är upp till dig.
 2. 2
  Om han försöker sparka dig, blockera attacken först. Detta kommer förmodligen vackla honom och göra disken lättare. Greppa hans ben och slita så hårt du kan i någon riktning, men kommer mot dig kan fungera bra. Om han faller, försök att ta hans ben upp och nära ryggen så fort som möjligt. Sitt på honom om du måste, men att hålla benet höll. Om han vänder motattack, få ut av det och återhämta sig. Om han startar ett ben choke, du är klar för, om du har tur. Eller mycket snabb och stark.
 3. 3
  Om han försöker en grip, kan du smita, eller så kan du låta honom få dig. Det andra alternativet kan vara bättre, i vissa fall. Tänk på att outbildad gripar är mycket, mycket lättare att motverka än någon som är utbildad i Brasiliansk Jiu Jutsu för hälften av sitt liv.
 4. 4
  Fortfarande, även om du kämpar en komplett noob, måste du vara försiktig. Först, bryta hans grepp. Detta kan göras många sätt, men enkelt greppa hans arm och riva bort det kan fungera. Om den inte gör det, slå på insidan av armen, och sikta på armbågsleden. Om du träffar honom hårt nog, kommer inte bara att det gjorde ont som fan för honom, men han kommer nog släppa taget. I bråkdels sekund av förvirring är när du gör din disk. Snatch armen och göra något som liknar en punch motattack, eller så kan du prova ett nytt drag.
 5. 5
  Placera en öppen handflata, med fingrarna, på utsidan armbågsleden. Sedan, ta hans handled. Baksidan av dina händer ska vara vänd mot dig. Sedan, med ena foten planterade stabilt, sätta din andra benet framför honom som du ska resa honom. Eftersom du kommer. Nu kastar honom från armen du har tagit, och han skulle falla helt naturligt. Härifrån har du honom på magen, med armen dras ut och tillbaka. Han är ganska hjälplös. Du kan hålla honom där ännu bättre genom att sätta foten du trippade honom med på hans rygg. Härifrån kan man tillfoga smärta genom att trycka på hans gemensamma. Var försiktig dock. Du kan enkelt bryta armen oavsiktligt eller avsiktligt.

Offensiva räknare

 1. 1
  För stansar, slå hans underarm när han är på väg att slå dig, försvara den andra sidan av huvudet med armen, och sedan följa upp med en punch av dina egna. Med armen du bara böjs med, ge honom en krok på kinden. Din arm borde redan vara i en position där det kommer att verka mer som en Haymaker. Sedan kan du backa och vänta på honom att attackera igen, eller så kan du gå in och fortsätta pummeling honom.
 2. 2
  Ta vad han ger dig. Om han sparkar, greppa hans ben och slå honom ur balans. Om han slår eller tar tag i dig, hålla hans hand på kroppen. Han kommer att bli distraherad med att förlora sin hand och kommer att vara öppen för stansning eller sparka.
 3. 3
  Om du fånga hans ben, drar honom mot dig, och du bör vara på topp. Därifrån kan du slå magen eller ansiktet.
 4. 4
  Om du misslyckas med att fånga benet flera gånger, gå till plan B. Vänta tills sparka hits, och sedan ladda honom, tackla honom. Han borde falla ner ganska lätt. Därifrån kan du slå på honom från ovan.
 5. 5
  Om han försöker en grip, det finns en enkel steg du kan göra. Sätt händerna på hans axlar, tryck nedåt, och knäet honom på näsan medan han går ner. Detta drag är förödande, och om du gör flera i rad, kommer han förmodligen att ske. Om du inte kan knät honom i näsan och sedan bara falla på toppen av sin kropp och stift ner honom. Detta kommer att stoppa hans kropp från att röra sig om han är stark nog att dra sig tillbaka från ditt fall.

Tips

 • Inte andra gissa själv, bara göra det så fort som möjligt.
 • Följ igenom med alla dina rörelser, och var inte rädd för att röra upp.
 • Alltid lugn.

Varningar

 • Använd "rimlig kraft". Överdriv inte saker.
 • Ibland behöver du veta när du ska backa. Det är inte fegt att köra från en kamp du tror att du kommer att förlora.
 • Kämpa endast i självförsvar.
 • Bara för att du vet hur man försvarar sig själv och motattack, betyder inte att du kommer att vinna kampen.