Wke

Hur skick knogarna

Fist striderna är en urgammal aktivitet. Människor är bekanta med det från filmer, men de inser inte hur svårt det är på händerna. Om du vill gå bort från ett slagsmål med knogarna som inte bryts, prova knoge armhävningar.

Steg

Hur skick knogarna. Börja med stansning något mjukt, som vatten, och öva tekniken bakom dina slag.
Hur skick knogarna. Börja med stansning något mjukt, som vatten, och öva tekniken bakom dina slag.
 1. 1
  Börja med stansning något mjukt, som vatten, och öva tekniken bakom dina slag.
 2. 2
  Flytta till ett hårdare material som sand, då något hårdare. Ditt mål är att träna dina ben gradvis, efter Wolffs lag, och så småningom kunna slå stenhårda föremål.
 3. 3
  Gör knoge push-ups, nej, inte knytnäve armhävningar, knoge armhävningar. Dessa armhävningar görs med endast de första två knogar, inte hela ytan av knytnäve. Prova dem på kakel, marmor, eller ett gym golv. Om du inte kan stå det för ännu en push-up, och sedan börja på en matta, linoleum, eller gräs.
 4. 4
  Gör så många repetitioner som du kan, men överdriv inte.
 5. 5
  Stansa en tung väska med handleden wraps i 15 minuter. Har aldrig slå en tung väska utan wraps. Du försöker inte villkoret hud, men ben, kommer så att ha en bit av tyg över knogarna inte hindra dina framsteg och wraps kommer att förhindra allvarlig skada.
 6. 6
  Punch på väggen, men först behöver du ett papper att sätta på väggen, då du punch så hårt du kan.
 7. 7
  Upprepa varannan dag för att ge dina knogar en chans att återhämta sig. Flytta sedan till 2 dagars arbete för en dags vila.
 8. 8
  Tryck hårt på en hård yta med fingrarna. Detta kommer att driva kalcium till knogarna för att göra dem större.

Tips

 • Du kan också göra något. Detta lärde mig av min herre, och är en mycket avancerad utbildning praktik. Först behöver du två träbitar. (Cirka 4 tum lång X 3 tum bred X 1/4in tjock). Ta trä och borsta en hel del lim på ena sidan (gör detta till båda stycken) då genast ta ris och strö det över tills alla limmet är täckt. Låt sitta i ungefär en timme eller tills limmet torkat. (Carpenters lim fungerar bäst). Nu detta kan skada en hel del i början, men med denna avancerade utbildning kommer du att kunna att nakna smärtan. Resultatet är bedövande så att säga. Gör din knoge armhävningar på dessa kuddar lite i taget tills du kan blotta hela din rutin utan svikta. OBS: ris kuddar fastnar knogarna. Bli inte orolig.
 • Om du inte ens kan bo i push-up läge - om du faller över - då kan du ge dig ytterligare stöd genom att sätta ut tummarna.
 • Gnugga dina knogar mot en hård yta med en tegelsten textur eller något liknande slipmedel. Det kommer att öka din hud styrka och minskar risken för skärskador. Vänta tills huden läker och upprepa.
 • Alltid strejk och skick de yttre två knogar. Använda de tre sista knogarna på handen inklusive lillfingret (eller pinky) orsakar den vanligaste paus i handen. Kampsportare använder pek-och knogar finger eftersom de stöds av de starkaste två metacarpals. När du gör knoge armhävningar, sätta din vikt på dina inre två knogar (index och mitten).
 • Köp en tung boxningssäck och upprepade gånger slå den så hårt du kan tills det gör för ont att göra något mer.

Varningar

 • Inte slå inte om du inte har fått lära sig. Samt krossade knogar, kan du sluta med en bruten eller stukad handled, en felställd tumme, eller en punch så svag att det bara gör den andra personen arg. Vilket, ni vet, är inte mycket bra.
 • Detta kommer till en början, sårad. Det bör inte vara en olidlig smärta, men det ska göra ont. Om det gör ont mer än du tror att det borde sluta.